Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

işte ben garantiye aldım derken kamuda çalışıyorum ankaradaydım..eşimin yanına geldim tayinle öle evlendim nikah vardı ama düğünü yapmadık önce

Öyle garanti, hııı.
Ankara' da da kaldık 2 yıl.
İyi olmuş kamuya geçmen. Ben hep dışarıda çalışacağım, gezeceğim bir iş istedim. Devlet baba gezdirmiyor öyle. Özelde kaldım ama özel sektör de çabuk unutuyor. Neyse, var yine projelerim. Bebek işini halledeyim önce...

Ne desen haklısın cnm inşallah biran önce toparlanırsın tüpe gerek kalmazda doğal yollardan hamile kalırsın inşallahhhhhh

Oooooo ne güzel bir dilekte bulunmuşsun, inşallah canım inşallah. Sperm sayımızda sıkıntı var ama Allah nasip ettikten sonra herşey olur.

Sakarya' da oturan sendin değil mi? Hafize' ye sormuştum bak. Yaşlandık tabi
Çark' ta bir tur atsana benim için :) Bir de ıslama ye benim yerime. Benden olsun
Evet benim ah canim 3 aydir ciktinmi desene bisey olacak diye esim goturuyo esim getiriyo her yere gel beraber gezelim mustafaya gideriz islama yemege cok yakinim zaten

Insallah gorursun canim belli olmaz belki sanada biraktirir.aynen gidip gelmek maddi manevi zor oluyodu gobisim vardi zaten biraz daha cikti ulun beyde fark etti karnin buyumus kiz sanki dedi

Evet benim ah canim 3 aydir ciktinmi desene bisey olacak diye esim goturuyo esim getiriyo her yere gel beraber gezelim mustafaya gideriz islama yemege cok yakinim zaten

Hmm. Reddetmek çok zorrrr Çok keyifli oluyor özlediğin yere dönmek. Belki bir gün yolumuz düşer, kimbilir...

Ben kedilerime güveniyorum. İyi olan kazansın

Yalnız benim takım kurmam için bana biraz zaman ver ben şimdilik iki kişiyim bi eşim birde ben varım :26: Allahın izniyle ikizlere hamile kaldam oldu 4 Bide bizim tavuklar var onlarıda kattım mı tamam 10 ay sonra görüşürüz

Insallah gorursun canim belli olmaz belki sanada biraktirir.aynen gidip gelmek maddi manevi zor oluyodu gobisim vardi zaten biraz daha cikti ulun beyde fark etti karnin buyumus kiz sanki dedi

Rabbim hayirlisiyla kucagina aldığın günleri de göstersin insallah kız geliyo desene ulun bey az Cok görüp soylemistir cicili bicili seyler alirsin artık Rabbim bizlere de nasip etsin o günleri alttan mi bakılcak canim ne zaman kadar bakiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…