evime gidiyorum canım kısmetse (gaziantepe)
evime gidiyorum canım kısmetse (gaziantepe)
yazin antepteydim.gercekten cok guzel.hemserim sayilirsin bende marasliyim:)
ne güzel yerde oturuyorsun cnm
benim yerime fıstıklı baklava yermisin gaziantep yazınca aklıma baklava geldide
ayşegülcüm hemşeri sayılırız evet ama ben hataylı görev için antepteyiz....güzeldir antep...
olsun yine hemseri sayiliriz.bende mustafa kemal de okudum:)) ayrica harbiye de az tavla oynamadik arkadaslarla.ayyyy cok ozlemisim ya hatıralar canlandi birden
ayyy canımmmm hatayda okudun demek ne güzell..hatay çok güzeldir hrbiye de kebap ta yemişsindir... Garibanda
cok guzel gercerkten.cok ozledim oraları. Ne yaptin embriyolari dondurmuslarmi kalan 2 taneyi
sağol canım inşallah güzel haberlerimizi burdan birbirimize iletiriz
İnsallah canim Allah gonlundekini hakkinda hayirli eylesin iki bebisinde siki siki tutunsun annesine
kızzlar embriyoo ne zaman tutunuyor normaldee...
Cnm ilk 3 gun icinde tutunuyor.bazen gecte tutunabiliyormus.ama genelde 3 gun icinde
ayşegülcüm hemşeri sayılırız evet ama ben hataylı görev için antepteyiz....güzeldir antep...
canım ben hiç beklemiyordum valla sürpriz oldu iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama hayırlsı olsun inşallah
Cupcakelove sana artık Cupcup dicem ben sana arkidişim en kolayı
Demaydemay sanada demdem dicem
Harikaydı bugün tadı damağımda kaldı diyer bacılarda bir dahaki buluşmaya bekleniyor. Biz üç kız yıktık ortalığı
İyiki varsınız canlaaaaar.:13::13:
inşallah canlar bir dahaki sefereKadıköyde buluştuk cnm inşallah en kısa zamanda tekrar buluşuruz sizlerde gelirsiniz...İnan çok zevkli geçti sürekli güldük
ayy canım bende isterdim teşke karşılaşabilseydik bir gün karşılaşırız belki dünya küçük bu sefer olmadı bir dahakine inşallah.canım evet eşimin sprem sayısı az benimde çok yumurtam oluyo kala kala 2-3 tane kalıyo ama doktor çikolata kisti filan demedi.senin ne güzel dondurulmuşun var benim oda yok tedaviye yeniden başlıycam.benim bu 4.cü tüp bebeğim olucak 1.olumsuz hiç tutmadı 2.8 haftada düşük 3.de ise dış gebelik oluştu.yaşım 35..bu arada sen kaç yaşındasın kaçıncı denemen oldu
İnsallah Canım bi dahaki sefer karsılasırız belki transferımız aynı zamanda olur senın periyodunda mart basında mı?ben 29 yasındayım kasım aynda tedaviye başlamıştım 18 yumurta toplandı 5. gune 4 tane embriyom kaldı ve donduruldular cunku ben ohsss oldum için o ay ertelendi tedavim aralık ayında 2 embriyom cözüldü fakat yaştan dolayı tek embriyo transfer yapıldı diğer embriyom dondurulcak kalitede olmadığı için gitti ve malesef ilk denemem olumsuz olduşimdi 2 dondurulmuşum var kısmetse nisan periyodumla başlayı düşünüyorum senden ne gibi tahliller istedi ulun bey senden kaç yumurta toplanıyodu ve 5.güne kaç tane kalıyodu kimbilir senin içinde ne fırtınalar kopuyodur çünkü olumsuz sonuç alınca insan çok yaralanıyo ama RABBİM büyük nasip ne zamansa inşalllah o zaman olur bizimde bebişlerimiz ben merkeze gittiğimde genelde herkesle konuşurum orda tanıştığım kişilerden çok güzel başarılar dinledim mesala bi arkadaşın eşinde sperm sayısı yüzbin di kadında 40 yaşındaydı onların ilk denemede olmuş RABBİM büyük yani herşeyin vakti zamanı var yani bu işler yaşa bakmıyo demek istediğim nasip herşey daha bende ne hikayeler var eğer yüzyüze gelirsek anlatırım....görüşürüz canım
canım benim mart 21-22 gibi adet olucam bir aksilik çıkmazsa o zaman başlıycam .bende 2.tüp de oshh olmuştum ama ben deli gibi transfer yaptırdım.şimdi aklım olsaydı asla yaptırmazdım 1 ay beklerdim.hatta benim o yaşadıklarımdan dolayı psikolojim çok bozuldu. aslında benim doktorum süleyman beydi malum süleyman bey merkezden ayrılınca bende ulun beyle yola devam etmeyi düşünüyorum.süleyman bey ayrılmadan 1 hafta önce görüştüğümüzde bende rahim filmi istedi 7 yıl önce çektirmiştim ve son yaşadığım dış gebelikten sonra sorun olur diye tekrar yaptır demişti 3 gün önce yaptırdım çok şükür bir problem cıkmadı .anlıycan ulun beyle ilk defa ayrıltılı görüşecegiz bakalım başka bir tahlil istiyecek mi süleyman bey bana biraz kilo vermemi istedi verdim çok şükür hatta bende gizli şeker var onun içinde ilaç kullanıyorum.hemde nasıl canım şu 1o yıla neler sığdırmadık ki hemde ne fırtanalar ama yinede çok şükür bende daha kötü şeyler yaşayanları düşünüyorumda şükür ediyorum ben inanıyorum mevlam bize en güzelini en hayırlısını nasip edecek
canımmmm ben yarın akşam 6 uçağı ile yuvama gidiyorummmm.....
canım allah kavuştursun diycem gerçi sen şimdi evine geçmişsindir .evinde güzel güzel bebişlerini büyüt annesi
canım ben mart da başlıycam ama nisana sarkıcak büyük bir ihtimalle hayırlısı olsun hepimizin içinCanlarım ben buaralar era testine taktım yarın Merkez'den randevu alabilirsem era testiye ilgili ulun beyle konuşmak istiyorum buaralar kadınlar kulübünden de çok okuyorum iyice merak ettim
Nisan'da tedaviye başlayacağım onunla ilgilide konuşacaklarım var buarada Nisan'da kimler tedaviye başlayacak inşallah birkaçtane arkadaş çıkar yalnız kalmak istemem
canım inşallah hiç gerek kalmıyacak allahın izniyleyok canım kaliteleri yeterli değil dondurmak için
Ohhh de canım ve derin ni nefes al. Anın tadını çıkar. Inşallah herşey Güzel olacak.Ay canlarım Cok guzel bi duyguymus bu doğru mu acaba inanamıyorum ya Rabbim 4. Sefer bana layık gordu insallah herkes sevinsin böyle
Evvvvvet süperdiiiiiii hatta arayı fazla açmayalımBugün demaydemay ve umutla buluştum ve çok keyifli geçti birdahaki buluşmada sizleride bekliyorız
Binde bindeKızlar biz bugün çok güldük çok eğlendik çok kaynattık,süperdiiiiiii,cupcakelove ve umutlu size bayıldımmmm,sizde çatlayın emiii,neler kaçırdınız bi bilsenizzzz
Geldim yazdım gittim. Şimdi yeniden geldim ve çok yoruldum.evimi öslemişim yaw.daha dur umutlu gelsin o da yazcak,iyice kıskansın bizim kızlar da bi dahakine onlar ayarlasınlar hatta
gelmeyenlerin gelesi yok gülüm baksana.küsüyorum pek yakındaevet evettt bu sefer gelmeyenler ayarlasın
Allah kolaylıklar versin canım ne güzel meşgalen var. Ben evde çok sıkılıyorum:26: bir dahaki buluşmaya mutlaka katıl canım.selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bugün işte çok yoğun bir gündü ve ben arada derede kızların haberlerine bakmak için bakıyım dedim
hafizeyle üzüldün cansnsenle sevindim ama o an cevap yazamadım şimdi yazmak nasip oldu
ben işe bir döndüm pir döndüm o kadar yoğun çalışıyorumki üzüntümü ara ara unutuyorum bile
aslında iyide oldu işe dönmem aklım dağılıyor hiç olmazsa
ohh ohh ne güzel buluşmalar bile tertip edilmiş aranızda olmayı çok isterdim buna ihtiyacımda vardı
keşke bende aranızda olabilseydim neyse başka bir sefere inşallah
yeni arkadaşlar gelmiş yeni tedaviler yeni umutlar rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
sen taze hamişsin canım bebiş biraz büyüsün gelirsin sende inşallah. Evin nerdeki eşin izin vermicekOo ne guzel kaynattiniz Kizlar Cok guzel gecmis buluşmanız anladığım kadarıyla nasılmis yüz yüze konuşmak neler yaptınız sohbet muhabbet dertlestiniz ne guzel insallah devamida gelirbana uzak oralar eşimde bırakmaz bende burdan ortak olurum sohbetinize artık ne yapalım gönüller bir olsun
Bi ara bizi deli diye götürüyorlardıKadıköyde buluştuk cnm inşallah en kısa zamanda tekrar buluşuruz sizlerde gelirsiniz...İnan çok zevkli geçti sürekli güldük
İvit ivitCupcup hoşuma gitti
Hiç kalkasım gelmedi aynen fıstık tadı damağımda kaldı en en en kısa zamanda tekrar görüşürüz inşallahhhhhhhh
Canım milleti ben ateşledim daha öncede kanamam vardıya yatıyodum evde. Bidahaki sefere inşallah dicem ama sen uzaktasın. Uzak olan arkadaşlarla kalbimiz bir.daha önce ayarlasaydınız ben de katılırdım
enişteler masum,ve duygusal oldukları müddetçe kıyamammmmmmmKıyamazsın eniştelerine zaten
Kızlar bugünün tadı damağımda kaldı mutlaka tekrarı olmalı ve en kısa sürede mesela 2 hafta sonra.
Vallahi çok güzeldi canım bayıldık vakit nasıl geçti snlamadık. Kadıköyde buluştuk
o zaman hayırlı yolculuklar canım,kısmet artıkcanımmmm ben yarın akşam 6 uçağı ile yuvama gidiyorummmm.....
Negatif sonuc alan arkadaslar ne zaman adet oldunuz ben 2 gundur ilaclari biraktim gelen yok goguslerimde ciban gibi aciyo hala olsamda rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?