- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gideceğimi anlayınca yokluğuma dayanamadın ondan çevirdinGidiyordun yoldan çevirdim
Çok romantik değilmi amaaa![]()
Evet övünmek gibi olmasın ama gerçekten şom ağızlıyım. Yani valizini toplaAaa kalkmış mı banı. Çok şükür yaa. Ay aynen anlat noldu niye banlandımn..
Ayırca sen niye sürekli Banlancaz diyip duruyosun sırf senin şom ağzın yüzünden banlamırsak hiç şaşırmamJudy_K
![]()
He canım he gördük gece terkedildim diye ağlayan kimdiGideceğimi anlayınca yokluğuma dayanamadın ondan çevirdin![]()
Daha basit yolu var direk ağzını bantlayabiliriöEvet övünmek gibi olmasın ama gerçekten şom ağızlıyım. Yani valizini topla![]()
Bi anda sessiz sedasız gidince noluyo, kimse bnei böyle terk edemez dedim yoksa başka bişe yok yaniHe canım he gördük gece terkedildim diye ağlayan kimdi![]()
Gözlerim konuşurDaha basit yolu var direk ağzını bantlayabiliriö![]()
UuuGözlerim konuşur![]()
Uyuyor olma ihtimalimden başka hepsini düşünmüşün maşallahBi anda sessiz sedasız gidince noluyo, kimse bnei böyle terk edemez dedim yoksa başka bişe yok yani![]()
Masum şeyleri fazla düşünemiyorum bu aralarUyuyor olma ihtimalimden başka hepsini düşünmüşün maşallah![]()
Hb canım. Yok başka konudan gitmişim. Sizlik bi sıkıntı yok sanırım. RelaxCOLIN öncelikle hoşgeldin
Gördüğün üzere çatladık meraktan. Bu konudan mı banlandın? Bizim de gitmemiz yakın mı?![]()
Biriside profil fotondan gittiğini söylemiştiHb canım. Yok başka konudan gitmişim. Sizlik bi sıkıntı yok sanırım. Relax![]()
Evet simdide sen mi söylemiceksin kim olduğunuKızlar konu sahibi yine böyle bir konu açmış ve orda aşık olduğu ünlünün adını vermiş. Hızlı hızlı baktım eaki mesajlarına ve buldum inanın çok şaşıracaksınız kim olduğunu öğrenince
Not: tüm sayfaları okudum hiç birinizin tahmini tutmamış.
Evet simdide sen mi söylemiceksin kim olduğunuayrıca stalk yeteneğinden dolayı önünde eğiliyorum
![]()
Yav ne ayıp olcak asıl onun yaptığı ayıp. Hem emin misin o olduğunaYok ya açıklıycam ama önce bi tüyo vereyeyim adam izmirde oturuyo ses yarışmasıyla tanınmış biri adının baş harfi A
Merak insan neler yaptıryo ya. Üşenmedim buldum valla. Napim konu sahibi 85 sayfayı okuttu cevap vermedi. Açıklasammıki ayıp olur muki![]()
Ayrıca biz ünlüleri tanımıyoruz burda adını duyduklarımıza goggleden bakıyoruz a yı hiç bulamayızYok ya açıklıycam ama önce bi tüyo vereyeyim adam izmirde oturuyo ses yarışmasıyla tanınmış biri adının baş harfi A
Merak insan neler yaptıryo ya. Üşenmedim buldum valla. Napim konu sahibi 85 sayfayı okuttu cevap vermedi. Açıklasammıki ayıp olur muki![]()
Yav ne ayıp olcak asıl onun yaptığı ayıp. Hem emin misin o olduğuna
Ayrıca bu topikte mi söylemişte biz kaçırmışız?
Ayrıca biz ünlüleri tanımıyoruz burda adını duyduklarımıza goggleden bakıyoruz a yı hiç bulamayız![]()