aramıza hoşşgeldiniz bundan sonraki tedavilerinizde yavrularınıza kavuşursunuz inşallah
Neeee kanmıCnm şimdi ne durumdasın kan yok dimi cnm allahın izniyle bişi olmaz korkma umutlu arkadaşında çok kanı gelmişti çok şükür bebeği onunla
Kucuk leke gibi biseydi ama devam etmedi igne yaptirdim yapptirmadan oncde gelmedi bisey simdide yok cok sukur insallah daha olmaz gerci normalmis 12. Haftaya kadar da insan korkuyo esimi de korkuttum
Sorun olmuyor cmn .biliyorsun aysecikimde de umutludada oldu ama sorun yok masallah. O yuzden kalbini ferah tut tutunuyor yavrun.
Gönlünü ferah tut. Bir iki damla kanla akıp gitmez. Kalp atışı başlayacağı zamanlarda da olabiliyor kanama. Hem doktorunla da görüşmüşsün, iğneni yaptırmışsın... Üzme kendini...
Annemin komşularından birisinin 2 evladı var. İkisinde de 9 ay normal periyodu devam etmiş. Sanki hamile değilmiş gibi. Maşallah kızlarının ikisi de manken gibiydi, boylu poslu. Ana - baba ufak tefek. Senin olamaz bunlar, üzülme diye kandırmışlar seni diyorduk kadına
Kuzum inşallah birdaha böyle bişi yaşamazsın tahmin edebiliyorum cnm ne kadar çok korktuğunu
kizlar bi damla kan gordum aradim umutu iki tane progestan yaptir jeli birak 2 gun dedi simdi yaptirdim insallah bisey olmaz kan testini tekrarlamana gerek yok dedi oyle korktum bi an rabbime emanetim artik dua edin
korkma canim bisey olmaz Allahin izniyle banada umutluyada oldu yer aciyo bebis kendine tutunurken oluyomus kanama durduysa bosuna stres yapma bebeginin seni birakacagini aklina bile getirme hep seninle oldugunu dusunKucuk leke gibi biseydi ama devam etmedi igne yaptirdim yapptirmadan oncde gelmedi bisey simdide yok cok sukur insallah daha olmaz gerci normalmis 12. Haftaya kadar da insan korkuyo esimi de korkuttum
Masallah keseyi gormussun ben 13.haftaya girdim bugun kontrolum vardi ulun beyle daha estrofemi ve jeli bugun biraktirdi bi zarari yoktur ilaclar kisiye gore degisiyor doktoruna guven canim ne diyorsa oyle yaphayırlı olsun gözün aydın sende estrofem kullanıyormusun ben 7 haftalık hamileyim kesemi gördüm bana estrofeme devam ediceksin dedi o ilaçta bebeğime zarar verirmi die düşünüyorum herkesmi kullanıyor acaba
DDD gerçekten mi neyse sen mutluysan sorun yok
kızlar bir şey soracam.....benim 2 gündür ayaklarım ateşleniyor yanıyor sanki bir de karıncalanıyor var mı aranızda bu durumu yaşayan bu gün transferin 3. günü bir bilgisi olan lütfen paylaşsın şimdiden tşk
Amin canim insallah bisey olmaz icim rahat ta esim kayinvalidem her dkka ariyo merak ediyolar bende onlara uzuluyorum rabbim hakkimizda en hayirlisini versin insallah rabbim daha zor sinavlar vermesin
Bugun kontrolum vardi bebisim büyümüş hersey normalmis keyfi yerinde bide haberim var size bebisim % 90 kiz misama kendi kizimada bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedi erken oldugu icin kesin degil herhalde muhim olan saglikli olmasi.
Bugun kontrolum vardi bebisim büyümüş hersey normalmis keyfi yerinde bide haberim var size bebisim % 90 kiz misama kendi kizimada bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedi erken oldugu icin kesin degil herhalde muhim olan saglikli olmasi.
Çok mutlu değilim aslında. Evde oturmak için okumadım ben. Bünyem kaldırmıyor. Ama eşimi de kıramadım o zamanlar. Sonra memuriyete geçti, şansımı hepten kaybettim. Her tayinde işyeri açıp kapatılmaz, her gittiğimiz yere işimi taşıyamam... Özel sektördeyim, yaş geç oldu. Ben de hayvan besliyorum. 4 kedi, 1 köpeğim var. Hepsi de kız. Arada ahşap boyama falan yapıyorum. Bu sıralar bebek yapmaya çalışıyorum. Projelerim var bir kaç tane...
Gördüğün gibi sorun varmış
Bedenin, bebekleri kabul etmeye çalışıyor. Bol su iç. Ilık suyla ayaklarını yıka ara sıra, ama üşütmemeye dikkat et ve iyice kurula... Gün içinde çok oturuyorsan biraz yürü. Hiç değilse ayaklarını yukarı kaldır, kan dolaşımın artsın. Şikayetin artarsa doktora haber ver. Bir de krem vs. sürme ayaklarına...
Gönlünü ferah tut. Bir iki damla kanla akıp gitmez. Kalp atışı başlayacağı zamanlarda da olabiliyor kanama. Hem doktorunla da görüşmüşsün, iğneni yaptırmışsın... Üzme kendini...
Annemin komşularından birisinin 2 evladı var. İkisinde de 9 ay normal periyodu devam etmiş. Sanki hamile değilmiş gibi. Maşallah kızlarının ikisi de manken gibiydi, boylu poslu. Ana - baba ufak tefek. Senin olamaz bunlar, üzülme diye kandırmışlar seni diyorduk kadına
Evlenince bıraktım çalışmayı. Eşim biraz eski kafalı sağolsun. 'Evinin kadınıııı , çocuklarımın anası ollll' dedi. 'Ok' dedim ben de
Masallah keseyi gormussun ben 13.haftaya girdim bugun kontrolum vardi ulun beyle daha estrofemi ve jeli bugun biraktirdi bi zarari yoktur ilaclar kisiye gore degisiyor doktoruna guven canim ne diyorsa oyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?