Kizlar testi tekrarladım bugundu normal test gunüm 373.84 çıktı Cok şükür yukseliyo insallah kesesini de görebilirim 13 Mart'a randevu aldim
Maşallah, Allah nazardan saklasın. Bir de ikiz haberi ver de çifte bayram olsun:13:
Kizlar testi tekrarladım bugundu normal test gunüm 373.84 çıktı Cok şükür yukseliyo insallah kesesini de görebilirim 13 Mart'a randevu aldim
ya beniyice korkmaya başladım herkesin ikinci üçüncü denemesimi? bide bunun ilk denemede tutma olasılığı az gibimi geldi bana yaaa
Canim korkutma kendini herkesin farklı Rabbim ne zamn yazdıysa o zaman oluyo kiminin ilk kiminin kac denemeden sonra banada ulun bey hemen olur diyodu ama Rabbim 4. De nasip eti dua et baska Hic bi çaresi yok yani
inşallah canlar bir dahaki sefere
canımmmm 35 yumurtadan 2 yumurta kaldı biri 5.güne geldi 8 hafatalık kaybettim.diğeri 6.güne kaldı ondada dış gebelik.ben oshh oldugum dönemde 1 ayda 10 kilo vermiştim stresten.aynen ben 15 gün bazen her akşam bazen gün aşarı hastanelerde sabahladım canım kimseye mevlam yaşattamasıncanım benim mart 21-22 gibi adet olucam bir aksilik çıkmazsa o zaman başlıycam .bende 2.tüp de oshh olmuştum ama ben deli gibi transfer yaptırdım.şimdi aklım olsaydı asla yaptırmazdım 1 ay beklerdim.hatta benim o yaşadıklarımdan dolayı psikolojim çok bozuldu. aslında benim doktorum süleyman beydi malum süleyman bey merkezden ayrılınca bende ulun beyle yola devam etmeyi düşünüyorum.süleyman bey ayrılmadan 1 hafta önce görüştüğümüzde bende rahim filmi istedi 7 yıl önce çektirmiştim ve son yaşadığım dış gebelikten sonra sorun olur diye tekrar yaptır demişti 3 gün önce yaptırdım çok şükür bir problem cıkmadı .anlıycan ulun beyle ilk defa ayrıltılı görüşecegiz bakalım başka bir tahlil istiyecek mi süleyman bey bana biraz kilo vermemi istedi verdim çok şükür hatta bende gizli şeker var onun içinde ilaç kullanıyorum.hemde nasıl canım şu 1o yıla neler sığdırmadık ki hemde ne fırtanalar ama yinede çok şükür bende daha kötü şeyler yaşayanları düşünüyorumda şükür ediyorum ben inanıyorum mevlam bize en güzelini en hayırlısını nasip edecek
Çok geçmiş olsun CAnim ah o ohssss sendromu yok mu beni de mahvetti bunyemi cok zor toparladim benimki de cok agir gecti resmen ölüyorum diye hastanelerde bağirdim 4 gun hastanede yattim.ulun bey de sasirdi gunduz umuta gelip alttan 27 tup sivi alindi benden! aksamlari da medipol sonraki geceler gata oyle yani her aksam bi hastanede sabahladim uyuyamiyordum cunku cok şişmistim surekli istifra şiddetli mide ķramplari boyle iste normalde bu durum 25 yumurta ve ustunde olurmus bende 18 yumurtada gorulunce ulun beyde sasirdi o bana demisti zaten transfer yapamamdiye eger yaparsam bi hastam yogun bakima kaldirildi dedi ve o ay ertelendi benim transferim ama bu yasayacaklarimi da anlatti aynen de yasadim bi sonraki ay ustune sonucum olumsuz olunca psikolojim iyice bozulmustu neyseki simdi daha iyiyim hersey Allahtan bunlari da yasamam gerekmis.Ama olsun yine de katlanirim o guzel bebislerimize kavusalim da gerisi bi sekilde halledilir.Sen kac yumurta da ohss oldun ?Senin 5. Gune kac embriyon kaldi o ay canim...
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha o sıkıntıları mevla yaşatmasınAynı sıkıntıları yaşamışız bendende 42 tane yumurta toplandı ölüyorum sanmıştım kaç kere merkeze gittim serumlar ilaçlar banamısın demedi yüzüm kireç gibi olmuştu adet olduğumda biraz toparlanmıştım bilirim çok kötü bişi
canım çok güzel sonuçun maşallah belkide tek yumurta ikizi olabilir rabbim hayırlısısını nasip etsin her şey gönlünce olsun keseyi görmeye ne zaman gidicenKizlar testi tekrarladım bugundu normal test gunüm 373.84 çıktı Cok şükür yukseliyo insallah kesesini de görebilirim 13 Mart'a randevu aldim
ağlasam ağlasam sürekli ağlasam kendime gelemicem gbi hiç çalışmak istemiyorum delrcem kafam karmakarışık napam neetsem nası sabırlara ersem bilmiyorum boşluktan bi kurtulsam ne olcak ne olmıcak dieyebiliorumm oof
canım ara ara bizlere öyle oluyo ben destek alıyorum tavsiye ederim.bu arada sana bir kitap önerim bunu mutlaka oku lütfen"Allah de ötesini bırak"
ya beniyice korkmaya başladım herkesin ikinci üçüncü denemesimi? bide bunun ilk denemede tutma olasılığı az gibimi geldi bana yaaa
Aynı sıkıntıları yaşamışız bendende 42 tane yumurta toplandı ölüyorum sanmıştım kaç kere merkeze gittim serumlar ilaçlar banamısın demedi yüzüm kireç gibi olmuştu adet olduğumda biraz toparlanmıştım bilirim çok kötü bişi
cok gecmis olsun CAnim yumurta sayin bendende fazla olmus senin 5. Gune kac embriyon kaldi? bak seninle benim kader hep ayni gitmis insallah nisanda birlikte baslariz seninle sizde problem sebebsizdi sanirim! Allah yardimcimiz olsun guzel günler yakinda:)))
canımmmm 35 yumurtadan 2 yumurta kaldı biri 5.güne geldi 8 hafatalık kaybettim.diğeri 6.güne kaldı ondada dış gebelik.ben oshh oldugum dönemde 1 ayda 10 kilo vermiştim stresten.aynen ben 15 gün bazen her akşam bazen gün aşarı hastanelerde sabahladım canım kimseye mevlam yaşattamasın
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha o sıkıntıları mevla yaşatmasın
canım çok güzel sonuçun maşallah belkide tek yumurta ikizi olabilir rabbim hayırlısısını nasip etsin her şey gönlünce olsun keseyi görmeye ne zaman gidicen
canım ara ara bizlere öyle oluyo ben destek alıyorum tavsiye ederim.bu arada sana bir kitap önerim bunu mutlaka oku lütfen"Allah de ötesini bırak"
Anaaaa senindemi 35 yumurtadan 2 tane kaldı çok ilginç yaaa yumurtanın çok olması demekki iyi değilmiş benimde 5 tane kaldı
cok gecmis olsun CAnim yumurta sayin bendende fazla olmus senin 5. Gune kac embriyon kaldi? bak seninle benim kader hep ayni gitmis insallah nisanda birlikte baslariz seninle sizde problem sebebsizdi sanirim! Allah yardimcimiz olsun guzel günler yakinda:)))
Fıstık isimler kaydı sanırım benim yazımda senin ismin görünüyor
sağol cnm çok şükür eşimde ve bende problem yok ama. Yİnede olmuyorBu ikinci tedavim olacak sadece 5 tane kaldı :44:
Hadi inşallahhh cnm ikimizinde tedavisi başarılı olur
canımmmm 35 yumurtadan 2 yumurta kaldı biri 5.güne geldi 8 hafatalık kaybettim.diğeri 6.güne kaldı ondada dış gebelik.ben oshh oldugum dönemde 1 ayda 10 kilo vermiştim stresten.aynen ben 15 gün bazen her akşam bazen gün aşarı hastanelerde sabahladım canım kimseye mevlam yaşattamasın
Anaaaa senindemi 35 yumurtadan 2 tane kaldı çok ilginç yaaa yumurtanın çok olması demekki iyi değilmiş benimde 5 tane kaldı
Fıstık isimler kaydı sanırım benim yazımda senin ismin görünüyor
sağol cnm çok şükür eşimde ve bende problem yok ama. Yİnede olmuyorBu ikinci tedavim olacak sadece 5 tane kaldı :44:
Hadi inşallahhh cnm ikimizinde tedavisi başarılı olur
evet canım yaaaa çok olması önemli değil 5-6 tane olsun kaliteli olsun önemli olan o bence .hepimiz için hayırlısı olsun canım
evet canım yaaaa çok olması önemli değil 5-6 tane olsun kaliteli olsun önemli olan o bence .hepimiz için hayırlısı olsun canım
Evet canim demekki cok olmasi onemli olmuyo ama ulun beyle olumsuz sonuc aldigimda gorusmeye gitmistik o da ne kadar cok yumurtan olursa o kadar cok basarili oluruz dedi hatta ben gittigim gun bi hastasindan 99 yumurta toplamis masalllah dedim mesala o ohsss olmamis ben aday misim bu sendroma vucuttaki damar yapisiyla alakaliymis Rabbim bi daha yasatmasin gercekten o donemde ne serum ne sivi aldirmak bi ise yaramiyo ben adet olunca yavas yavas rahatlamaya baslamistim AYCEn sen de mi nisan da tedaviye baslamayi dusunuyosun?
canım aslında ben şubat ayında başlıyacaktım gecen ay rahim filmini yetiştiremedim o yüzden daha yeni çektirdim rahim filmini allah nasip ederse martın 22 de hastalanmam gerek hastalanırsam başlıycam hatta cuma günü randevu aldım bakalım ulun bey deniycekCnm sende şubatta başlayacaktın dimi tedaviye :44:
Evet canim demekki cok olmasi onemli olmuyo ama ulun beyle olumsuz sonuc aldigimda gorusmeye gitmistik o da ne kadar cok yumurtan olursa o kadar cok basarili oluruz dedi hatta ben gittigim gun bi hastasindan 99 yumurta toplamis masalllah dedim mesala o ohsss olmamis ben aday misim bu sendroma vucuttaki damar yapisiyla alakaliymis Rabbim bi daha yasatmasin gercekten o donemde ne serum ne sivi aldirmak bi ise yaramiyo ben adet olunca yavas yavas rahatlamaya baslamistim AYCEn sen de mi nisan da tedaviye baslamayi dusunuyosun?
canım ben ilk tüp bebekte oshh olmamıştım ondada 30 yumurta toplanmıştı ama 2. de oldum malesef vanım ben bu ayın 21-22 hastalanıcam o zaman başlıycam inşallah
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha o sıkıntıları mevla yaşatmasın
canım çok güzel sonuçun maşallah belkide tek yumurta ikizi olabilir rabbim hayırlısısını nasip etsin her şey gönlünce olsun keseyi görmeye ne zaman gidicen
Aldım o kitabı başlıcM şimdi inş gecick bklım nası bi etki bırakck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?