Bugun kontrolum vardi bebisim büyümüş hersey normalmis keyfi yerinde bide haberim var size bebisim % 90 kiz misama kendi kizimada bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedi erken oldugu icin kesin degil herhalde muhim olan saglikli olmasi.
bende hep erkek gordum ruyalarimda hatta dun bile erkek gordum ama ruyamin tersi cikacak galiba hayirli saglikli olsun hic farkrtmez.bide bana sulandirici igneyide birak dedi tirsiyorum biraz ama o daha iyi bilirBi yanlışlık var ben rüyamda erkek gördüm birdaha gittiğinde söyle onlara iyi baksın
Şaka bi yana cnm çok sevindim sağlıklı olmasına cinsiyetinin hiç bi önemi yok erkekde kızda ayrı seviliyor
Istedi yaptirdik dun kan verdim sonuc 1 haftaya cikacak.
bende hep erkek gordum ruyalarimda hatta dun bile erkek gordum ama ruyamin tersi cikacak galiba hayirli saglikli olsun hic farkrtmez.bide bana sulandirici igneyide birak dedi tirsiyorum biraz ama o daha iyi bilir
Sagol canim cok guzel yazmissin bi an gozumde canlandi sankiMaşallah bebeciğine. Sana da maşallah, iyi bakıyorsun demek. Kesin duruma kadar sana kız bebek hayal edelim o zaman. Şööle kıvrış kıvrış saçları, düğme gibi burnu, kırmızı büzüş büzüş dudakları olan tombul yanaklı pembe beyaz bir kız mesela. Yumuk yumuk elleri, top top ayakları olan, kucağına alınca mis gibi kokan bir bebek.
Hadi iki hafta sonra kesin sonucu öğren, bir daha yapalım bunu
Bende cok seviyorum kizlari hakkimda hangisi hayirliysa o olsun.insallah sizinde gonlunuze gore versin Allah esin ve seninAy tatlim nasil sevindim bicir bicir ne guzel kizlar ne sirin olur benim esimde kiz istiyo rabbim herkse hayirlisini nasip etsin insallah ama kizlar bi baska olur
yok üşütmek gibi bir durum yok benim ev çok sıcak peteklerin hepsini kapattık o derecede....evde sürekli hareket ediyorum bu gece daha ii dim bakalım inş bebişlerim beni terketmez
senin tutunma belirtin de bu oldu sanırımInşallah ikisi de sonuna kadar seninle kalır.
Evet bi arkadasimda oyle dedi hep erkek gormus ruyasinda ama kizi olacakBen hep duyardım rüyalar tersi çıkar diye demekki doğruymuş
Cnm hamişler sayfasını sorsaydın bırakan varmı diye gerçi sorsan ne değişecek sonuçda ne denilirse onu yapıcaz :26:
Ahhh ahhh bende o hatayı yaptımGerçi eşim evinin hanımı değilde hep hayali yanında çalışmamdı bende arada gidiyorum yanında çalışmak için gönlü olsun diye
gönlüne göre olsun inş bende 11 martta gidicem kontrolüm var 8.haftamdayım
sağol canım inşallah dediğin gibi tutunmadır bu belirtiler ee sen ne zaman balıyorsun artık yaklastı seninde değil mi
kızlar en iyisini ben yaptım biz 5 yıl çıktık eşimle önce işi garantiledim sonra eşi...yok öyle bedava işgücü
Ben muhtemelen işe kendim gidip evi eşime bırakırdım. Ama zaten benim yapabileceğim bir iş değil eşiminki. En fazla sekreterliğini yapabilirim, onu da evde yapıyorum zaten
Maşallah sana yaa. İğnemdi, opumdu, transferimdi, test günümdü, erken yapsam çıkar mı diyene bak. Gebelik haftası sayıyor bir de.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hayırla kucaklarınıza alın bebeklerinizi.[/QUO
aminnnn inş o günler geride kaldı Allahıma şükür
Sagol canim cok guzel yazmissin bi an gozumde canlandi sankiAllah sanada nasip etsin herkese nasip etsin insallah
kızlar en iyisini ben yaptım biz 5 yıl çıktık eşimle önce işi garantiledim sonra eşi...
geldim kızlar,çok moralim bozuldu,ulun bey ayın 17sinde yani olumsuz test günüm aramıştı,konuşmuştuk,kendini toparla adetin bitsin gel demişti,bende geçen defa denediğim olumsuz tüpte yapıldığı gibi,hep gittiğim saatlerde9-11 arası gidiim dedim,çünkü ilk tedavim olumsuz olduğunda arayıp randevu alayım mı ulun bey çağırdı demiştim,sekreter gerek yok 9-11 arası burda olsan yeter demişti,neysee uzatmıyım çok,eşimle gittik danışmadaki 'ANLAYIŞLI İNSANA' anlattım durumu,ulun beyi arayıp söylemiş o da neden randevu almıyor,beklesin demiş,eşim gitti kadına sordu,hasbam diyo ki randevu almadığınız için burası çok yoğun bu gün bakamayız gidin demiş,eşim dellendi,bağırıp çağırdı,tabii tedavi süresince el enseydiniz sonuç olumsuz olunca mı başınızdan atıyosunuz,siz dediniz bizde geldik dedi,tabii ben olayları oturduğum yerden izlemekle yetindim,eşim o zaman verin raporlarımızı gidiyoruz demiş,bana da gördün ULUN BEYİNİ dedi,moralim sıfır oldu tabii,ağlamamak içn zor tuttum kendimi,biraz bekledik dosyalar için sonra seslendiler yukarı dr a çıktık,bizi biraz haşladı,çünkü aşağıdaki bayan eşimin söylediklerini duyup dr anlatmış o da gücenmiş,bende dedim ki peki bu gün git yarın gel dediklerini,söylediler mi dedim,tabi ki hayır,ikinci tedavim için biliyosunuz bıosteron kullandım 3 ay arkasından 3aylık meapoz iğnesi tedavim olacaktı,neslihan hanıma benim tedavim 2014 martına falan geliyo fiyat yükseldiğinde ne olacak dedmiştim,eski fiyatlardan ayarlarım demişti,an bi kararla nenapoz iğnesini vurulmadan ikinci tedaviye gittik YASEMİN hn da kusura bakmayın eski fiyat uygulayamayız demişti,bilenleriniz var bu durumları ama bilmeyeniniz olursa diye yazıyorum ,hatırlarsanız onun yüzünden vazgeçmiştim ikinci tüpü yapmaya,bunları da anlatıp,ben buraya sizin iyi bir ekip olduğunuzu duyarak geldim ama kimsenin kimseden haberi yok,dedim vs,ulun beyse bana söyleseydin keşke vs dedi,uzun lafın kısası,yine söylüyorum dr umu seviyorum ama bundan sonra gittiğimde hiç te düzgün yaklaşmıcam ordaki çalışanlara,bi ara devlet hastanesinde hissettim kendimi,kendi paramla rezil oldum resmen,anneme de p.tesi gidicem,tabii bu olayların üstüne drla tedavi süresini konuşamadık,annene git gel detaylı konuşuruz dedi,napıcam bilmiyorum,ÇOK ÖFKELİYİMM
Yok öyle bedava işgücü
Ben muhtemelen işe kendim gidip evi eşime bırakırdım. Ama zaten benim yapabileceğim bir iş değil eşiminki. En fazla sekreterliğini yapabilirim, onu da evde yapıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?