Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hayırlı olsun gözün aydın sende estrofem kullanıyormusun ben 7 haftalık hamileyim kesemi gördüm bana estrofeme devam ediceksin dedi o ilaçta bebeğime zarar verirmi die düşünüyorum herkesmi kullanıyor acaba

Hiç korkma, ben 41 yaşımda ilk tedavimi oluyorum. İlk seferde tutan da çok var. Aklına getirme öyle şeyler. Bu işlerin matematiği yok çünkü. Herkeste farklı yürüyor.

sen harikasın maşalaah enerjin çok iyi ablamsın benm :)) gercekten insan ne olcagını kestiremiyor boşlukta bekliyosun hakkımzda hayırlısı olsun bize annelik nasip olsun inş.

Duygu cum kendini bu kadar strese sokma lutfen biraz kafani dagit hayirlisiyla al gel bebegini icine atma duygularini ne guzel calisiyormussun bak transfer gunun belli oldu mu ben persembe kontroldeyim ogun belli olur herhalde benmki

ben şuan estrofem kullanıyom pazartesi kontrol var tahlil yapılcakmış eğer normal cıkarsa 14 mart cuma trasfer olur dedi ulun bey çalışıyom ama cok sıkıldım dinlenmek istiyom biraz

Canim allah nasip ettikten sonra niye az olsun ki ihtimal ilk denememdi benim insallah seninde ilk ve son olsun bende sadece 2 embriyo olustugunu duyunca cok agladim olmicak diye ama nasipmis allahima çok şükür

Allah hakkımızda hayırlısını versin inş ilk ve son olur hepimizn sağlıklı bebelerimiz olur inş bakalım haftya bizde heycan başlar artık

Allah razı olsun canim ben 13
Marta randevu aldım o zaman gitcem keseyi insallah hemşire bütün ilaçlara devam dedi canim kullanıyorum simdi estrofem kalp atışını ne zaman duycan

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum,önce bebeğinizin olmaması için bir sebep yok dediler ilaç tadevisiyle başladık. 6 ay ilaç kullandık fakat bebek olmadı maalesef. Sonra tüp bebek kararı alındı ve bu tedaviye başladık. İlaçlar,iğneler falan derken 5 Şubat'ta ilk transferim oldu, 12 gün sonra beta sonucum 161,4 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim. 3 Mart'ta Ulun Bey'le randevum vardı ,gittim ama keseyi göremedik .:2::2::2: Önce Ulun Bey bana şaka yapıyor herhalde dedim ama tekrar beta testi yaptık maalesef bebeğim tutunmuş ama gelişmemiş. Vardır bunda da bir hayır diyorum,zor bir gece geçirdim,çok üzgünüm,var olduğunu bilip de sonradan olmadığını öğrenmek çok kötü bir duygu , Allah kimseye yaşatmasın bunu. Böyle bir şey olduğunu hiç bilmiyordum, başına gelen var mı acaba? %15 'lik bir ihtimal dedi doktor, o da beni buldu. Ama daha ilk denemem , pes etmek yok. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Amin... İkiz de olsa olur. Ama ben üçüz istiyorum kısmetse

sen harikasın maşalaah enerjin çok iyi ablamsın benm :)) gercekten insan ne olcagını kestiremiyor boşlukta bekliyosun hakkımzda hayırlısı olsun bize annelik nasip olsun inş.

Teşekkür ederim. Topiğin Adile teyzesi gibi hissediyorum bazen kendimi. Kuzucuklarım benim
Burada olmayı seviyorum. Enerji kaynağım sizlersiniz. Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün inşallah (Amin)

doğrudur yaaa 7 yıldır ben de ayrıyım hataydan....malatya gelini oldum ve antepte yaşıyorum

Üniversitedeyken Malatya' lı arkadaşlarım vardı. Sakin, munis insanlardı. Dayım ve yengem de Antep' te görev yaptı 5 yıl. Etrafında dolanıyorum hep.
Benim annem babam memurdu. Bildim bileli taşınırdık biz. Emekli oldular, kardeşim üniversiteyi kazandı, onun yanına gittim Sonra İst. da iş imkanı buldum, gittim. Adapazarı'nda iş buldum, oraya geçtim, İst. a evlendim, eşim de memur, hala geziyorum. Evliya Çelebi gibiyim

banım de ilk denemem ben de korkuyorum inşallah hayırlısı olur

İnşallah hayırlısı, gönlündekidir. Kasım annesi mi olacaksın sen şimdi? Benim evlilik yıldönümüme denk gelecek sanırım(11 Kasım) Çifte kutlama yaparım ne güzel

Hoşgeldin,
Kötü bir tecrübe olmuş senin için. Yine de beterin beteri var. Rabbim daha büyük sınavlara almadan, bebeğine kavuştursun...

Ay insallah bende keseyi gormeye gidince duyar ulun bey Rabbim nasip etsin sen ne yaptın testten sonra yiyip içmene fln dikkat ettin mi bide tekrarladın mi testi

testten sonra yediklerime hareketlerime dikkat ettim ama testi tekrarlamadım test günümde yaptım başkada yaptırmadım sağlık ocağına bile gittim gecen hafta kanıma idrarıma baktırdım Allaha şükür temiz çıktılar çünkü ulun beye 12 haftama kadar gidebilicem gönül isterdi sonuna kadar ama ücret olarak cok 250 tl istiyorlar vajinal jelide kullanıyormusun sende 8.haftama giricem hala kullanıyorum estrofem jeli 12 haftaya kadar dediler inş 11 inde gittiğimde bıraktırır o ilaçı artık keseni görmeye gidince cok heyecanlancaksın ben bayılacaktım bacaklarım titredi Allahım isteyene herkese nasip etsin

Kizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin

Merhaba arkadaşlar, bende yeni katılanlardanım... Bende Umutta Ulun Beyle tedaviye yarın başlıyorum inşallah aksilik olmaz ise. Umutta ilk, tüp bebekte 2. denemem olacak. Rabbim umutlarımızı kavuşmayı çocuk arzusu olan herkese o duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…