Bazen oluyor bazen olmuyor ama temizlik yapan görevlinin yere düşürüp koyduğuna denk geldim birkaç kez ya da lavabonun kenarına koyuluyor sonra takılıyor, kullanmak istemiyorum.arkadasin tepkisi cok sacma olmus ama cidden lavaboda yok mu selpak ya okulda?
bu ara cok istediysen ondan demistir diyen arkadasi da mantikli bulmadim ben. atla deve degil bi parca kagit yani.
onu sormadım aslında, ruloyu nerede nasıl taşıyorsun diye sormuştum.
Şu durumda kullan at eldivenhem daha mantıklı hem daha ekonomik bence kağıt havluya göre.
Şöyle anlatayım, git sen bekleme dedim biraz bekler misin diyen arkadaşıma. Sonra gözüme diğer arkadaşım ilişti görmüştüm selpağı olduğunu isteyiverdim ve selpak istediğim arkadaş okulda kalacaktı.
Sanırım öyle, bu doru kesinlikleSizi yanlarında istemiyorlar bence. Ne olcak yani bir selpak alt tarafı.
Ne garip ınsanlar var. Birde univde bir çok arkadaşlık samimi gelmiyor bana. Mutlaka vardır en iyi arkadaşlarını bulanlar ama bir çoğu derste aralarda falan takılmalik arkadaşlıklar. Sizinki de öyle sanırm okul bitince de kimse kimseyi aramaz o yüzden kafaniza takmayın ve iletişimi azaltin onlarla.
Bu sebeple öyle davranmış bence. Biraz takıntılısınızBazen oluyor bazen olmuyor ama temizlik yapan görevlinin yere düşürüp koyduğuna denk geldim birkaç kez ya da lavabonun kenarına koyuluyor sonra takılıyor, kullanmak istemiyorum.
Ben böyle takıntılı olduğunu bildiğim arkadaşıma(!) daha hassas davranırım aslında. Algıda seçicilik demek ki...Bu sebeple öyle davranmış bence. Biraz takıntılısınız
Benim de uniden hiç canım kanım dediğim arkadaşım olmadı. Vardı konuştugum arkadas oldugum kişiler tabi ama mezun olunca herkes kendi yoluna bakıyor. O yüzden hiç kafaya takip üzülmeye bile değmez inanın :)Sanırım öyle, bu doru kesinlikle
Doru değil doğru!Sanırım öyle, bu doru kesinlikle
Şey evet biliyorum, ufak bir komiklik olsun diye öyle yazdım.Doru değil doğru!
Ayda bir görüşürsem evet ama hep görüştüğüm kişi zorlayıcı olabilir. İster istemez yüzüme yansır sanırımBen böyle takıntılı olduğunu bildiğim arkadaşıma(!) daha hassas davranırım aslında. Algıda seçicilik demek ki...
Takıntılı bir davranış bu yalnız ya. Benim arkadaşım olsanız mıymıntı derdim vallahi yalan yok ben sevmem böyle fazla ince ikircikli davranışları.Günde yaklaşık 5 saat otobüs yolculuğu yapıyorum, otobüs demirlerinden tutmak ve halka açık tuvaletlerin kapılarını, musluğunu kullanabilmenin yolu selpak kullanmak. Deneyimleyerek en az parçalananın solo havlu kağıt olduğunu keşfettim. Öyle.
Genelde olmuyor sıvı sabunluk bile boş. Bir üyeye yazdım takılan peçeler de sağlıklı bir şekilde takılmıyor oraya. Dediğim gibi genelde yanımda hep olur, olmadığı tuttu bugün işte.Aynı okulda okuyan biri 'tuvalette vardir' dediğine göre demek ki gercekten de tuvalette var. Tuvalette olan selpagi neden kullanmıyorsunuz??
Ben olsam ben de aynı soruyu sorardım. Merak etme kimse selpagin bir lirasinda değildir. Gereksiz bulmuşlardir. Ki kampa gittiğinde yeri gelip çimene iseyebilen biri olarak ben de gereksiz buldum. Tuvalette elbet kağıt olan kabin vardır. Yoksa kağıt havlu makinasından alabilirsin. O da yoksa tuvaletteki insanlardan isteyebilirsin. O da olmadı şöyle bir su atıp temizlendiğine inaninca kalkarsın. Pislikten rahatsız olduysan da evinde duşa girersin zaten istikamet evmiş...
Bunda büyütecek - insanların vaktini çalacak birşey yok bence. Bir olur iki olur ama hep bu haldeysen sıkılmışlardır
Hı hı tahmin etmistim,zira siz imla,yazim vs kurallarina cok cok dikkat edersiniz.Suan tek ihtiyacimiz olan sey komiklikti zaten.Şey evet biliyorum, ufak bir komiklik olsun diye öyle yazdım.
burdaki ironiyi anlamamissiniz anlasilan.Bugün de imlacı çıktı bazı arkadaşlar.
Öyle değil böyle.Yok şu değil bu.
Yav hanımefendi, sorununuz neyse benden uzakta halleder misiniz? Rica ediyorum. Çünkü kesinlikle aynı dili konuşmuyoruz.burdaki ironiyi anlamamissiniz anlasilan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?