• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünlü birine aşık olmak?

Benim isim hafızam yok ya.. barış kılıçı googleladım sevdiğim aktörmüş. Zevkini beğendim :KK54:
Olgun erkeklerden daima hoşlanmışımdır ama gerçek hayatta hiç öyle yakışıklı olgun bi erkeğe rastlamadım maalesef :kızgın:

AA resmen ortalığı kızıştırıyor 😂 valla MirAy92 MirAy92 cim eskidendi şimdi tipini bile hayal meyal hatrlıyorum hem ne o öyle kaslı kaslı kollar falan :KK54:
Ablam olur kendisi. 😂 Ergenken çok hayrandı Gökhan Özene. Fotolar şarkılar klipler. Şimdi kalmadı ama ergenlik dönemlerimiz aklıma geldi 😂

Anladığım kadarıyla bekarsın 🤗
Olur oluuurr neden olmasıınnn 😍
Oho yakışıklı olgun bulana kadar 😂😂 gerçi olgun sayılır 8 yaş byük benden ama bi barış kılıç değil tabi 😅

Screenshot_2020-05-04-17-48-33.webp
allahım sen affet 🙏 😅
Screenshot_2020-05-04-17-48-33.webp

Oho yakışıklı olgun bulana kadar 😂😂 gerçi olgun sayılır 8 yaş byük benden ama bi barış kılıç değil tabi 😅
Woow 8 iyi. Fazlası olamazdı 😍 tip önemli değil inanki. Benim en büyük takıntım boydu. Kocam benle aynı boyda. 1.68.. ama çok sevdim bakmadım hiçbir kritere. Senin de öyle olcak inşallah 😍 en önemlisi pişman olmamak. İyiki demek 🤗

Woow 8 iyi. Fazlası olamazdı 😍 tip önemli değil inanki. Benim en büyük takıntım boydu. Kocam benle aynı boyda. 1.68.. ama çok sevdim bakmadım hiçbir kritere. Senin de öyle olcak inşallah 😍 en önemlisi pişman olmamak. İyiki demek 🤗
Ay inşallah ya.. Bi kerede kendimden 10 yaş büyük biriyle evliydim ama çok pişmanım bunda olmayacak inşallah öyle bir şey 😊😊 öyle de bi söylüyorum ki sanki her gün koca değişiyoruz 😂😂

Abooowww kız cıbıldak cıbıldak adamları koymayın buraya büyük boy hemde 😂😂😂 heyecandan telefonu düşürüyordum 😂😂😂
Valla ben de bu fotosunu ilk kez gördüm ağzım açık kaldı siz de nasiplenin istedim 😂😂

Back