hadi ya hemşerim çokmuş.....ben orijinal hataylıyım5 yıl Dörtyol' da kalmıştık. Künefe sevdamın sebebi memleket
Bir de ekşili çorba...
Zaman geçmio ya valla bekliom ama içimde neler var bastırıom herseyi gönlümden ikiz geçio ama diyemem bn ulun beye ya
1 hafta içinde olursun cnm gerçi kişiye göre değişiyor :44:
Buarada nasıl oldun toparlana bildin mi ? Kenarda donmuşların varmıydı cnm ?
inşallah canlar bir dahaki sefere
sağol canım henüz gitmedim bu gün akşam gidiyorum evimde daha ii bakarım bebişlerimecanım benim mart 21-22 gibi adet olucam bir aksilik çıkmazsa o zaman başlıycam .bende 2.tüp de oshh olmuştum ama ben deli gibi transfer yaptırdım.şimdi aklım olsaydı asla yaptırmazdım 1 ay beklerdim.hatta benim o yaşadıklarımdan dolayı psikolojim çok bozuldu. aslında benim doktorum süleyman beydi malum süleyman bey merkezden ayrılınca bende ulun beyle yola devam etmeyi düşünüyorum.süleyman bey ayrılmadan 1 hafta önce görüştüğümüzde bende rahim filmi istedi 7 yıl önce çektirmiştim ve son yaşadığım dış gebelikten sonra sorun olur diye tekrar yaptır demişti 3 gün önce yaptırdım çok şükür bir problem cıkmadı .anlıycan ulun beyle ilk defa ayrıltılı görüşecegiz bakalım başka bir tahlil istiyecek mi süleyman bey bana biraz kilo vermemi istedi verdim çok şükür hatta bende gizli şeker var onun içinde ilaç kullanıyorum.hemde nasıl canım şu 1o yıla neler sığdırmadık ki hemde ne fırtanalar ama yinede çok şükür bende daha kötü şeyler yaşayanları düşünüyorumda şükür ediyorum ben inanıyorum mevlam bize en güzelini en hay
canım allah kavuştursun diycem gerçi sen şimdi evine geçmişsindir .evinde güzel güzel bebişlerini büyüt annesi
canım ben mart da başlıycam ama nisana sarkıcak büyük bir ihtimalle hayırlısı olsun hepimizin için
canım inşallah hiç gerek kalmıyacak allahın izniyle
o zaman hayırlı yolculuklar canım,kısmet artık
Bilmem toparlanabildim mi canim bogazimi sikan birsey var boyle yorgun hissediyorum garip aglamiyorum artik ama 2 tane var canim 6. Gun dondurulmus
Negatif sonuc alan arkadaslar ne zaman adet oldunuz ben 2 gundur ilaclari biraktim gelen yok goguslerimde ciban gibi aciyo hala olsamda rahatlasam
canım nasılsın iyi olduğuna inanıyorumm....inşallah...iyisinn
Maşallahhh maşallahhh 2 tane olması süper birde 6. Gün olması Dahada süprrrrr
Ne zaman iki bebişin almayı düşünüyorsun cnm
2-3 gunde olursun cnm biraz sabret.dondurulmuslari ne zaman dusunuyorsun hafizecim
Hemen dusunmuyorum canlar ulun beyede sorcam once akupunturmu olur psikolog mu olur bi kendimi dinlendirmek istiyorum 2 senedir bebekle yatip bebekle kalkiyorum yaz gibi dusunuyorumm ins bu arada sizin iyi haberlerinizi alicam
Ahhh be cnm 2 sen be ki ben 5 senedir her ay acaba hamilemiyim diyip durdum sadece ben değil benim durumumda olan o kadar çok kişi var ki hatta 10 sene bilemedim daha fazla bekleyen var hemen pes etme konuş sen yinede doktorunla bakalım ne diyecek
Buarada eşinde ve sende sorun yoktu dimi benimde hiç bi sorunum yok ama olmuyor bebeğim ama inanıyorum olacak Allah'ın izniyle pes etmek yok
Fena degilim canim ins daha iyi gunlerimizde olacak seninde mutlu haberini alicaz ins
hadi ya hemşerim çokmuş.....ben orijinal hataylıyımama hatayı seven herkes hemşerimizdir
canım benim mart 21-22 gibi adet olucam bir aksilik çıkmazsa o zaman başlıycam .bende 2.tüp de oshh olmuştum ama ben deli gibi transfer yaptırdım.şimdi aklım olsaydı asla yaptırmazdım 1 ay beklerdim.hatta benim o yaşadıklarımdan dolayı psikolojim çok bozuldu. aslında benim doktorum süleyman beydi malum süleyman bey merkezden ayrılınca bende ulun beyle yola devam etmeyi düşünüyorum.süleyman bey ayrılmadan 1 hafta önce görüştüğümüzde bende rahim filmi istedi 7 yıl önce çektirmiştim ve son yaşadığım dış gebelikten sonra sorun olur diye tekrar yaptır demişti 3 gün önce yaptırdım çok şükür bir problem cıkmadı .anlıycan ulun beyle ilk defa ayrıltılı görüşecegiz bakalım başka bir tahlil istiyecek mi süleyman bey bana biraz kilo vermemi istedi verdim çok şükür hatta bende gizli şeker var onun içinde ilaç kullanıyorum.hemde nasıl canım şu 1o yıla neler sığdırmadık ki hemde ne fırtanalar ama yinede çok şükür bende daha kötü şeyler yaşayanları düşünüyorumda şükür ediyorum ben inanıyorum mevlam bize en güzelini en hayırlısını nasip edecek
Çok geçmiş olsun CAnim ah o ohssss sendromu yok mu beni de mahvetti bunyemi cok zor toparladim benimki de cok agir gecti resmen ölüyorum diye hastanelerde bağirdim 4 gun hastanede yattim.ulun bey de sasirdi gunduz umuta gelip alttan 27 tup sivi alindi benden! aksamlari da medipol sonraki geceler gata oyle yani her aksam bi hastanede sabahladim uyuyamiyordum cunku cok şişmistim surekli istifra şiddetli mide ķramplari boyle iste normalde bu durum 25 yumurta ve ustunde olurmus bende 18 yumurtada gorulunce ulun beyde sasirdi o bana demisti zaten transfer yapamamdiye eger yaparsam bi hastam yogun bakima kaldirildi dedi ve o ay ertelendi benim transferim ama bu yasayacaklarimi da anlatti aynen de yasadim bi sonraki ay ustune sonucum olumsuz olunca psikolojim iyice bozulmustu neyseki simdi daha iyiyim hersey Allahtan bunlari da yasamam gerekmis.Ama olsun yine de katlanirim o guzel bebislerimize kavusalim da gerisi bi sekilde halledilir.Sen kac yumurta da ohss oldun ?Senin 5. Gune kac embriyon kaldi o ay canim...
Ohhh de canım ve derin ni nefes al. Anın tadını çıkar. Inşallah herşey Güzel olacak.:122::122::79:
Geldim yazdım gittim. Şimdi yeniden geldim ve çok yoruldum.evimi öslemişim yaw.gelmeyenlerin gelesi yok gülüm baksana.küsüyorum pek yakında
Allah kolaylıklar versin canım ne güzel meşgalen var. Ben evde çok sıkılıyorum:26: bir dahaki buluşmaya mutlaka katıl canım.
sen taze hamişsin canım bebiş biraz büyüsün gelirsin sende inşallah. Evin nerdeki eşin izin vermiceksen huzurlu olda burdanda yeteriz birbirimize.
Canim insallah derin bi nefes alırım inanamıyorum hala bugün yaptırdım tekrar insallah yükselir degerimcanim ben uzağım biraz size benzeceğim esim getirmezse gelemem 10 gun sonra insallah kesesini gormekte nasip olur ya Rabbim herkesi sevindir
Canim benim bir kaybim var ya 3 ayliki nerdeyse inu kaybetmek cok yipratti beni temiz kafayla baslamak ustiyorum derdim o bakalim hayirlisi
canım benim mart 21-22 gibi adet olucam bir aksilik çıkmazsa o zaman başlıycam .bende 2.tüp de oshh olmuştum ama ben deli gibi transfer yaptırdım.şimdi aklım olsaydı asla yaptırmazdım 1 ay beklerdim.hatta benim o yaşadıklarımdan dolayı psikolojim çok bozuldu. aslında benim doktorum süleyman beydi malum süleyman bey merkezden ayrılınca bende ulun beyle yola devam etmeyi düşünüyorum.süleyman bey ayrılmadan 1 hafta önce görüştüğümüzde bende rahim filmi istedi 7 yıl önce çektirmiştim ve son yaşadığım dış gebelikten sonra sorun olur diye tekrar yaptır demişti 3 gün önce yaptırdım çok şükür bir problem cıkmadı .anlıycan ulun beyle ilk defa ayrıltılı görüşecegiz bakalım başka bir tahlil istiyecek mi süleyman bey bana biraz kilo vermemi istedi verdim çok şükür hatta bende gizli şeker var onun içinde ilaç kullanıyorum.hemde nasıl canım şu 1o yıla neler sığdırmadık ki hemde ne fırtanalar ama yinede çok şükür bende daha kötü şeyler yaşayanları düşünüyorumda şükür ediyorum ben inanıyorum mevlam bize en güzelini en hayırlısını nasip edecek
Çok geçmiş olsun CAnim ah o ohssss sendromu yok mu beni de mahvetti bunyemi cok zor toparladim benimki de cok agir gecti resmen ölüyorum diye hastanelerde bağirdim 4 gun hastanede yattim.ulun bey de sasirdi gunduz umuta gelip alttan 27 tup sivi alindi benden! aksamlari da medipol sonraki geceler gata oyle yani her aksam bi hastanede sabahladim uyuyamiyordum cunku cok şişmistim surekli istifra şiddetli mide ķramplari boyle iste normalde bu durum 25 yumurta ve ustunde olurmus bende 18 yumurtada gorulunce ulun beyde sasirdi o bana demisti zaten transfer yapamamdiye eger yaparsam bi hastam yogun bakima kaldirildi dedi ve o ay ertelendi benim transferim ama bu yasayacaklarimi da anlatti aynen de yasadim bi sonraki ay ustune sonucum olumsuz olunca psikolojim iyice bozulmustu neyseki simdi daha iyiyim hersey Allahtan bunlari da yasamam gerekmis.Ama olsun yine de katlanirim o guzel bebislerimize kavusalim da gerisi bi sekilde halledilir.Sen kac yumurta da ohss oldun ?Senin 5. Gune kac embriyon kaldi o ay canim...
Aynı sıkıntıları yaşamışız bendende 42 tane yumurta toplandı ölüyorum sanmıştım kaç kere merkeze gittim serumlar ilaçlar banamısın demedi yüzüm kireç gibi olmuştu adet olduğumda biraz toparlanmıştım bilirim çok kötü bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?