inşallah canlar bir dahaki sefere
canımmmm 35 yumurtadan 2 yumurta kaldı biri 5.güne geldi 8 hafatalık kaybettim.diğeri 6.güne kaldı ondada dış gebelik.ben oshh oldugum dönemde 1 ayda 10 kilo vermiştim stresten.aynen ben 15 gün bazen her akşam bazen gün aşarı hastanelerde sabahladım canım kimseye mevlam yaşattamasın
çift embriyoyu yaştan dolayımı koydular yoksa doktora ve bizemi baglı bende yer araştırıyorum kızlar yardım edın istanbuldayım
canım benim yaşım uygun değil normalde yasalara göre.doktorla ilk görüştüğümüzde sadece 1 tane transfer edebilirim dedi...daha sonra tedaviye başlayınca 9 yumurtam toplandı 6 tane döllendi 5. güne 4 tane geldi 2 tanesi kaliteli 2 tanesi az kaliteli olunca doktor çaktırmadan 2 tane transfer etmş bana çıkınca söylediler....artık hayırlısı.aama ben bahçeci umuttan ve ulun hocadan memnun kaldım
Yarın saat 13:00 ile 13:30 arası Umut' tayım. Kimler gelecek ablalarını karşılamaya bakayım?...:124::124::124::124:
Oyyyy kedilerin köpeklerin var demekk birde bebek oldumu tamamdır sizin aile
hadi canım sakın stres yapma gereksiz bir gecikme yaşama
ooof cok sıkılıyom ben yaaa zaman gecmiyo resmen yaaa ooof
Boşuna ikiz üçüz istemiyorum ben, bakacak elemanım çok
Şimdiden 7 kişiyiz, 3 te ben doğursam, voleybol takımı hazır
işte ben garantiye aldım derken kamuda çalışıyorum ankaradaydım..eşimin yanına geldim tayinle öle evlendimnikah vardı ama düğünü yapmadık önce
Ben ordayim ama 9 11 arasi
Ne desen haklısın cnm inşallah biran önce toparlanırsın tüpe gerek kalmazda doğal yollardan hamile kalırsın inşallahhhhhh
Az kaldi dusun ki mart sonuna kadar hersey belli olcak....ben yarin oradayim
Kız bende lisanslı voleybolcuyumBide ben voleybol takımı kurayımda bi maç yapalım
Evet benim ah canim 3 aydir ciktinmi desene bisey olacak diye esim goturuyo esim getiriyo her yereSakarya' da oturan sendin değil mi? Hafize' ye sormuştum bak. Yaşlandık tabi
Çark' ta bir tur atsana benim için :) Bir de ıslama ye benim yerime. Benden olsun
Oooooo ne güzel bir dilekte bulunmuşsun, inşallah canım inşallah. Sperm sayımızda sıkıntı var ama Allah nasip ettikten sonra herşey olur.
Yapalım tabi. Ama şimdiden söyleyeyim, kedilerim güzel uçuyor. Özellikle sarmanım harika smaç basar haberin olsun
Insallah gorursun canim belli olmaz belki sanada biraktirir.aynen gidip gelmek maddi manevi zor oluyodu gobisim vardi zaten biraz daha cikti ulun beyde fark etti karnin buyumus kiz sanki dediHmm anladım canim bende 13 Mart'ta gitcem insallah kese görmeye bi görsem rahatlarım biraz yarında tekrar etcem kan testini pimpirikli olmakta iyi değil ya benim bıraktırmaz galiba kan sulandirici iğneyi çünkü genetik doktoru 9 ay kullanırsın demişti iyi bari Sakarya'da devam edersin git gel zor olur hamis hamis :) gobisin büyüdü mu canim var mi degisme
Evet benim ah canim 3 aydir ciktinmi desene bisey olacak diye esim goturuyo esim getiriyo her yeregel beraber gezelim mustafaya gideriz islama yemege cok yakinim zaten
Ben ilk smaçör düm sonra libero oldum yaniii iyi top karşılarım
Ben kedilerime güveniyorum. İyi olan kazansın
Insallah gorursun canim belli olmaz belki sanada biraktirir.aynen gidip gelmek maddi manevi zor oluyodu gobisim vardi zaten biraz daha cikti ulun beyde fark etti karnin buyumus kiz sanki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?