Cnm öyle düşünme bak pilisenin olsun umutun olsun maşallahh ilk tedavide bebişleri tutundu inşallah seninde öyle olacak lütffen bunları düşünüp de canını sıkma allahın izniyle herşey çok güzel olacak
İnş allahım yardımcmız olsun korkuom cok bn şu gün bigelse artk
Ne desen haklısın cnm inşallah zaman su gibi geçerde biran önce bebiş haberi alırsın inşallah
Amin cümlemiz alalım o haberi inş 😊
İnşallah cnm benim inşallahhhhhhh
Duygularımı saklamktan içim patlıcak gbi oluo
Saklama canim bana bazen oluyo basliyorum aglamaya napalim elimizdr degil ya esimde sasiriyo anlatiyorum elimde olmadigini
Offffffff allahımmmm bu nasıl bi sonuç almış başını gidiyor resmenkocaman bi maşallahhhhhhhh hep böyle sorunsuz güzel sonuçlar alırsın inşallah cnm benim
Masallah canim cok guzel ilerliyo hayirli ugurlu olsun esas simdi sana 13 marta kadar zaman gecmez
Masallah canim cok guzel ilerliyo hayirli ugurlu olsun esas simdi sana 13 marta kadar zaman gecmez
inşallah canlar bir dahaki sefere
canımmmm 35 yumurtadan 2 yumurta kaldı biri 5.güne geldi 8 hafatalık kaybettim.diğeri 6.güne kaldı ondada dış gebelik.ben oshh oldugum dönemde 1 ayda 10 kilo vermiştim stresten.aynen ben 15 gün bazen her akşam bazen gün aşarı hastanelerde sabahladım canım kimseye mevlam yaşattamasın
Canim 13 marta randevu aldim kese icin bakalim hakkimizda hayirlisi olsun tek yumurta ikizi olabilirmiki nasip artik bitane olsun saglikli olsun rabbim herkese versininşallah canlar bir dahaki sefere
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha o sıkıntıları mevla yaşatmasın
canım çok güzel sonuçun maşallah belkide tek yumurta ikizi olabilir rabbim hayırlısısını nasip etsin her şey gönlünce olsun keseyi görmeye ne zaman gidicen
canım ara ara bizlere öyle oluyo ben destek alıyorum tavsiye ederim.bu arada sana bir kitap önerim bunu mutlaka oku lütfen"Allah de ötesini bırak"
Amiiiin canim amiiiiin herkesin olsun herkes bu mutlulugu yasasin sende insallah guzelce tedavine baslardin burdan hamileyim yazarsin
Kimyasal gebelikten sonra çok bekledim inşallah bu sefer hamile kalırım cnm
Buarada hamile kaldın diye bi yere kaybolmak yok bize yardım edeceksin
Kizlar testi tekrarladım bugundu normal test gunüm 373.84 çıktı Cok şükür yukseliyo insallah kesesini de görebilirim 13 Mart'a randevu aldim
inşallah canlar bir dahaki sefere
canımmmm 35 yumurtadan 2 yumurta kaldı biri 5.güne geldi 8 hafatalık kaybettim.diğeri 6.güne kaldı ondada dış gebelik.ben oshh oldugum dönemde 1 ayda 10 kilo vermiştim stresten.aynen ben 15 gün bazen her akşam bazen gün aşarı hastanelerde sabahladım canım kimseye mevlam yaşattamasın
Canim 13 marta randevu aldim kese icin bakalim hakkimizda hayirlisi olsun tek yumurta ikizi olabilirmiki nasip artik bitane olsun saglikli olsun rabbim herkese versin
amin inşallah canım olabilir neden olmasın rabbim neler yaratmaz ki dediğin gibi sağlıklı olsunlarda
CAnim tek embriyo ya çift değildir ama herkes ikiz olsun diye dua ediyohayırlısı Rabbim herkese yaşatsın böyle heyecanlari
ya beniyice korkmaya başladım herkesin ikinci üçüncü denemesimi? bide bunun ilk denemede tutma olasılığı az gibimi geldi bana yaaa
Amiin canim insallah sorunsuz ilerler hep bakalim artik kese icin gun sayariz simdi de say say bitmiyo zaten
Değerlerin oldukça yüksek. O yüzden akla ikiz ihtimali geliyor. Tek yumurta ikizi tüp bebekte çok ta sürpriz değil. Aslında haklı olman daha mümkün. Bu durumda bebeğin sana çabucak tutunmuş demek. Hızlı da gelişip gününün önüne geçmiş. Seninle olsun, sağlıkla kucağına gelsin inşallah, tek, çift farketmez aslında. Ama malum, aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Uzun süre evlat hasreti çekenlerin çoğu, ikiz ya da üçüz hayali kurar, benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?