Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem ünlü olmasından önce RadyoAnadolu’da çalışan Beyaz’la sevgili olmuşOooo ben aşık olmalara 14 yaşımda başladım. Radyo d de Yastık sohbetleri isimli bir gece programı vardı sunucusu Muzo ya aşık oldum. 3 saatlik yayınını kasete kaydeder ertesi geceye kadar tekrar tekrar dinlerdim:)) Biraz büyüyüm tanışır evleniriz derken bi duydum gitmiş başkasıyla evlenmiş. Tüh be dedim. Neyse ben onra Beyazıt Öztürke aşık oldum. internet fanıydım. Bulunduğum şehre festivale gelecek biz fanlarıyla da kuliste görüşecekti. Ben o gün iş çıkışı kuaföre gittim. Göze batmayan sade bir topuz istedim. Bana yaptılar bildiğin gelin başı. Pullu falan. Parlaya parlaya gittim konsere, sonra kulise girdik. Kafama dik dik bakışını birgün unutmayı diliyorum. Ordan kaybettim ben yoksaaa kesin aşıktı banaOydu buydu derken en son çıtayı yükselttim gittim. Amerikan dizisi Ciriminal Minds in Reid Spencer'ı Matthew Gray Gubler a aşık oldum. Baktım bu saatten sonra ingilizce öğrenemem ondan da vazgeçtim. Bunları da buraya neden yazdım bilmem :))
Zaten ünlü. Kıskanması hiç normal değil. Biz sanki o ünlünün farkında değildik bunca zaman. İsmini söyleyince aklımıza sokmuş olacak biz aşık olucaz adama![]()
bu konu benim ilgimi çekti... önceleri radyo programı sunan bi adam vardı her gece dinlerdim onu
sesi aşırı hoşuma giderdi. Sesine aşık olmuştum vallahi. Sonra araştırdım yüzüde hoşuma gitti
istek parçalarda bulunurdum... özlü sözler yazardım o da okurdu
başkasına yazıyormuş gibi yapardım her gece okurdu. Sonra bi gece yazdığım şeylerin ona olduğundan bahsedince onu canlı yayında okumadı
sonra ulaştı bana. buluştuk kahve falan içtik. sonra ne mi oldu? hevesim kaçtı. saçma bi hayranlıkmış
![]()
Yalniz baba efsaneymis helalAnnem ünlü olmasından önce RadyoAnadolu’da çalışan Beyaz’la sevgili olmuş. Yıllar sonra bunu bilen babam bir davette tanışıp durumu anlatıp imzalı fotoğrafını getirmişti anneme Beyaz’ın. Hatırlamış da annemi
.
13-14 yaşlarımda evet. Yaşadım bunları. Sonra Kore dizilerine Düştüm ve her yerde öyle aşk aradım. Öyle güzel seven adam aradım. Sonra kötü bir evlilik yapınca anladım kş hayat yaşadığımız hayattan ibaret. O adamlar sadece filmlerde. Dünyaya dönmek en güzeli yanievet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
Ahahahah. Ne azim beeebu konu benim ilgimi çekti... önceleri radyo programı sunan bi adam vardı her gece dinlerdim onu
sesi aşırı hoşuma giderdi. Sesine aşık olmuştum vallahi. Sonra araştırdım yüzüde hoşuma gitti
istek parçalarda bulunurdum... özlü sözler yazardım o da okurdu
başkasına yazıyormuş gibi yapardım her gece okurdu. Sonra bi gece yazdığım şeylerin ona olduğundan bahsedince onu canlı yayında okumadı
sonra ulaştı bana. buluştuk kahve falan içtik. sonra ne mi oldu? hevesim kaçtı. saçma bi hayranlıkmış
![]()
Aaaah kuzey ahh. Kusey Güney i 26172728 kere izlemiş biri olarakBende kuzey tekinogluyla ask yasıyorum ama kıvancın adını anmıyorum sacma geldi üzgünüm jdjdjdj
Ben de etmiyorumburda lohusa kız sütüm çekilir bak dedi umrunda olmadı. O yüzden hamileliğe hiç bakmaz boşver
![]()
YemediYemez diyorsun![]()
Banlanmayız. Daha dur konu sahibini şikayet etcez nereye banlanıyoruzNeyse banlanmak istemyrm![]()
O değil de ben hiç ünlü tanımıyormuşum meğerse. Şurda Kıvanç hariç yazılan her ismi googleladım kim diye![]()
Ben üşendim ya. Düztabandan sonra bıraktım googlelamayıahahah bende kıvanç ve aras bulut hariç uzaydan gelmiş gibi hissettim. arasın sevgilisini de googleladım dün gece![]()