- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Icimi aydinlattin Allah razi olsun gercekten suan ihtiyacim olan tek sey dua banada dunyanin sonumu dyrlar cevreden ama iste icimdeki istegi anlamiyorlarSeni cok iyi anliyorum sebepsiz infertilite 18 ay bekledim hergun agladim abartmiyorum gorenler yahu dunyanin sonu mu yapma yazik sana dediler ama oyle olmuyor tam asilamaya esimi ikna ettim hamile kaldim simdi cok sukur 2.bebegime hamileyim neyse beni gecelim
Kuzenim erkek bunlar 10 yillik evli son gunlerde sorulara dayanamayip anlatti esi sperm sayisi cok dusuk operasyonla sperm aranicak cunki hic yok cikarsa bir mucize tup bebej yapilicak oda bir mucize ve maddi imkanlari hic yoktu yapilamadi
Sonra abisinin cocugu oldugu gun bende ilk cocuguma hamileyim onun o bebege bakisi varya kalbime kursun atsalar o kadar acirdi cok agladim o gun ve cok dua ettim Allahim onada babaligi esine anneligi yasatsin diye ve dedim ki butun aile para vericek ve bu islemler olucak o gun onlardan gizli herkes kabul etti
Sonra ne oldu biliyor musun sperm sayisi sifir denen ameliyatla bulunmasi mucize denilen adamin esi kendiliginden hamile kaldi
Senin icin cok dua edicem cok zor istedigin kadar agla ama bi gun olucagina inancini kaybetme hersey Allahtan
Seni cok iyi anliyorum sebepsiz infertilite 18 ay bekledim hergun agladim abartmiyorum gorenler yahu dunyanin sonu mu yapma yazik sana dediler ama oyle olmuyor tam asilamaya esimi ikna ettim hamile kaldim simdi cok sukur 2.bebegime hamileyim neyse beni gecelim
Kuzenim erkek bunlar 10 yillik evli son gunlerde sorulara dayanamayip anlatti esi sperm sayisi cok dusuk operasyonla sperm aranicak cunki hic yok cikarsa bir mucize tup bebej yapilicak oda bir mucize ve maddi imkanlari hic yoktu yapilamadi
Sonra abisinin cocugu oldugu gun bende ilk cocuguma hamileyim onun o bebege bakisi varya kalbime kursun atsalar o kadar acirdi cok agladim o gun ve cok dua ettim Allahim onada babaligi esine anneligi yasatsin diye ve dedim ki butun aile para vericek ve bu islemler olucak o gun onlardan gizli herkes kabul etti
Sonra ne oldu biliyor musun sperm sayisi sifir denen ameliyatla bulunmasi mucize denilen adamin esi kendiliginden hamile kaldi
Senin icin cok dua edicem cok zor istedigin kadar agla ama bi gun olucagina inancini kaybetme hersey Allahtan
24 yasindayim ama asil sorun esimdeydi ona uzulucem diye simddide benim fsh artyo rezerv azaliyms benim icin gecen zaman aleyhe isliyor en cokta buna uzuluyorumİnşallah kendiliğinden olur hiç ummadıgın bi anda
Yasın kac
Ben 36 yım :)
Kaçıncı tüp bebek denemesi. Teyzemin ucuncude ancak oldu. Maddi durumunuz nasıl Bilmem ama tekrar deneyebilirsiniz.Tek caremiz tup bebekti o da olmadi
Inanin ayni sizin gibiyim dayanamiyorum bir cocuk gordugumde aglamadan duramiyorum duan bile gozyaslari icindeyim esimin haberi yok daha suan bile olmayan bebegime mektup yazdim aglaya aglayayazınızı hem okudum hem ağladım allahım mucizesi allah bizlerede mucize nasip etsin..
yaşayan bilir hamileleri bebek leri gördükçe içim parcalaniyor.. arkadaşımın ultrason kontrol üne birlikte gittik bi hafta etkisinden kurtulamadim kalp atışı minicik eli ayağı. . lütfen lütfen binlerce kez şükür edinki allah sizlere sağlıklı evlatlar vermiş çekmeyen yaşamayan asla anlayamaz asla. .
Maddi durumda coktuk iyce herseye ragmen yemeden kestim icmeden kest bebege ugrastm yol masrafiydi kalacak yeriydi ne derken 13 bini buldu bu tedavi parasi hic umrumda degil bidaha kredi ceker yine ugrasirm ama iste calisma sartlarimiz izin vermiyor ancak senelik izinde gidebiliyrz..Kaçıncı tüp bebek denemesi. Teyzemin ucuncude ancak oldu. Maddi durumunuz nasıl Bilmem ama tekrar deneyebilirsiniz.
Umudunuzu kaybetmemeye calisin ve dua edin insani en rahatlatan sey hamile kaldim simdide saglikli olsun diye dua okuyorumyazınızı hem okudum hem ağladım allahım mucizesi allah bizlerede mucize nasip etsin..
yaşayan bilir hamileleri bebek leri gördükçe içim parcalaniyor.. arkadaşımın ultrason kontrol üne birlikte gittik bi hafta etkisinden kurtulamadim kalp atışı minicik eli ayağı. . lütfen lütfen binlerce kez şükür edinki allah sizlere sağlıklı evlatlar vermiş çekmeyen yaşamayan asla anlayamaz asla. .
yaa bana da ayni seyleri soylediler.. ama sen daha cok gencsin.. acaba insanlari panige mi suruklemek istiyorlar para ugruna? ben oyle dusunmeye basladim artik.. neresi sana boyle soyleyen yer canim?24 yasindayim ama asil sorun esimdeydi ona uzulucem diye simddide benim fsh artyo rezerv azaliyms benim icin gecen zaman aleyhe isliyor en cokta buna uzuluyorum
Ankarada yaptrmistim cok iyi bi doktoracanim ben de bebek icin bekleyenlerdenim.. tup bebek tedavisiyle hamile kaldim.. 30 yasindayim.benim de esimden dolayiydi sikintim. ve evet bi hormonum benim de yukseliyormus.. fsh mi ne.. benim.icin de menopoz canlari calmaya baslamis.. bikmiyorum artik tedavi yapilsin diye doktorlar boyle mi soyluyor ama yasin daha cok genc.. sifir spermle bile oluyor tup bebek.. biraz kendinizi toplayonca yine denersiniz. sana tavsiyem birbirinizi yipratmayin.nerede yaptirmistin tup bebegi?
Inanin evlendim evleneli esimin ailesinden cekmedigim kalmadi halada benle ugrasirlar bu bana umut olcakti dertlerime derman olcakti ben buna dayanamiyorum o aile evlada nasil dayansinkiBak arkadasım bak kardesım uzulme hayatta daha buyuk dertler var etme eyleme ... daha gecen ay arkadasımızın 6 yasında kızı vefaat ettı nasıl bı uzuntudur tahmın bıle edemeyız belkı daha buyuk dertlerden korunuyosun lutfen bylee uzulme ve stres, uzuntu en buyuk engel bunu bılıyor olman lazım
Canim iste aileme cok kiziyorum beni oyle bi tedavi surecinde yalniz birakmislardi orda kalmayi cok istedim ama onlar hic destek olmadi transferden sonra geldik evimize ama esim surekli goreve gitmek nobet tutmak zorunda kaldi yalnizdim herseyimi kendim yapydm agrilarimda cok oluyordu bi basima yapamadim isteailenin yanina gidip.kalsan bir sure?ferahlarsin.. bir de ist. denesen.. ben cok memnun kaldim bahceciden..
Iste tek tesellim bu ama iste gozumun yasi dinmiyor ya 3 sene bugunu beklemistimAllah teala sevdiklerini.cocuksuzlukla imtihan edermis biraz sabirli olun hayırlısı ni isteyin dua edin tevekkul edin senelerce bekleyen insanlar var
Istanbulu dusunuyorum artik bidahakineailenin yanina gidip.kalsan bir sure?ferahlarsin.. bir de ist. denesen.. ben cok memnun kaldim bahceciden..
Iste en cokta buna uzuuyorum iki taraftanda destek gormuyorum hele esimin ailesi bitrdi beni zaten sonra kendi ailem ben babamin maddi anlamda her zaman yannda oldum bir kurus beklentim olmadi bu tedavide cok ihtyacim var manevi destege onuda yapmadilar simdi analik babalik yapmak istyrlar inanin kimsenin sesini dahi duymak istemiyorum bu hayatta bi esim var iste baska kimseye inanmiyorum .uzuldum sana ya valla.. ne kendi ailenden ne esinin ailesinden destek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?