tmm canım...bana dua et biri ya da ikisi tutunsun..anne ve babalarını mutlu etsin....Allah'tan başka şey istesen olacakmış bakİyi bak şimdi kuzucuklara. Yavaş yavaş, dikkatli dikkatli git evine. Unutma, sorularımla sıkıştıracağım ben de seni. Az kaldı
Maşallah canım çok güzel bi haber inşallah çok güzel haberler verirsin 12 gün sonra.
Kıyamazsın eniştelerine zaten
Kızlar bugünün tadı damağımda kaldı mutlaka tekrarı olmalı ve en kısa sürede mesela 2 hafta sonra.
Vallahi çok güzeldi canım bayıldık vakit nasıl geçti snlamadık. Kadıköyde buluştuk
sağol canımmm inşallah annelerini sever bana sıkı sıkı tutunurlarhadi hayırlısı canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
canım ben hiç beklemiyordum valla sürpriz oldu iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama hayırlsı olsun inşallahAllaha emanetler inş sennle kalcaklar banda iki tane olurmu acaba ya
canım ben o duyguları çok yaşadım ama zamanher şeyin ilaçıbiz bilmiyorum hayatın bize neler getireceğini inşallah beişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alıcaz allahın izniyle ne zaman adet olucan bende ayın 21-22 adet olunca başlıycam inşallah
kızlar nerde buluştunuz bakıyım neler kaynattınız çok gelmek isterdim ama malesef olmadı bu sefer bir dahaki sfere inşallah
Cupcakelove sana artık Cupcup dicem ben sana arkidişim en kolayı
Demaydemay sanada demdem dicem
Harikaydı bugün tadı damağımda kaldı diyer bacılarda bir dahaki buluşmaya bekleniyor. Biz üç kız yıktık ortalığı
İyiki varsınız canlaaaaar.:13::13:
ayy canım bende isterdim teşke karşılaşabilseydik bir gün karşılaşırız belki dünya küçük bu sefer olmadı bir dahakine inşallah.canım evet eşimin sprem sayısı az benimde çok yumurtam oluyo kala kala 2-3 tane kalıyo ama doktor çikolata kisti filan demedi.senin ne güzel dondurulmuşun var benim oda yok tedaviye yeniden başlıycam.benim bu 4.cü tüp bebeğim olucak 1.olumsuz hiç tutmadı 2.8 haftada düşük 3.de ise dış gebelik oluştu.yaşım 35..bu arada sen kaç yaşındasın kaçıncı denemen oldu
İnsallah Canım bi dahaki sefer karsılasırız belki transferımız aynı zamanda olur senın periyodunda mart basında mı?ben 29 yasındayım kasım aynda tedaviye başlamıştım 18 yumurta toplandı 5. gune 4 tane embriyom kaldı ve donduruldular cunku ben ohsss oldum için o ay ertelendi tedavim aralık ayında 2 embriyom cözüldü fakat yaştan dolayı tek embriyo transfer yapıldı diğer embriyom dondurulcak kalitede olmadığı için gitti ve malesef ilk denemem olumsuz olduşimdi 2 dondurulmuşum var kısmetse nisan periyodumla başlayı düşünüyorum senden ne gibi tahliller istedi ulun bey senden kaç yumurta toplanıyodu ve 5.güne kaç tane kalıyodu kimbilir senin içinde ne fırtınalar kopuyodur çünkü olumsuz sonuç alınca insan çok yaralanıyo ama RABBİM büyük nasip ne zamansa inşalllah o zaman olur bizimde bebişlerimiz ben merkeze gittiğimde genelde herkesle konuşurum orda tanıştığım kişilerden çok güzel başarılar dinledim mesala bi arkadaşın eşinde sperm sayısı yüzbin di kadında 40 yaşındaydı onların ilk denemede olmuş RABBİM büyük yani herşeyin vakti zamanı var yani bu işler yaşa bakmıyo demek istediğim nasip herşey daha bende ne hikayeler var eğer yüzyüze gelirsek anlatırım....görüşürüz canım
ayy canım bende isterdim teşke karşılaşabilseydik bir gün karşılaşırız belki dünya küçük bu sefer olmadı bir dahakine inşallah.canım evet eşimin sprem sayısı az benimde çok yumurtam oluyo kala kala 2-3 tane kalıyo ama doktor çikolata kisti filan demedi.senin ne güzel dondurulmuşun var benim oda yok tedaviye yeniden başlıycam.benim bu 4.cü tüp bebeğim olucak 1.olumsuz hiç tutmadı 2.8 haftada düşük 3.de ise dış gebelik oluştu.yaşım 35..bu arada sen kaç yaşındasın kaçıncı denemen oldu
İnsallah Canım bi dahaki sefer karsılasırız belki transferımız aynı zamanda olur senın periyodunda mart basında mı?ben 29 yasındayım kasım aynda tedaviye başlamıştım 18 yumurta toplandı 5. gune 4 tane embriyom kaldı ve donduruldular cunku ben ohsss oldum için o ay ertelendi tedavim aralık ayında 2 embriyom cözüldü fakat yaştan dolayı tek embriyo transfer yapıldı diğer embriyom dondurulcak kalitede olmadığı için gitti ve malesef ilk denemem olumsuz olduşimdi 2 dondurulmuşum var kısmetse nisan periyodumla başlayı düşünüyorum senden ne gibi tahliller istedi ulun bey senden kaç yumurta toplanıyodu ve 5.güne kaç tane kalıyodu kimbilir senin içinde ne fırtınalar kopuyodur çünkü olumsuz sonuç alınca insan çok yaralanıyo ama RABBİM büyük nasip ne zamansa inşalllah o zaman olur bizimde bebişlerimiz ben merkeze gittiğimde genelde herkesle konuşurum orda tanıştığım kişilerden çok güzel başarılar dinledim mesala bi arkadaşın eşinde sperm sayısı yüzbin di kadında 40 yaşındaydı onların ilk denemede olmuş RABBİM büyük yani herşeyin vakti zamanı var yani bu işler yaşa bakmıyo demek istediğim nasip herşey daha bende ne hikayeler var eğer yüzyüze gelirsek anlatırım....görüşürüz canım
Cnm bende Nisan'da başlıcam tedaviye inşallah orda karşılaşırız allahım bu son tedavimiz olur inşallahhhhhhhh
Kızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz
canım bu defa 2-3 hafta önceden ayarlarız,hep birlikte oluruzdaha önce ayarlasaydınız ben de katılırdım
canım bu defa 2-3 hafta önceden ayarlarız,hep birlikte oluruz
canımmmm ben yarın akşam 6 uçağı ile yuvama gidiyorummmm.....
tmm canım...bana dua et biri ya da ikisi tutunsun..anne ve babalarını mutlu etsin....
hayırlı yolculuklar canım emanetlerinle birlikte güle güle gidin
Bebişlerinle Nereye uçuyorsun cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?