Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

1 hafta içinde olursun cnm gerçi kişiye göre değişiyor :44:
Buarada nasıl oldun toparlana bildin mi ? Kenarda donmuşların varmıydı cnm ?

Bilmem toparlanabildim mi canim bogazimi sikan birsey var boyle yorgun hissediyorum garip aglamiyorum artik ama 2 tane var canim 6. Gun dondurulmus

Maşallahhh maşallahhh 2 tane olması süper birde 6. Gün olması Dahada süprrrrr
Ne zaman iki bebişin almayı düşünüyorsun cnm

2-3 gunde olursun cnm biraz sabret.dondurulmuslari ne zaman dusunuyorsun hafizecim

Hemen dusunmuyorum canlar ulun beyede sorcam once akupunturmu olur psikolog mu olur bi kendimi dinlendirmek istiyorum 2 senedir bebekle yatip bebekle kalkiyorum yaz gibi dusunuyorumm ins bu arada sizin iyi haberlerinizi alicam

Hemen dusunmuyorum canlar ulun beyede sorcam once akupunturmu olur psikolog mu olur bi kendimi dinlendirmek istiyorum 2 senedir bebekle yatip bebekle kalkiyorum yaz gibi dusunuyorumm ins bu arada sizin iyi haberlerinizi alicam

Ahhh be cnm 2 sen be ki ben 5 senedir her ay acaba hamilemiyim diyip durdum sadece ben değil benim durumumda olan o kadar çok kişi var ki hatta 10 sene bilemedim daha fazla bekleyen var hemen pes etme konuş sen yinede doktorunla bakalım ne diyecek
Buarada eşinde ve sende sorun yoktu dimi benimde hiç bi sorunum yok ama olmuyor bebeğim ama inanıyorum olacak Allah'ın izniyle pes etmek yok

Canim benim bir kaybim var ya 3 ayliki nerdeyse inu kaybetmek cok yipratti beni temiz kafayla baslamak ustiyorum derdim o bakalim hayirlisi

Son düzenleme:

Kizlar testi tekrarladım bugundu normal test gunüm 373.84 çıktı Cok şükür yukseliyo insallah kesesini de görebilirim 13 Mart'a randevu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…