Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm ulun bey kesinlikle öyle bişi yapmaz neden diye sorarsan ne kadar çok hamile kalan olursa onlar için o kadar iyi
Birde zaten adamın başı kalabalık hem kendi hastalarına hemde süleyman beyin hastalarına bakıyor o yüzden bizlerin hamile kalması onun için iyi hiç öyle kötü düşünüpte kendini üzme allahtan korkan insanlar belli
Buarada çok üzüldüm cnm yaşadığın duruma inşallah bu seferr tutunur bebişlerin

Tuzlu suyu denicem kafama yattı

bende hep erkek gordum ruyalarimda hatta dun bile erkek gordum ama ruyamin tersi cikacak galiba hayirli saglikli olsun hic farkrtmez.bide bana sulandirici igneyide birak dedi tirsiyorum biraz ama o daha iyi bilir

Niye bıraktırdı canim daha gerek yok mu Oyle dediyse doğrudur canim sen hep ulun beye mi gitceksin baska doktorada gittin mi

Canim öncelikle gecmis olsun Rabbim daha kötü seyler yaşatmasın insallah ulun bey için her hamilelik bi basarı yanlış bisey yapcagini düşünmüyorum gönlünü ferah tut ilk betan kac çıkmıştı ulun bey istediğinde kac çıktı

Yarın saat 13:00 ile 13:30 arası Umut' tayım. Kimler gelecek ablalarını karşılamaya bakayım?...:124::124::124::124:

Niye bıraktırdı canim daha gerek yok mu Oyle dediyse doğrudur canim sen hep ulun beye mi gitceksin baska doktorada gittin mi

Ben ileri pihti hastasi degilmisim tasiyiciymisim o yuzden sonuna kadar kullanmaya gerek yok dedi hatta bazi doktorlar senin durumundakilere vermez bile dedi insallah bisey olmaz.Artik burda doktora gitcem benim niyetim bu kontrolde birakmakti zaten oda oyle deyince iyi oldu kendide artik sakaryada devam edebilirsin dedi

Uzun zamandır peeling yerine kullanıyorum. Bebek cildi gibi yapıyor.

Deme yaaa hemen bugün denicem
Cnm benim tedavim ertelendi nisana kaldı ertelenmesyedi kesin yarın görüşürdük ama olsun yarın görüşemesekte biz demaydemay ve umutla buluştuk ikinci buluşmada artık sizlerinde gelmenizi istiyoruz bu seferr gelemem demek yok yasak
Buarada nerde oturuyorsun inşallah uzak bi yerde değilsindir

161.4 çıkmıştı. Sonrasında yaptırmamıştım, keşke 4-5 gün sonra bir daha yaptırsaydım bu kadar umutlanmazdım var diye. Hayırlısı değilmiş demek ki. Çok üzüldüm ama Allah'ım herşeyin hayırlısını versin.
Belki de öyle görmek istediğim için görmüşüm gibi geliyordur. Dediğin doğru her hamilelik bir başarı onun için. Çok karmaşık duygulardayım, kimsenin günahını almak istemiyorum zaten.

Sakarya' da oturan sendin değil mi? Hafize' ye sormuştum bak. Yaşlandık tabi
Çark' ta bir tur atsana benim için :) Bir de ıslama ye benim yerime. Benden olsun

Haklısın canım da öyle karmaşık ki duygular. Kendimi bir an önce toparlayıp tekrar başlıycam. Inşallah bu sefer benimle kalırlar

Daha yakın olsak gelirdim ama kedilerimle köpeğim var. Evden her uzaklaştığımda ayarlama yapmam gerekiyor onlar için. Opu transfer arası kalacak gibiyim İst. da. Kısmet olursa o zaman olur mesela. Yakın sayılırım, Edirne Lalapaşa' dan geliyorum ben. Bulgar sınırına 15 dk. mesafedeyim

Oyyyy kedilerin köpeklerin var demekk birde bebek oldumu tamamdır sizin aile

Hmm anladım canim bende 13 Mart'ta gitcem insallah kese görmeye bi görsem rahatlarım biraz yarında tekrar etcem kan testini pimpirikli olmakta iyi değil ya benim bıraktırmaz galiba kan sulandirici iğneyi çünkü genetik doktoru 9 ay kullanırsın demişti iyi bari Sakarya'da devam edersin git gel zor olur hamis hamis :) gobisin büyüdü mu canim var mi degisme

işte ben garantiye aldım derken kamuda çalışıyorum ankaradaydım..eşimin yanına geldim tayinle öle evlendim nikah vardı ama düğünü yapmadık önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…