- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
çatır çatır doğurmuşsun bide hay maşşallah. Aslında yaptıkların yanlış ama bence şansın varmış Allah mutluluğunuzu bozmasıneşimle 6 ay çıktık ve evlendik. ben 18, o 19 yaşındaydı. üniversiteye yeni başladığımız yıldı. ben bıraktım, o devam etti. üniversite bittiğinde 3. ye hamileydim. okul bittikten 8 ay sonra 24 yaşında, 3 çocuk babası, devlet memuru oldu.
ertesi yıl 4. çocuğa hamileyken üniversite sınavına girdim ve eşimin üniversitesini kazandım. şimdi 5 çocuk annesiyim 4. sınıftayım, bitecek inşallah.
demem o ki olmaz diye bir şey yok. çok severseniz ve eşiniz de anlayışlıysa başedersiniz. ama;
. kesinlikle ama kesinlikle yalan söyleme. olur ki öğrenirler, kimsenin sana olan güvenini kırma. herşey sarpasarar, okulu falan bıraktırırlar belki.
. hukuk sonrası iş bulmanın zor olduğunu biliyorum yani açıkçası sizin daha erken atanmanız bana daha muhtemel geliyor,
. ayrı şehirlerde olmanız çok yıpratıcı olur. annem biz evlendikten sonra böyle bir teklif yapmıştı, ama biz kabul etmedik.
. en önemlisi de NİKAHSIZ BİRŞEYLER YAŞAMAK NE KADAR YANLIŞSA, NİKAH SONRASI EVLİLİK HAYATI YAŞAMAMAK DA O KADAR YANLIŞTIR.
hayırlı ömürleri olsun inşallah. 3 tane istiyorsan tek tavsiyem peş peşe olması olur. en kolayı oluyor. şimdi büyük olan 3ünün bana pek zorluğu yok. hatta yardım da ediyorlar. bebek dışındakileri çocuktan bile saymıyorum :)İnşallah her birinin ömrü upuzun olur annesi.
Ben de korkuyorum sorumluluktan ama en az 3 tane istiyorum
Kaç kız kaç erkek?hayırlı ömürleri olsun inşallah. 3 tane istiyorsan tek tavsiyem peş peşe olması olur. en kolayı oluyor. şimdi büyük olan 3ünün bana pek zorluğu yok. hatta yardım da ediyorlar. bebek dışındakileri çocuktan bile saymıyorum :)
amin. Rabbim yardım etti valla ne diyim. şimdi bana da biraz saçma geliyor 5kr suz evlenmek ama nasip demek ki...çatır çatır doğurmuşsun bide hay maşşallah. Aslında yaptıkların yanlış ama bence şansın varmış Allah mutluluğunuzu bozmasın
2 kız 3 erkek canımKaç kız kaç erkek?
Yaaaa ben de istiyorum2 kız 3 erkek canım
ben de hep kız isterdim. 3. kız oldu. sonra bi de onun kız kardeşi olsun yalnız kalmasın diye tutturdum. 4. erkek, 5. kız oldu. hayırlı sağlıklı mutlu olsunlar da kızı erkeği yok. evlat işte koklayınca cennette olduğunu hissettiriyor hepsi.Yaaaa ben de istiyorum
Özellikle oğlum olsun istiyorum, cinsiyet ayırmam ama oğlan denilince aklım duruyor
3.3 ortalamayla onur belgesi mi? Bizim üniversitede çift anadal bile yapamıyorsun o ortalamayla.
Şunu diyeyim, ben okurken evlenip de okulunu bitiren bir öğrenci görmedim şu ana kadar ve hepsi çok pişman.
Bir şekilde o okul koca tarafından bıraktırılıyor ya da kız kendi bırakıyor donduruyor sonra tamamlarım diye.
Ayrıldığınızı söyleyin ailenize, ayrılmayın tabii. 1 yıl sonra nişan yapsanız mezun olduğunuz yılın yazı evlenirsiniz.
Ahahhha o bana yardimci olur zaten yemek yapar yani bana yaptirmazEminim okurken çok rahat görüşürsünüz. Gündüz okulda akşam gelince yemek ve ev işleri...
Şahsen sırf sevişeceğim diye okumak gibi bir sorumluluğum varken elin adamının çoraplarını yıkamazdım. Tercih sizin yapan yapıyor.
Olsun evlenin biz kk olarak size maas baglariz :d kizim aklin yerinde mi senin acaba yaa :dmeraba benim de kafa allak bullak.ikimizde okuyoruz.ve evlenmek istiyoruz.ama çalışmadığımız için maaş yokvar mı tavsiye.nasıl geçinir bu ev.lütfen yardıımmm.
burs fikri hiç de fena değil. ya aslında arkadaş çalışıyo ama yeterli değil çok fazlaOlsun evlenin biz kk olarak size maas baglariz :d kizim aklin yerinde mi senin acaba yaa :d
Ahahah bizimkilerde baslarda oyleydi bacımAhahhha o bana yardimci olur zaten yemek yapar yani bana yaptirmaz
Ok eksigi biz karsilarizburs fikri hiç de fena değil. ya aslında arkadaş çalışıyo ama yeterli değil çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?