Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allah'tan başka şey istesen olacakmış bak İyi bak şimdi kuzucuklara. Yavaş yavaş, dikkatli dikkatli git evine. Unutma, sorularımla sıkıştıracağım ben de seni. Az kaldı
tmm canım...bana dua et biri ya da ikisi tutunsun..anne ve babalarını mutlu etsin....

sağol canım inşallah annelerini severler

Kadıköyde buluştuk cnm inşallah en kısa zamanda tekrar buluşuruz sizlerde gelirsiniz...İnan çok zevkli geçti sürekli güldük

Son düzenleme:

Cupcup hoşuma gitti
Hiç kalkasım gelmedi aynen fıstık tadı damağımda kaldı en en en kısa zamanda tekrar görüşürüz inşallahhhhhhhh

Kıyamazsın eniştelerine zaten

Kızlar bugünün tadı damağımda kaldı mutlaka tekrarı olmalı ve en kısa sürede mesela 2 hafta sonra.

Vallahi çok güzeldi canım bayıldık vakit nasıl geçti snlamadık. Kadıköyde buluştuk[/QUOTE]
enişteler masum,ve duygusal oldukları müddetçe kıyamammmmmmm buluşuruz da canım ben daha gidemedim balıkesire

Canlarım ben buaralar era testine taktım yarın Merkez'den randevu alabilirsem era testiye ilgili ulun beyle konuşmak istiyorum buaralar kadınlar kulübünden de çok okuyorum iyice merak ettim
Nisan'da tedaviye başlayacağım onunla ilgilide konuşacaklarım var buarada Nisan'da kimler tedaviye başlayacak inşallah birkaçtane arkadaş çıkar yalnız kalmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…