Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İnş allahım yardımcmız olsun korkuom cok bn şu gün bigelse artk

Saklama canim bana bazen oluyo basliyorum aglamaya napalim elimizdr degil ya esimde sasiriyo anlatiyorum elimde olmadigini

Sürekli bi ağlama bi gülme modundayım eşimde şaşar oldu zaten napcanı şaşıryo bn zaten şaşmışım nebilim ya hayırlısı kolaylıkla olsn hakkımzda inşallah

Offffffff allahımmmm bu nasıl bi sonuç almış başını gidiyor resmen kocaman bi maşallahhhhhhhh hep böyle sorunsuz güzel sonuçlar alırsın inşallah cnm benim

Amiiiin canim amiiiiin herkesin olsun herkes bu mutlulugu yasasin sende insallah guzelce tedavine baslardin burdan hamileyim yazarsin

Masallah canim cok guzel ilerliyo hayirli ugurlu olsun esas simdi sana 13 marta kadar zaman gecmez

Amiiiin canim amiiiiin herkesin olsun herkes bu mutlulugu yasasin sende insallah guzelce tedavine baslardin burdan hamileyim yazarsin

Kimyasal gebelikten sonra çok bekledim inşallah bu sefer hamile kalırım cnm
Buarada hamile kaldın diye bi yere kaybolmak yok bize yardım edeceksin

CAnim tek embriyo ya çift değildir ama herkes ikiz olsun diye dua ediyo hayırlısı Rabbim herkese yaşatsın böyle heyecanlari

Değerlerin oldukça yüksek. O yüzden akla ikiz ihtimali geliyor. Tek yumurta ikizi tüp bebekte çok ta sürpriz değil. Aslında haklı olman daha mümkün. Bu durumda bebeğin sana çabucak tutunmuş demek. Hızlı da gelişip gününün önüne geçmiş. Seninle olsun, sağlıkla kucağına gelsin inşallah, tek, çift farketmez aslında. Ama malum, aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Uzun süre evlat hasreti çekenlerin çoğu, ikiz ya da üçüz hayali kurar, benim gibi

ya beniyice korkmaya başladım herkesin ikinci üçüncü denemesimi? bide bunun ilk denemede tutma olasılığı az gibimi geldi bana yaaa

Hiç korkma, ben 41 yaşımda ilk tedavimi oluyorum. İlk seferde tutan da çok var. Aklına getirme öyle şeyler. Bu işlerin matematiği yok çünkü. Herkeste farklı yürüyor.

Amiin canim insallah sorunsuz ilerler hep bakalim artik kese icin gun sayariz simdi de say say bitmiyo zaten

Degerin baya yuksek ikiz olabilir canim benim 11. Gun 468 mi neydi nasip allah hakkimizda hayirlisini versin tek cift farketmez yeterki saglikli sihhatli olsun

Canim allah nasip ettikten sonra niye az olsun ki ihtimal ilk denememdi benim insallah seninde ilk ve son olsun bende sadece 2 embriyo olustugunu duyunca cok agladim olmicak diye ama nasipmis allahima çok şükür

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim tek cift farketmez digerlerinde iki embriyo koyulmusyu iki sefer olmadi o zaman diyodum olsa olurdu simdi tek ya hic aklima gelmedi ikiz olmasi :) saglikli olsun da tek olsun rabbim sana ikiz nasip etsin insaaaaaallah

Duygu cum kendini bu kadar strese sokma lutfen biraz kafani dagit hayirlisiyla al gel bebegini icine atma duygularini ne guzel calisiyormussun bak transfer gunun belli oldu mu ben persembe kontroldeyim ogun belli olur herhalde benmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…