Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar testi tekrarladım bugundu normal test gunüm 373.84 çıktı Cok şükür yukseliyo insallah kesesini de görebilirim 13 Mart'a randevu aldim

Maşallah, Allah nazardan saklasın. Bir de ikiz haberi ver de çifte bayram olsun :13:

ya beniyice korkmaya başladım herkesin ikinci üçüncü denemesimi? bide bunun ilk denemede tutma olasılığı az gibimi geldi bana yaaa

ya beniyice korkmaya başladım herkesin ikinci üçüncü denemesimi? bide bunun ilk denemede tutma olasılığı az gibimi geldi bana yaaa

Canim korkutma kendini herkesin farklı Rabbim ne zamn yazdıysa o zaman oluyo kiminin ilk kiminin kac denemeden sonra banada ulun bey hemen olur diyodu ama Rabbim 4. De nasip eti dua et baska Hic bi çaresi yok yani

Canim korkutma kendini herkesin farklı Rabbim ne zamn yazdıysa o zaman oluyo kiminin ilk kiminin kac denemeden sonra banada ulun bey hemen olur diyodu ama Rabbim 4. De nasip eti dua et baska Hic bi çaresi yok yani

ağlasam ağlasam sürekli ağlasam kendime gelemicem gbi hiç çalışmak istemiyorum delrcem kafam karmakarışık napam neetsem nası sabırlara ersem bilmiyorum boşluktan bi kurtulsam ne olcak ne olmıcak dieyebiliorumm oof

Kizlar testi tekrarladım bugundu normal test gunüm 373.84 çıktı Cok şükür yukseliyo insallah kesesini de görebilirim 13 Mart'a randevu aldim

Offffffff allahımmmm bu nasıl bi sonuç almış başını gidiyor resmen kocaman bi maşallahhhhhhhh hep böyle sorunsuz güzel sonuçlar alırsın inşallah cnm benim

Cnm öyle düşünme bak pilisenin olsun umutun olsun maşallahh ilk tedavide bebişleri tutundu inşallah seninde öyle olacak lütffen bunları düşünüp de canını sıkma allahın izniyle herşey çok güzel olacak

Cnm sende şubatta başlayacaktın dimi tedaviye :44:
canım aslında ben şubat ayında başlıyacaktım gecen ay rahim filmini yetiştiremedim o yüzden daha yeni çektirdim rahim filmini allah nasip ederse martın 22 de hastalanmam gerek hastalanırsam başlıycam hatta cuma günü randevu aldım bakalım ulun bey deniycek

Masallah canim cok guzel ilerliyo hayirli ugurlu olsun esas simdi sana 13 marta kadar zaman gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…