Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ayşegülcüm hemşeri sayılırız evet ama ben hataylı görev için antepteyiz....güzeldir antep...

Olsun yine hemseri sayiliriz.bende mustafa kemal de okudum:)) ayrica Harbiye de az tavla oynamadik arkadaslarla.ayyyy cok ozlemisim ya hatıralar canlandi birden

canım ben hiç beklemiyordum valla sürpriz oldu iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama hayırlsı olsun inşallah

Zaman geçmio ya valla bekliom ama içimde neler var bastırıom herseyi gönlümden ikiz geçio ama diyemem bn ulun beye ya

Kadıköyde buluştuk cnm inşallah en kısa zamanda tekrar buluşuruz sizlerde gelirsiniz...İnan çok zevkli geçti sürekli güldük
inşallah canlar bir dahaki sefere

Son düzenleme:
Ay canlarım Cok guzel bi duyguymus bu doğru mu acaba inanamıyorum ya Rabbim 4. Sefer bana layık gordu insallah herkes sevinsin böyle
Ohhh de canım ve derin ni nefes al. Anın tadını çıkar. Inşallah herşey Güzel olacak.:122::122::79: olduuu
Bugün demaydemay ve umutla buluştum ve çok keyifli geçti birdahaki buluşmada sizleride bekliyorız
Evvvvvet süperdiiiiiii hatta arayı fazla açmayalım
Kızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz
Binde binde bayıldım. güzel dostluklar nerede başlar hiç belli olmazmış.
daha dur umutlu gelsin o da yazcak,iyice kıskansın bizim kızlar da bi dahakine onlar ayarlasınlar hatta
Geldim yazdım gittim. Şimdi yeniden geldim ve çok yoruldum.evimi öslemişim yaw.
evet evettt bu sefer gelmeyenler ayarlasın
gelmeyenlerin gelesi yok gülüm baksana.küsüyorum pek yakında
Allah kolaylıklar versin canım ne güzel meşgalen var. Ben evde çok sıkılıyorum:26: bir dahaki buluşmaya mutlaka katıl canım.
sen taze hamişsin canım bebiş biraz büyüsün gelirsin sende inşallah. Evin nerdeki eşin izin vermicek sen huzurlu olda burdanda yeteriz birbirimize.
Kadıköyde buluştuk cnm inşallah en kısa zamanda tekrar buluşuruz sizlerde gelirsiniz...İnan çok zevkli geçti sürekli güldük
Bi ara bizi deli diye götürüyorlardı o kaa güldük
Cupcup hoşuma gitti
Hiç kalkasım gelmedi aynen fıstık tadı damağımda kaldı en en en kısa zamanda tekrar görüşürüz inşallahhhhhhhh
İvit ivit sizi aşerirsem gece gece toplarım sizi sahilde ben deniz çstlak umutlu
daha önce ayarlasaydınız ben de katılırdım
Canım milleti ben ateşledim daha öncede kanamam vardıya yatıyodum evde. Bidahaki sefere inşallah dicem ama sen uzaktasın. Uzak olan arkadaşlarla kalbimiz bir. sen bebişşlerini büyüt güzelce.
enişteler masum,ve duygusal oldukları müddetçe kıyamammmmmmm buluşuruz da canım ben daha gidemedim balıkesire[/QUOTE]
Gitme can can
Çok masum olurlar canım çook

Negatif sonuc alan arkadaslar ne zaman adet oldunuz ben 2 gundur ilaclari biraktim gelen yok goguslerimde ciban gibi aciyo hala olsamda rahatlasam

Negatif sonuc alan arkadaslar ne zaman adet oldunuz ben 2 gundur ilaclari biraktim gelen yok goguslerimde ciban gibi aciyo hala olsamda rahatlasam

1 hafta içinde olursun cnm gerçi kişiye göre değişiyor :44:
Buarada nasıl oldun toparlana bildin mi ? Kenarda donmuşların varmıydı cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…