universite okurken evlenmek yardimm lutfeennnn :(

Mesele okurken evlenmek ise,Üniversitenin son iki yılını evli,gündüz hastanede calisarak,akşam ikinci öğretimde okuyarak bitirdim.istedikten sonra olmayacak birşey yok.
3 yıl uzun sure.zamanın insanlara neler getireceğini kimse bilemez.Hic bir şeyin garantisi yok.

Zor ama imkansız değil. Ama bakalım erkek arkadaşınızla evliliğe giden bir ilişkiniz mi olcak. Rahat görüşemeyiz diye kendinizi bir evliliğe mahkum etmeyin. Ayrıca burası Türkiye hiç bir bölümün atanma garantisi yok. Bugünden yarına birçok şey değişebilir. Evlilik sorumluluğu ağırdır. Hiç birşey istediğiniz gibi olmayabilir.

Evleniceksiniz ama siz yurtta kalmaya devam edeceksiniz oyle mi?ben mi yanlis anladim.Ayri sehirlerde gunaha girmenizden korkan anne baba, evli olup ayro evlerde kalmaniza riza gosterir mi?
Ayrica evliyken okumak cok ama cok zor.Hic kalkismayin.Master mi yapacaksiniz,kariyer mi nereye kadar ielrleyecekseniz calisin sonra evlenin

Bence evlen seviyorsan benim de sevgilim var sizinle aynı durumdayız ama ailem müsade etmiyor keşke izin verselerde ben de sevdiğim adamla evlenebilsem

Ailene ayrıldık de yurtta kalıyormuşsun madem haberleri olmaz daha okuyoken ne evlenmesi ya gezin tozun eğlenin gençler

eşimle 6 ay çıktık ve evlendik. ben 18, o 19 yaşındaydı. üniversiteye yeni başladığımız yıldı. ben bıraktım, o devam etti. üniversite bittiğinde 3. ye hamileydim. okul bittikten 8 ay sonra 24 yaşında, 3 çocuk babası, devlet memuru oldu.

ertesi yıl 4. çocuğa hamileyken üniversite sınavına girdim ve eşimin üniversitesini kazandım. şimdi 5 çocuk annesiyim 4. sınıftayım, bitecek inşallah.

demem o ki olmaz diye bir şey yok. çok severseniz ve eşiniz de anlayışlıysa başedersiniz. ama;
. kesinlikle ama kesinlikle yalan söyleme. olur ki öğrenirler, kimsenin sana olan güvenini kırma. herşey sarpasarar, okulu falan bıraktırırlar belki.
. hukuk sonrası iş bulmanın zor olduğunu biliyorum yani açıkçası sizin daha erken atanmanız bana daha muhtemel geliyor,
. ayrı şehirlerde olmanız çok yıpratıcı olur. annem biz evlendikten sonra böyle bir teklif yapmıştı, ama biz kabul etmedik.
. en önemlisi de NİKAHSIZ BİRŞEYLER YAŞAMAK NE KADAR YANLIŞSA, NİKAH SONRASI EVLİLİK HAYATI YAŞAMAMAK DA O KADAR YANLIŞTIR.

5 tane çok ha, maşallah, Allah uzun ömür versin hepsine.
İkiz üçüz oldu mu hepsi tek mi?

Böyle bişey yaparsan hayatının hatasını yapmış olursun diyebilirim daha okulun bitmemiş doğru dürüst paran yok evlilik zor bi iş zaten nasıl cesaret edibiliyorsunuz böyle şeylere ya işşiz kalırsan ne yapıcan daha yirmimi yaşlarında çoçuk doğuracaksın bide öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…