Bence bir daha istemeyin muhabbeti de kesin bir selpak için böyle afra tafra yapacak kişiye arkadaş demem ben.Merhabalar, belki hiç zamanı değil ama yine de paylaşmak istiyorum. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Sınıfta 5 kişilik arkadaş grubum var. Az çok samimiyiz. Bugün dersten sonra tuvalet ihtiyacımın olduğunu kantinden selpak almam gerektiğini söyledim birlikte eve döndüğüm arkadaşıma o da beklemek istemedi sanırım sonra girsen olmaz mı gibi bir şey dedi, kantine in tekrar lavaboya çık vs biraz bekleyecekti. Bende diğer arkadaşımdan istedim selpak. Tuvalette yok mu Desmond dedi, sert bir şekilde. Peki dedim bir hışım çıktım sınıftan. Bozuldum. Ben yiyeceğimi, notumu paylaşmaktan asla çekinmem. 1 liralık selpağın hesabının yapılması ağırıma gitti işte ne bileyim. Sonrasında birlikte döndüğüm arkadaşıma sordum, şaka amaçlı mıydı ben mi yanlış anladım diye, ciddi bir şekilde söylediğini söyledi o da. Çok mu istedin acaba son zamanlarda falan dedi, ilk dönem birkaç defa istemiştim ama çok kullandığımdan rulo taşıyorum yanımda. Bugün şansa bitmiş ve yanıma almamıştım aceleyle çıktığımdan. Bunun doğrusu nedir? İstememem mi gerekirdi? Geri çevirdiğinde içerlememem mi?
Merhabalar, belki hiç zamanı değil ama yine de paylaşmak istiyorum. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Sınıfta 5 kişilik arkadaş grubum var. Az çok samimiyiz. Bugün dersten sonra tuvalet ihtiyacımın olduğunu kantinden selpak almam gerektiğini söyledim birlikte eve döndüğüm arkadaşıma o da beklemek istemedi sanırım sonra girsen olmaz mı gibi bir şey dedi, kantine in tekrar lavaboya çık vs biraz bekleyecekti. Bende diğer arkadaşımdan istedim selpak. Tuvalette yok mu Desmond dedi, sert bir şekilde. Peki dedim bir hışım çıktım sınıftan. Bozuldum. Ben yiyeceğimi, notumu paylaşmaktan asla çekinmem. 1 liralık selpağın hesabının yapılması ağırıma gitti işte ne bileyim. Sonrasında birlikte döndüğüm arkadaşıma sordum, şaka amaçlı mıydı ben mi yanlış anladım diye, ciddi bir şekilde söylediğini söyledi o da. Çok mu istedin acaba son zamanlarda falan dedi, ilk dönem birkaç defa istemiştim ama çok kullandığımdan rulo taşıyorum yanımda. Öyle bir talebim olmadı yani. Bugün şansa bitmiş ve yanıma almamıştım aceleyle çıktığımdan. Bunun doğrusu nedir? İstememem mi gerekirdi? Geri çevirdiğinde içerlememem mi?
Onlar arkadaş mi sence ilk önce bunu konuşalım kardesimMerhabalar, belki hiç zamanı değil ama yine de paylaşmak istiyorum. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Sınıfta 5 kişilik arkadaş grubum var. Az çok samimiyiz. Bugün dersten sonra tuvalet ihtiyacımın olduğunu kantinden selpak almam gerektiğini söyledim birlikte eve döndüğüm arkadaşıma o da beklemek istemedi sanırım sonra girsen olmaz mı gibi bir şey dedi, kantine in tekrar lavaboya çık vs biraz bekleyecekti. Bende diğer arkadaşımdan istedim selpak. Tuvalette yok mu Desmond dedi, sert bir şekilde. Peki dedim bir hışım çıktım sınıftan. Bozuldum. Ben yiyeceğimi, notumu paylaşmaktan asla çekinmem. 1 liralık selpağın hesabının yapılması ağırıma gitti işte ne bileyim. Sonrasında birlikte döndüğüm arkadaşıma sordum, şaka amaçlı mıydı ben mi yanlış anladım diye, ciddi bir şekilde söylediğini söyledi o da. Çok mu istedin acaba son zamanlarda falan dedi, ilk dönem birkaç defa istemiştim ama çok kullandığımdan rulo taşıyorum yanımda. Öyle bir talebim olmadı yani. Bugün şansa bitmiş ve yanıma almamıştım aceleyle çıktığımdan. Bunun doğrusu nedir? İstememem mi gerekirdi? Geri çevirdiğinde içerlememem mi?
Şu an halen gerginim pek anlayamadım yazdığınız şeyi. Tuvalet kağıdı değil havlu kağıt taşıyorum ama, mutfakta kullanılanlardan.Yanında tuvalet kağıdı taşımak da ne bileyim.. bu ne biçim bi takıntı diye sinir olmuş olabilirler.
-Tuvalete gitmem lazım ama durun bir selpak alayım kantinden önce. Aaa sende var mı?
İşte bu gibi takıntıları üniv. öğrencisi bazı kızlar anlayışla karşılamaz.Şu an halen gerginim pek anlayamadım yazdığınız şeyi. Tuvalet kağıdı değil havlu kağıt taşıyorum ama, mutfakta kullanılanlardan.
Konu hakkında bişey demicem ama çok merak ettim koca havlu kağıt rulosunu nerede taşıyorsun?Şu an halen gerginim pek anlayamadım yazdığınız şeyi. Tuvalet kağıdı değil havlu kağıt taşıyorum ama, mutfakta kullanılanlardan.
Bazen benden de isteniyor varsa veriyorum ama bazen öyle bir anda istiyorlar ki ders dinlerken,elim doluyken,çantam sıkış tıkışken falan haliyle bir sinir basmıyor değil.Şu an halen gerginim pek anlayamadım yazdığınız şeyi. Tuvalet kağıdı değil havlu kağıt taşıyorum ama, mutfakta kullanılanlardan.
Şöyle anlatayım, git sen bekleme dedim biraz bekler misin diyen arkadaşıma. Sonra gözüme diğer arkadaşım ilişti görmüştüm selpağı olduğunu isteyiverdim ve selpak istediğim arkadaş okulda kalacaktı.Cikmak icin acele ediyorlardir belki. Bir an önce cikasim varken biri yok tivaletim var yok selpak almam lazim, selpak var mi dese gicik olurum ben de çok sevdigim bir arkadasim degilse.
Günde yaklaşık 5 saat otobüs yolculuğu yapıyorum, otobüs demirlerinden tutmak ve halka açık tuvaletlerin kapılarını, musluğunu kullanabilmenin yolu selpak kullanmak. Deneyimleyerek en az parçalananın solo havlu kağıt olduğunu keşfettim. Öyle.Konu hakkında bişey demicem ama çok merak ettim koca havlu kağıt rulosunu nerede taşıyorsun?
Günde yaklaşık 5 saat otobüs yolculuğu yapıyorum, otobüs demirlerinden tutmak ve halka açık tuvaletlerin kapılarını, musluğunu kullanabilmenin yolu selpak kullanmak. Deneyimleyerek en az parçalananın solo havlu kağıt olduğunu keşfettim. Öyle.
Yok ya asla bekletmem öyle çoğu zaman yalnız giderim. Çıkışta beklemesin diye hoca dersi bitirip laflamaya başladığında giderim eğer ihtiyacım varsa.benim bir arkadaşım vardı kızı çok seviyordum ama elini yıkaması 15 dk falan buluyordu mesela ben onu beklemek istemiyordum.belki sizde sürekli tuvalete gidip arkadaşlarınızı bekletiyorsanız onlarda gıcık olmuş olabilir.normal zamanda çok takmıyorumda mesela ders falan çalışmam lazım illa yok bir çay içelim yok bir tuvalete gidelim diye beni oradan oraya sürükleyen insanlara gıcık olurdum.sürekli istemiyorsanız ve bu tavır sadece selpak içinse tabiki çok ayıp etmiş.artık tuvalet vs işiniz varsa arkadaşlarınıza sizi beklememelerini söyleyin.gerçekten sürekli olunca bir noktadan sonra sinir bozucu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?