Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Neeee kanmı Cnm şimdi ne durumdasın kan yok dimi cnm allahın izniyle bişi olmaz korkma umutlu arkadaşında çok kanı gelmişti çok şükür bebeği onunla

Kucuk leke gibi biseydi ama devam etmedi igne yaptirdim yapptirmadan oncde gelmedi bisey simdide yok cok sukur insallah daha olmaz gerci normalmis 12. Haftaya kadar da insan korkuyo esimi de korkuttum

Kucuk leke gibi biseydi ama devam etmedi igne yaptirdim yapptirmadan oncde gelmedi bisey simdide yok cok sukur insallah daha olmaz gerci normalmis 12. Haftaya kadar da insan korkuyo esimi de korkuttum

Kuzum inşallah birdaha böyle bişi yaşamazsın tahmin edebiliyorum cnm ne kadar çok korktuğunu

Amin canim insallah bisey olmaz icim rahat ta esim kayinvalidem her dkka ariyo merak ediyolar bende onlara uzuluyorum rabbim hakkimizda en hayirlisini versin insallah rabbim daha zor sinavlar vermesin

kizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin

canım geçmiş olsun dikkat et kendine allah emanetsiniz :))

korkma canim bisey olmaz Allahin izniyle banada umutluyada oldu yer aciyo bebis kendine tutunurken oluyomus kanama durduysa bosuna stres yapma bebeginin seni birakacagini aklina bile getirme hep seninle oldugunu dusun

Masallah keseyi gormussun ben 13.haftaya girdim bugun kontrolum vardi ulun beyle daha estrofemi ve jeli bugun biraktirdi bi zarari yoktur ilaclar kisiye gore degisiyor doktoruna guven canim ne diyorsa oyle yap

Bugun kontrolum vardi bebisim büyümüş hersey normalmis keyfi yerinde bide haberim var size bebisim % 90 kiz mis ama kendi kizimada bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedi erken oldugu icin kesin degil herhalde muhim olan saglikli olmasi.

DDD gerçekten mi neyse sen mutluysan sorun yok

Çok mutlu değilim aslında. Evde oturmak için okumadım ben. Bünyem kaldırmıyor. Ama eşimi de kıramadım o zamanlar. Sonra memuriyete geçti, şansımı hepten kaybettim. Her tayinde işyeri açıp kapatılmaz, her gittiğimiz yere işimi taşıyamam... Özel sektördeyim, yaş geç oldu. Ben de hayvan besliyorum. 4 kedi, 1 köpeğim var. Hepsi de kız. Arada ahşap boyama falan yapıyorum. Bu sıralar bebek yapmaya çalışıyorum. Projelerim var bir kaç tane...
Gördüğün gibi sorun varmış

Bedenin, bebekleri kabul etmeye çalışıyor. Bol su iç. Ilık suyla ayaklarını yıka ara sıra, ama üşütmemeye dikkat et ve iyice kurula... Gün içinde çok oturuyorsan biraz yürü. Hiç değilse ayaklarını yukarı kaldır, kan dolaşımın artsın. Şikayetin artarsa doktora haber ver. Bir de krem vs. sürme ayaklarına...

Amin canim insallah bisey olmaz icim rahat ta esim kayinvalidem her dkka ariyo merak ediyolar bende onlara uzuluyorum rabbim hakkimizda en hayirlisini versin insallah rabbim daha zor sinavlar vermesin

Onlara da hak ver. Senin gösterdiğin tepkiye göre telaşlanıp sakinleşecekler bu konuda. Hem biraz diken üstünde olmaları iyidir. Kıymetin artar

Bugun kontrolum vardi bebisim büyümüş hersey normalmis keyfi yerinde bide haberim var size bebisim % 90 kiz mis ama kendi kizimada bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedi erken oldugu icin kesin degil herhalde muhim olan saglikli olmasi.

Maşallah bebeciğine. Sana da maşallah, iyi bakıyorsun demek. Kesin duruma kadar sana kız bebek hayal edelim o zaman. Şööle kıvrış kıvrış saçları, düğme gibi burnu, kırmızı büzüş büzüş dudakları olan tombul yanaklı pembe beyaz bir kız mesela. Yumuk yumuk elleri, top top ayakları olan, kucağına alınca mis gibi kokan bir bebek.
Hadi iki hafta sonra kesin sonucu öğren, bir daha yapalım bunu

Ay tatlim nasil sevindim bicir bicir ne guzel kizlar ne sirin olur benim esimde kiz istiyo rabbim herkse hayirlisini nasip etsin insallah ama kizlar bi baska olur

canım yaaa haklısın insan ipleri elinden bi kaçırdı mı hepten gidiyor..ama sen boş bir insana benzemiyorsun zamanını değerlendiriyorsundur.....

yok üşütmek gibi bir durum yok benim ev çok sıcak peteklerin hepsini kapattık o derecede....evde sürekli hareket ediyorum bu gece daha ii dim bakalım inş bebişlerim beni terketmez

Benim annemde bana hamileyken her ay adet olmuş hatta beni 3 ,4 ay sonra farketmiş artık kötü olunca yengem hamile ola bilirsin demiş kolundan tutup doktora götürmüş de öyle öğrenmiş

Evlenince bıraktım çalışmayı. Eşim biraz eski kafalı sağolsun. 'Evinin kadınıııı , çocuklarımın anası ollll' dedi. 'Ok' dedim ben de

Ahhh ahhh bende o hatayı yaptım Gerçi eşim evinin hanımı değilde hep hayali yanında çalışmamdı bende arada gidiyorum yanında çalışmak için gönlü olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…