universite okurken evlenmek yardimm lutfeennnn :(

hey Allah.m ya aileye bak hayatını karartmak için uğraşıyo. Sen insan değil misin sevgilin tabiki olucak ya ne demek öğrenci insana evlen die baskı yapmak. Evlenme şartlar buyken sakın yani. Ayrıldık de inandır napıcaksın başka

çatır çatır doğurmuşsun bide hay maşşallah. Aslında yaptıkların yanlış ama bence şansın varmış Allah mutluluğunuzu bozmasın

İnşallah her birinin ömrü upuzun olur annesi.
Ben de korkuyorum sorumluluktan ama en az 3 tane istiyorum
hayırlı ömürleri olsun inşallah. 3 tane istiyorsan tek tavsiyem peş peşe olması olur. en kolayı oluyor. şimdi büyük olan 3ünün bana pek zorluğu yok. hatta yardım da ediyorlar. bebek dışındakileri çocuktan bile saymıyorum :)

Yaaaa ben de istiyorum
Özellikle oğlum olsun istiyorum, cinsiyet ayırmam ama oğlan denilince aklım duruyor
ben de hep kız isterdim. 3. kız oldu. sonra bi de onun kız kardeşi olsun yalnız kalmasın diye tutturdum. 4. erkek, 5. kız oldu. hayırlı sağlıklı mutlu olsunlar da kızı erkeği yok. evlat işte koklayınca cennette olduğunu hissettiriyor hepsi.

Bence ön yargilisin canım bende okurken evlendim ve en yüksek ortalamayı o sene getirdim. Eşim sagolsun çok yardımcı oldu

Ahahhha o bana yardimci olur zaten yemek yapar yani bana yaptirmaz

meraba benim de kafa allak bullak.ikimizde okuyoruz.ve evlenmek istiyoruz.ama çalışmadığımız için maaş yok var mı tavsiye.nasıl geçinir bu ev.lütfen yardıımmm.

Eger erkegin isi gucu yerindeyse okurken evlenmenin bi zorlugu yok. Is hayati cok daha zor ozel sektor calisani icin.

Biraz kuçuksun. Nişanlı durun.Eger son sene evlenip ayrı duracaksanız evlenmeye ne gerek var. Günah olmasın diyorsun ama nişanlıyken de yapacaksınız günah dediğin seyleri ne farkedecekki....kendini nereye kadar engelleyeceksin.Gercekten evlenmek istediğini düşünmüyorum,ailenin zorlamasıyla oluyo sanki....simdiden evleneceksen sen yurtta o baska bi yerde sıkıntı olur. İmkanı varsa yanına gelecek ya da sen yatay geciş yapacaksın.Notların da iyi madem. Hem evli hem ayrılık üstüne okul valla esinin çok sabırlı olması lazım.....

Ailenin baskılarına dayan yada ayrılmış gibi yap bende üni bitirdim esimle aynı dönemde mezun olduk ve mezun olup 3 yıl işsiz kaldık ev kurmak kolay mi çocukça hayaller bunlar birikim yapmadan sakin böyle bir ise kalkışmayın perişan olursunuz zaman içinde de yavaş yavaş aileni ikna et madem psikolog olcan :)yeni evli biri olarak söylüyorum evim olduğu halde evlilik sandığın gibi toz pembe bisey değil. İkiniz birden ne zaman çalışırsınız o zaman tamam biz evlenebiliriz deyin daha 2.sinifsin bi okulunu bitir neler olur hayatında neler değişir sonra çok pişman olursun hiçbirşeyi yasamadim diye bi öğrenciliği yasa hayatı akışına bırak benim arkadaşım 2.sınıfta evlendi 3.de hamile kaldı sonra o okul bitmedi 8.yil şuan 2 çocukla evde meslek de yok al sana ev hanımı kaynanaya universiteli hizmetçi aferin kizkardesim okulunu bitirmeden sakin diyim kendi kizkardesim gibi sinirlendim valla eğitim şart önce okul......

Sozlenin aileleri susturmak icin bence.Stajyer avukatlik var kamu avukatligi kolay degil.Hem ne guzel mesleginiz var yani biraz para biriktirin yasiniz cok erken ya evlilik icin sirf gunaha girmeyelim diye bu yasta evlenilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…