Merhaba arkadaşlar, bende yeni katılanlardanım... Bende Umutta Ulun Beyle tedaviye yarın başlıyorum inşallah aksilik olmaz ise. Umutta ilk, tüp bebekte 2. denemem olacak. Rabbim umutlarımızı kavuşmayı çocuk arzusu olan herkese o duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah.
Hosgeldin canim once guzel dileklerin icin amin diyelim..tedavin hayirli olsun emeklerin bosa cikmasin rabbim gonlumuzdekini kucagimiza versin....bende persembe ordayim transfer gununu belirlicez
Üniversitedeyken Malatya' lı arkadaşlarım vardı. Sakin, munis insanlardı. Dayım ve yengem de Antep' te görev yaptı 5 yıl. Etrafında dolanıyorum hep.
Benim annem babam memurdu. Bildim bileli taşınırdık biz. Emekli oldular, kardeşim üniversiteyi kazandı, onun yanına gittim Sonra İst. da iş imkanı buldum, gittim. Adapazarı'nda iş buldum, oraya geçtim, İst. a evlendim, eşim de memur, hala geziyorum. Evliya Çelebi gibiyim
İnşallah hayırlısı, gönlündekidir. Kasım annesi mi olacaksın sen şimdi? Benim evlilik yıldönümüme denk gelecek sanırım(11 Kasım) Çifte kutlama yaparım ne güzel
Teşekkür ederim. Topiğin Adile teyzesi gibi hissediyorum bazen kendimi. Kuzucuklarım benim
Burada olmayı seviyorum. Enerji kaynağım sizlersiniz. Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün inşallah (Amin)
Kizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin
ayy evet tam evliya çelebi gibisinnn cnım sen çalışıyor musun..
inşallah canım benım nişanım 7 kasımda idi inş hamile kalırsam ona göre ayarlarız
valla ben de kendimi sana çok yakın hissediyorum gerçi tüm arkadaşlar çok samimi ve içten..ama senin yaştan da kaynaklanıyor galiba hepimize çok ii geliyorsunn...
Kizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin
Merhaba arkadaşlar, bende yeni katılanlardanım... Bende Umutta Ulun Beyle tedaviye yarın başlıyorum inşallah aksilik olmaz ise. Umutta ilk, tüp bebekte 2. denemem olacak. Rabbim umutlarımızı kavuşmayı çocuk arzusu olan herkese o duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah.
Evlenince bıraktım çalışmayı. Eşim biraz eski kafalı sağolsun. 'Evinin kadınıııı , çocuklarımın anası ollll' dedi. 'Ok' dedim ben de
Teşekkür ederim. Topiğin Adile teyzesi gibi hissediyorum bazen kendimi. Kuzucuklarım benim
Burada olmayı seviyorum. Enerji kaynağım sizlersiniz. Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün inşallah (Amin)
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum,önce bebeğinizin olmaması için bir sebep yok dediler ilaç tadevisiyle başladık. 6 ay ilaç kullandık fakat bebek olmadı maalesef. Sonra tüp bebek kararı alındı ve bu tedaviye başladık. İlaçlar,iğneler falan derken 5 Şubat'ta ilk transferim oldu, 12 gün sonra beta sonucum 161,4 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim. 3 Mart'ta Ulun Bey'le randevum vardı ,gittim ama keseyi göremedik .:2::2::2: Önce Ulun Bey bana şaka yapıyor herhalde dedim ama tekrar beta testi yaptık maalesef bebeğim tutunmuş ama gelişmemiş. Vardır bunda da bir hayır diyorum,zor bir gece geçirdim,çok üzgünüm,var olduğunu bilip de sonradan olmadığını öğrenmek çok kötü bir duygu , Allah kimseye yaşatmasın bunu. Böyle bir şey olduğunu hiç bilmiyordum, başına gelen var mı acaba? %15 'lik bir ihtimal dedi doktor, o da beni buldu.Ama daha ilk denemem , pes etmek yok. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Hoşgeldin,
Kötü bir tecrübe olmuş senin için. Yine de beterin beteri var. Rabbim daha büyük sınavlara almadan, bebeğine kavuştursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?