Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim tek cift farketmez digerlerinde iki embriyo koyulmusyu iki sefer olmadi o zaman diyodum olsa olurdu simdi tek ya hic aklima gelmedi ikiz olmasi :) saglikli olsun da tek olsun rabbim sana ikiz nasip etsin insaaaaaallah
Hiç korkma, ben 41 yaşımda ilk tedavimi oluyorum. İlk seferde tutan da çok var. Aklına getirme öyle şeyler. Bu işlerin matematiği yok çünkü. Herkeste farklı yürüyor.
Duygu cum kendini bu kadar strese sokma lutfen biraz kafani dagit hayirlisiyla al gel bebegini icine atma duygularini ne guzel calisiyormussun bak transfer gunun belli oldu mu ben persembe kontroldeyim ogun belli olur herhalde benmki
Canim allah nasip ettikten sonra niye az olsun ki ihtimal ilk denememdi benim insallah seninde ilk ve son olsun bende sadece 2 embriyo olustugunu duyunca cok agladim olmicak diye ama nasipmis allahima çok şükür
inşallah canlar bir dahaki sefere
canımmmm 35 yumurtadan 2 yumurta kaldı biri 5.güne geldi 8 hafatalık kaybettim.diğeri 6.güne kaldı ondada dış gebelik.ben oshh oldugum dönemde 1 ayda 10 kilo vermiştim stresten.aynen ben 15 gün bazen her akşam bazen gün aşarı hastanelerde sabahladım canım kimseye mevlam yaşattamasın
Canim 13 marta randevu aldim kese icin bakalim hakkimizda hayirlisi olsun tek yumurta ikizi olabilirmiki nasip artik bitane olsun saglikli olsun rabbim herkese versin
canım 13 mart benim de test günüm
benım çift embriyo 10. gün yapsam da çıkar herhalde....
Hiç korkma, ben 41 yaşımda ilk tedavimi oluyorum. İlk seferde tutan da çok var. Aklına getirme öyle şeyler. Bu işlerin matematiği yok çünkü. Herkeste farklı yürüyor.
hayırlı olsun gözün aydın sende estrofem kullanıyormusun ben 7 haftalık hamileyim kesemi gördüm bana estrofeme devam ediceksin dedi o ilaçta bebeğime zarar verirmi die düşünüyorum herkesmi kullanıyor acaba
Allah razı olsun canim ben 13
Marta randevu aldım o zaman gitcem keseyi insallah hemşire bütün ilaçlara devam dedi canim kullanıyorum simdi estrofem kalp atışını ne zaman duycan
ben gittiğimde ilk kalpi pıt pıt atıyor demişti 11 martta da bana dinletcek inş
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim tek cift farketmez digerlerinde iki embriyo koyulmusyu iki sefer olmadi o zaman diyodum olsa olurdu simdi tek ya hic aklima gelmedi ikiz olmasi :) saglikli olsun da tek olsun rabbim sana ikiz nasip etsin insaaaaaallah
sen harikasın maşalaah enerjin çok iyi ablamsın benm :)) gercekten insan ne olcagını kestiremiyor boşlukta bekliyosun hakkımzda hayırlısı olsun bize annelik nasip olsun inş.
doğrudur yaaa 7 yıldır ben de ayrıyım hataydan....malatya gelini oldum ve antepte yaşıyorum
banım de ilk denemem ben de korkuyorum inşallah hayırlısı olur
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum,önce bebeğinizin olmaması için bir sebep yok dediler ilaç tadevisiyle başladık. 6 ay ilaç kullandık fakat bebek olmadı maalesef. Sonra tüp bebek kararı alındı ve bu tedaviye başladık. İlaçlar,iğneler falan derken 5 Şubat'ta ilk transferim oldu, 12 gün sonra beta sonucum 161,4 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim. 3 Mart'ta Ulun Bey'le randevum vardı ,gittim ama keseyi göremedik .:2::2::2: Önce Ulun Bey bana şaka yapıyor herhalde dedim ama tekrar beta testi yaptık maalesef bebeğim tutunmuş ama gelişmemiş. Vardır bunda da bir hayır diyorum,zor bir gece geçirdim,çok üzgünüm,var olduğunu bilip de sonradan olmadığını öğrenmek çok kötü bir duygu , Allah kimseye yaşatmasın bunu. Böyle bir şey olduğunu hiç bilmiyordum, başına gelen var mı acaba? %15 'lik bir ihtimal dedi doktor, o da beni buldu.Ama daha ilk denemem , pes etmek yok. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ay insallah bende keseyi gormeye gidince duyar ulun bey Rabbim nasip etsin sen ne yaptın testten sonra yiyip içmene fln dikkat ettin mi bide tekrarladın mi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?