universite okurken evlenmek yardimm lutfeennnn :(

canim benim de oyle olucak eger olursa mutluluklar bu arada

bak böyle daha 30 ağustosta evlenen tanıdığım var olmuyor bazı sorunlar çıkıyor aileler arasında özellikle birşeylere burunlarını sokuyorlar ama bir arada yaşayıp işe gider gibi okula gidersen olur ama koca orda sen orda şeklinde olmuyor

3.3 ortalamayla onur belgesi mi? Bizim üniversitede çift anadal bile yapamıyorsun o ortalamayla.
Şunu diyeyim, ben okurken evlenip de okulunu bitiren bir öğrenci görmedim şu ana kadar ve hepsi çok pişman.
Bir şekilde o okul koca tarafından bıraktırılıyor ya da kız kendi bırakıyor donduruyor sonra tamamlarım diye.
Ayrıldığınızı söyleyin ailenize, ayrılmayın tabii. 1 yıl sonra nişan yapsanız mezun olduğunuz yılın yazı evlenirsiniz.

4 uzerinden 3 - 3.5 arasi onur 3.5 -4 arasi yuksek omurdur by butun okullarda boyle

4 uzerinden 3 - 3.5 arasi onur 3.5 -4 arasi yuksek omurdur by butun okullarda boyle
Ben Rektörün odasını basmaya gidiyorum
Şaka bir yana, bence iyi düşün evliliği.
Öğretmen ve avukat çok güzel ve seviyeli bir çift olur ama ikiniz de mezun olduktan sonra bence.
Yani nişanı 1 yıl ertelesen düğün 1 yıl sonra senin mezun olduğun yıl olur.
Daha iyi olmaz mı?

Biz hep oyle planlamistik ama ailem sikinti yapiyo iste

Benim anlamadığım neden evlenenince ayrı evlerde yaşıyorsunuz ki?

Öyle evlilik mi olur canım..

Zaten ayrı şehirlerde yaşayacaksanız nasıl günaha gireceksiniz onu hiç anlamadım.

Ailene ayrıldık de, ayrılma. Ayrı şehirlerde olucakmışsnız zaten. Uzak mesafe ilişkisi yürütebiliyorsanız, yürütün. Sende mezun olduğunda hala aşıksanız, o zaman evlenirsiniz.

Son sınıfta okuyup bitirecek sonra birde bir yil staj görecek ayrica kamuya girmesi icin de baya ii yapmasi gerekiyor

1 yildir uzak mesafe iliskisi yurutuyoruz zaten
masallah ta aklı başında olanlar da var

Soyle yapsak boyle yapsak demissiniz de dereyi gormeden pacalari sivamak denir bu. Once bir mezun olyn. Hayatin ne getirecegi belli olmaz. Mezun olup bir ise girin. Evlilik oyle cocuk oyuncagi degil.

Evlendikten sonra "gunaha girmeme" kısmına koptum ben

Ayrica evlilik; siz rahat rahat gezin dolaşın diye yapılan bir şey degildir. !

Canım her koyun kendi bacağından asilir
bi sen kendini kurtar hayatını kur öyle okul bittiği gibi iş de her zaman bulunmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…