Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hosgeldin canim once guzel dileklerin icin amin diyelim..tedavin hayirli olsun emeklerin bosa cikmasin rabbim gonlumuzdekini kucagimiza versin....bende persembe ordayim transfer gununu belirlicez

Hosgeldin canim once guzel dileklerin icin amin diyelim..tedavin hayirli olsun emeklerin bosa cikmasin rabbim gonlumuzdekini kucagimiza versin....bende persembe ordayim transfer gununu belirlicez

Hoşbuldum...
Amin canım, Senin de tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsın, alırız...

ayy evet tam evliya çelebi gibisinnn cnım sen çalışıyor musun..

İnşallah hayırlısı, gönlündekidir. Kasım annesi mi olacaksın sen şimdi? Benim evlilik yıldönümüme denk gelecek sanırım(11 Kasım) Çifte kutlama yaparım ne güzel

inşallah canım benım nişanım 7 kasımda idi inş hamile kalırsam ona göre ayarlarız

Teşekkür ederim. Topiğin Adile teyzesi gibi hissediyorum bazen kendimi. Kuzucuklarım benim
Burada olmayı seviyorum. Enerji kaynağım sizlersiniz. Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün inşallah (Amin)

valla ben de kendimi sana çok yakın hissediyorum gerçi tüm arkadaşlar çok samimi ve içten..ama senin yaştan da kaynaklanıyor galiba hepimize çok ii geliyorsunn...

Kizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin

Sorun olmuyor cmn .biliyorsun aysecikimde de umutludada oldu ama sorun yok masallah. O yuzden kalbini ferah tut tutunuyor yavrun.

ayy evet tam evliya çelebi gibisinnn cnım sen çalışıyor musun..

Evlenince bıraktım çalışmayı. Eşim biraz eski kafalı sağolsun. 'Evinin kadınıııı , çocuklarımın anası ollll' dedi. 'Ok' dedim ben de

valla ben de kendimi sana çok yakın hissediyorum gerçi tüm arkadaşlar çok samimi ve içten..ama senin yaştan da kaynaklanıyor galiba hepimize çok ii geliyorsunn...

Ortak nokta da çok, konuşacak konu da çok. Şaka da kaldırıyorsun. Oooh, ballı kaymak

Kizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin

Gönlünü ferah tut. Bir iki damla kanla akıp gitmez. Kalp atışı başlayacağı zamanlarda da olabiliyor kanama. Hem doktorunla da görüşmüşsün, iğneni yaptırmışsın... Üzme kendini...
Annemin komşularından birisinin 2 evladı var. İkisinde de 9 ay normal periyodu devam etmiş. Sanki hamile değilmiş gibi. Maşallah kızlarının ikisi de manken gibiydi, boylu poslu. Ana - baba ufak tefek. Senin olamaz bunlar, üzülme diye kandırmışlar seni diyorduk kadına

Hoşgeldin. Son denemen olsun, bu defa bebeğini al kucağına inşallah...

Neeee kanmı Cnm şimdi ne durumdasın kan yok dimi cnm allahın izniyle bişi olmaz korkma umutlu arkadaşında çok kanı gelmişti çok şükür bebeği onunla

Merhaba cnm hoşgeldin inşallah son tedavin olur

kızlar bir şey soracam.....benim 2 gündür ayaklarım ateşleniyor yanıyor sanki bir de karıncalanıyor var mı aranızda bu durumu yaşayan bu gün transferin 3. günü bir bilgisi olan lütfen paylaşsın şimdiden tşk

Teşekkür ederim. Topiğin Adile teyzesi gibi hissediyorum bazen kendimi. Kuzucuklarım benim
Burada olmayı seviyorum. Enerji kaynağım sizlersiniz. Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün inşallah (Amin)

amin cümlemizin duaları kabul olsun inş. :))

aramıza hoşşgeldiniz bundan sonraki tedavilerinizde yavrularınıza kavuşursunuz inşallah

Hoşgeldin,
Kötü bir tecrübe olmuş senin için. Yine de beterin beteri var. Rabbim daha büyük sınavlara almadan, bebeğine kavuştursun...

Teşekkür ederim 2220. Amin diyorum. Yorucu bir dönem ama dualarla ayaktayız çok şükür. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…