- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Emin ol aynı durumdayız :)
canim benim de oyle olucak eger olursa mutluluklar bu aradaBende üniversite son sınıfa geçerken evlendim canım ama eşim atanmisti aksi takdirde çok zor olurdu. İlk sene çocuk yapmadık okulda bitti çok şükür. Ama iyiki evlenmisim keşke daha erken olsaydı :) üç yıl oldu bu arada
4 uzerinden 3 - 3.5 arasi onur 3.5 -4 arasi yuksek omurdur by butun okullarda boyle3.3 ortalamayla onur belgesi mi? Bizim üniversitede çift anadal bile yapamıyorsun o ortalamayla.
Şunu diyeyim, ben okurken evlenip de okulunu bitiren bir öğrenci görmedim şu ana kadar ve hepsi çok pişman.
Bir şekilde o okul koca tarafından bıraktırılıyor ya da kız kendi bırakıyor donduruyor sonra tamamlarım diye.
Ayrıldığınızı söyleyin ailenize, ayrılmayın tabii. 1 yıl sonra nişan yapsanız mezun olduğunuz yılın yazı evlenirsiniz.
Ben Rektörün odasını basmaya gidiyorum4 uzerinden 3 - 3.5 arasi onur 3.5 -4 arasi yuksek omurdur by butun okullarda boyle
Biz hep oyle planlamistik ama ailem sikinti yapiyo isteBen Rektörün odasını basmaya gidiyorum
Şaka bir yana, bence iyi düşün evliliği.
Öğretmen ve avukat çok güzel ve seviyeli bir çift olur ama ikiniz de mezun olduktan sonra bence.
Yani nişanı 1 yıl ertelesen düğün 1 yıl sonra senin mezun olduğun yıl olur.
Daha iyi olmaz mı?
Bir süreliğine görüşmeme kararı aldık falan desen ailene?Biz hep oyle planlamistik ama ailem sikinti yapiyo iste
Ayda bir bulusuyoruz onun isinden dolayi benim sehrime gelmesi zor olabilirBenim anlamadığım neden evlenenince ayrı evlerde yaşıyorsunuz ki?
Öyle evlilik mi olur canım..
Zaten ayrı şehirlerde yaşayacaksanız nasıl günaha gireceksiniz onu hiç anlamadım.
Ayda bir bulusuyoruz onun isinden dolayi benim sehrime gelmesi zor olabilir
1 yildir uzak mesafe iliskisi yurutuyoruz zatenAilene ayrıldık de, ayrılma. Ayrı şehirlerde olucakmışsnız zaten. Uzak mesafe ilişkisi yürütebiliyorsanız, yürütün. Sende mezun olduğunda hala aşıksanız, o zaman evlenirsiniz.
Son sınıfta okuyup bitirecek sonra birde bir yil staj görecek ayrica kamuya girmesi icin de baya ii yapmasi gerekiyorKizlaarr ben psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumunde okuyorum ikinci sinifim dersler zor degil bu sene calismadim dogru duzgun ona ragmen onur belgesi aldim 3.3 ortalama yaptim sorum su ailem sevgilimi ogrendi ve cok kizdi evlenmeden gezip tozmaya cok karsilar erkek arkadasim bu sene son sinifa gecti hukuk okuyo bi bucuk sene icinde kamuya avukat olarak atanir diye dusunuyorum ben ikonci sinifa gectim erkek arkadasim okulunu bitirip ise girdikten sonra evlensek ama ben yine yurtta kalicam ayri sehirlerde olucaz buyuk ihtimal sadece gunaha girmemus olucaz ve ben de mezun olduktan sonra birlikte yasamaya baslasak olmaz mi cok mu sorun cikar su an ailem ayril ya da evlen diye baski yapiyo
Son sınıfta okuyup bitirecek sonra birde bir yil staj görecek ayrica kamuya girmesi icin de baya ii yapmasi gerekiyor
1 yildir uzak mesafe iliskisi yurutuyoruz zaten
masallah ta aklı başında olanlar da var21 yaşında kendinizi evliliğe nasıl bu kadar hazır hissediyorsunuz üstelik de üniversitede okurken, ilerideki kariyerinizi filan hiç düşünmüyor musunuz?
ben de sizinle yaşıtım ve üniversitedeyim büyük konuşmak istemem ama işimi elime almadan evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum. benim de sevgilim istiyor bir iki yıla ama ben yok diyorum sevgiliniz istiyor olabilir ama siz biraz da kendi hayatınızı düşünmelisiniz erkek bu da sonuçta sıkıldım der giderse siz üzülürsünüz ona bir şey olmaz.
ailenizin yaptığı da saçma ya ayrıl ya evlen ne demek anlayamadım. evlenmeyi seçseniz siz okurken evlendirecekler yani sadece ayrıl deseler anlayacağım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?