ünlü birine aşık olmak?

😂cok guldum ya
Ciddi ciddi oturup tanisma plani yapiyorsunuz
Benim ünlü arkadaslarim var normal insanlar yahu nedir yani uzaktan asik olunacak kadar bir durumu anlayamiyorum

Oooo ben aşık olmalara 14 yaşımda başladım. Radyo d de Yastık sohbetleri isimli bir gece programı vardı sunucusu Muzo ya aşık oldum. 3 saatlik yayınını kasete kaydeder ertesi geceye kadar tekrar tekrar dinlerdim:)) Biraz büyüyüm tanışır evleniriz derken bi duydum gitmiş başkasıyla evlenmiş. Tüh be dedim. Neyse ben onra Beyazıt Öztürke aşık oldum. internet fanıydım. Bulunduğum şehre festivale gelecek biz fanlarıyla da kuliste görüşecekti. Ben o gün iş çıkışı kuaföre gittim. Göze batmayan sade bir topuz istedim. Bana yaptılar bildiğin gelin başı. Pullu falan. Parlaya parlaya gittim konsere, sonra kulise girdik. Kafama dik dik bakışını birgün unutmayı diliyorum. Ordan kaybettim ben yoksaaa kesin aşıktı bana :P Oydu buydu derken en son çıtayı yükselttim gittim. Amerikan dizisi Ciriminal Minds in Reid Spencer'ı Matthew Gray Gubler a aşık oldum. Baktım bu saatten sonra ingilizce öğrenemem ondan da vazgeçtim. Bunları da buraya neden yazdım bilmem :))
Annem ünlü olmasından önce RadyoAnadolu’da çalışan Beyaz’la sevgili olmuş 😅. Yıllar sonra bunu bilen babam bir davette tanışıp durumu anlatıp imzalı fotoğrafını getirmişti anneme Beyaz’ın. Hatırlamış da annemi 😅.

Zaten ünlü. Kıskanması hiç normal değil. Biz sanki o ünlünün farkında değildik bunca zaman. İsmini söyleyince aklımıza sokmuş olacak biz aşık olucaz adama 😂

Aklinca düşünüyor tanışırsam ifsa olmayım diye 🤣 oda ina merakliyfi ya R rosseyy
Okdr sayfa okudum hamile halimlr merakta kaldm hakkimi helal etmiyrm🤣

😂 bu konu benim ilgimi çekti... önceleri radyo programı sunan bi adam vardı her gece dinlerdim onu 😂sesi aşırı hoşuma giderdi. Sesine aşık olmuştum vallahi. Sonra araştırdım yüzüde hoşuma gitti 😂 istek parçalarda bulunurdum... özlü sözler yazardım o da okurdu 😂 başkasına yazıyormuş gibi yapardım her gece okurdu. Sonra bi gece yazdığım şeylerin ona olduğundan bahsedince onu canlı yayında okumadı 😂 sonra ulaştı bana. buluştuk kahve falan içtik. sonra ne mi oldu? hevesim kaçtı. saçma bi hayranlıkmış🤣

Ömer köroğlu mu🤣

evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum :kızgın:
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
13-14 yaşlarımda evet. Yaşadım bunları. Sonra Kore dizilerine Düştüm ve her yerde öyle aşk aradım. Öyle güzel seven adam aradım. Sonra kötü bir evlilik yapınca anladım kş hayat yaşadığımız hayattan ibaret. O adamlar sadece filmlerde. Dünyaya dönmek en güzeli yani

Aklinca düşünüyor tanışırsam ifsa olmayım diye 🤣 oda ina merakliyfi ya R rosseyy
Okdr sayfa okudum hamile halimlr merakta kaldm hakkimi helal etmiyrm🤣
Ben de etmiyorum 😂 burda lohusa kız sütüm çekilir bak dedi umrunda olmadı. O yüzden hamileliğe hiç bakmaz boşver 😂

😂 bu konu benim ilgimi çekti... önceleri radyo programı sunan bi adam vardı her gece dinlerdim onu 😂sesi aşırı hoşuma giderdi. Sesine aşık olmuştum vallahi. Sonra araştırdım yüzüde hoşuma gitti 😂 istek parçalarda bulunurdum... özlü sözler yazardım o da okurdu 😂 başkasına yazıyormuş gibi yapardım her gece okurdu. Sonra bi gece yazdığım şeylerin ona olduğundan bahsedince onu canlı yayında okumadı 😂 sonra ulaştı bana. buluştuk kahve falan içtik. sonra ne mi oldu? hevesim kaçtı. saçma bi hayranlıkmış🤣
Ahahahah. Ne azim beee 😂

O kadar sayfa yorum yapılmış madem kim olduğunu soylemiyceksiniz neden boyle bi konu acıyosunuz ki. Acıklıycaksınızda herkes gidip adama aşık olcak bi anda sanki🙄

İyi de adamın o dizilerde gördüğünüz gibi olduğunu nerden biliyorsunuz? Hepimiz fotoğraf çekilirken çok mutlu insanlar gibi görünüyoruz di mi, ya da kalabalık bı ortamdaysak. Belki de adamın günlük hayattaki hali tavrı düşünceleri sizin Tv'de gördüğünüzden çok uzak. Ben de Gabriel Macht a hayrandım bı ara sosyal medyadan vs takip edince gördüm ki ben ona değil Harvey Specter'a hayranmisim aslında, o adam Harvey specter ken karizmatikmis benim gözümde kendisiyken değil

Back
X