Umarim ironi kelimesinin bile anlamını biliyorsundur ki şuraya yazdıklarından sonra bilmediğin kanısına vardım ve artık biz seninle ironi yapacağız farkında değilsin.Sanırım hassas bir günündesin.burdaki ironiyi anlamamissiniz anlasilan.
Sizin kimseyle ayni dili konusmadiginiz kesin,zira konunun birinde millet sehitlerimize agliyor yaniyor sen gitmissin orda milletin imla hatalarini duzeltiyorsun.Madem bu kadar dikkatlisin heryerde dikkat et diye hatirlatayim dedim.bol selpakli gunler size.Yav hanımefendi, sorununuz neyse benden uzakta halleder misiniz? Rica ediyorum. Çünkü kesinlikle aynı dili konuşmuyoruz.
2 saat dersim olduğunda bile yaklaşık 8 saat dışarda kalıyorum ve tek yudumda dahi küçük çişim geliyor. Ne yazık ki kullanmak durumundayım.Mesela bende dışarda wcye giremem otobüste peçeteyle tutunurum şeyi anlamadım bu kadar titizken okul wcsini nasıl kullanıyorsun bana ne kadar temizlense de hijyenik gelmiyor
Su bile içmiyorum dışarı çıkacaksam
Bir sn bir sn biraz önceki kurduğum cümleyi düzeltmek zorunda bıraktınız beni.Kusura bakmayin.Konuyu açan arkadaş A anon mu yazım yanlışlarını duzeltiyordu?Sizin kimseyle ayni dili konusmadiginiz kesin,zira konunun birinde millet sehitlerimize agliyor yaniyor sen gitmissin orda milletin imla hatalarini duzeltiyorsun.Madem bu kadar dikkatlisin heryerde dikkat et diye hatirlatayim dedim.bol selpakli gunler size.
Sizin kimseyle ayni dili konusmadiginiz kesin,zira konunun birinde millet sehitlerimize agliyor yaniyor sen gitmissin orda milletin imla hatalarini duzeltiyorsun.Madem bu kadar dikkatlisin heryerde dikkat et diye hatirlatayim dedim.bol selpakli gunler size.
Kusura bakmayın ben de kendimi eleştirmek isterim ki onyargili davrandım size karşı kusura bakmayın. Yaptığınız şey evet bir ironi ben görmezden geldiğim için hakkınızı helal edin.Evet o arkadas ta kendisi.
Hahah ne alaka kız yarışlayine ben daha hijyeniğim yarışları başlamış. yarışı az farkla megg önce göturuyor hadi bakalım. aradan sıyrılan bir aslanparçası olacak mı görelim.
ben heryeri peçeteyle tutuyorum,
ben heryere havlu kağıt göturuyorum,
ben dışarda su bile içmiyorum,
ben dağdan suyumu kendim getiriyorum, guvenmiyorum damacana dolduranlara
Bir bilinçsizce doğru bildiğini sanarak yanlış yazmak var bir de benimki gibi yazmak var. Sapla saman yani. O konuda neden öyle bir girişimde bulunduğumu da anlattım ve ‘hiçbir’ çoğunluk tarafından sürekli yanlış yazılıyor. Uyarmadan edemedim. Konunun girişinde de zamanı değil belki ama diye bir cümle kullandım. Hassasiyetinizi anlıyorum, inanın ben de olanlar için oldukça üzgünüm. Başımız sağolsun tekrardan. Uzatmak istemiyorum. Eğer gerçekten provokasyon olduğunu düşünüyorsanız şikayet edersiniz ve ban yerim. Sevgiler efenim.Çok güzel cevap vermişsiniz. Bir başka konuda arkadaş yazmayı öğretiyordu başka arkadaşlara. Burda sizi saçma bulanlar olmuştur ama ben anladım sizi. Madem yazım kurallarına dikkat ediyoruz düzgün yazarak başka komiklikler yapalım yada hiç millete laf söylemeyelim değil mi ama :)
Bir bilinçsizce doğru bildiğini sanarak yanlış yazmak var bir de benimki gibi yazmak var. Sapla saman yani. O konuda neden öyle bir girişimde bulunduğumu da anlattım ve ‘hiçbir’ çoğunluk tarafından sürekli yanlış yazılıyor. Uyarmadan edemedim. Konunun girişinde de zamanı değil belki ama diye bir cümle kullandım. Hassasiyetinizi anlıyorum, inanın ben de olanlar için oldukça üzgünüm. Başımız sağolsun tekrardan. Uzatmak istemiyorum. Eğer gerçekten provokasyon olduğunu düşünüyorsanız şikayet edersiniz ve ban yerim. Sevgiler efenim.
Gözünüzün önünde çok yanlış şeyler canlanmış. Yaş 23, en sevdiğim ülke Tanzanya.Gözümün önünde Korelilere hasta olan yeni liseden çıkmış üniversite öğrencisi canlandı.
Herkese kulp bulup kendi aynı kulpları koluna taka taka dolaşır.
Gözünüzün önünde çok yanlış şeyler canlanmış. Yaş 23, en sevdiğim ülke Tanzanya.
He siz yazınca sorun değil başkaları yazınca bilinçsizce öyle mi
Tamam oldu ozaman kusura bakmayın komikliğinize gülüyoruz bizde gerçekten çok komikti hatta yarıldık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?