Öyle garanti, hııı.
Ankara' da da kaldık 2 yıl.
İyi olmuş kamuya geçmen. Ben hep dışarıda çalışacağım, gezeceğim bir iş istedim. Devlet baba gezdirmiyor öyle. Özelde kaldım ama özel sektör de çabuk unutuyor. Neyse, var yine projelerim. Bebek işini halledeyim önce...
Hayat mucizelerle dolu cnm benim inşallah mucizen en kısa zamanda gelir
Yalnız benim takım kurmam için bana biraz zaman ver ben şimdilik iki kişiyim bi eşim birde ben varım :26: Allahın izniyle ikizlere hamile kaldam oldu 4 Bide bizim tavuklar var onlarıda kattım mı tamam 10 ay sonra görüşürüz
Sakaryalimisin yoksa gorev icabimi burda bulundun
Amiin insallah canim. Bakalim kesin netlessinde alirim.evet alttan bakiliyo ben bu gidisimde karindan bakti bende sasirdim 12 hafta hep alttan baktiRabbim hayirlisiyla kucagina aldığın günleri de göstersin insallah kız geliyo desene ulun bey az Cok görüp soylemistir cicili bicili seyler alirsin artıkRabbim bizlere de nasip etsin o günleri alttan mi bakılcak canim ne zaman kadar bakiliyo
anam geldi mi ozaman yarın umuttasınhadi gözün aydın
Hehe, biz o arada antreman yapalım
harika bu arada seni ekledim faceden....kabul etmek ister misin :) ?
Amiin insallah canim. Bakalim kesin netlessinde alirim.evet alttan bakiliyo ben bu gidisimde karindan bakti bende sasirdim 12 hafta hep alttan bakti
oki...gördüm bu arada çok fenayım bu gün memleketten annemler geldi beni görmeye çok halsizdim bütün gün
kasık ağrılarım çok....
Hem gözünaydın, hem geçmiş olsun. Sağlık ocağından rapor alabilirsin aslında. Bugünlerde dinlen biraz.
sen nasılsın canım durumlar nasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?