Laaannnnn ünlü mü bu efsaneBi daha düşün
Ama öyle deme zamanında çok bayılanı vardı ona tabi ben o zaman küçüktümAmannn bu kadar az takipcili muzisyenden koca mi olur pehhh boşver kızım onu önüne bahhhj
Heyacan yaptım Erol abi mi diyesana erol evginden:ben imkansız aşklar için yaratılmışım şarkısını hediye ediyorummm
Bak yapma bunu yapmaaaaa tekrar konuya yukseldim... Kim leyn bu kiiimmmm Selena da ki çocuk mu?Ama öyle deme zamanında herkes aşıktı ona tabi ben o zaman küçüktüm
yaşı kaç bu abininn?Ama öyle deme zamanında çok bayılanı vardı ona tabi ben o zaman küçüktüm
Fotolarını beğenseler yine ipucu yakalarım ama beğenmiyorlar da ama başka arkadaşlarının hep beğeniyorlar garip bir durum nedenini anlamadım. Arkadaşlar siz siz olun benim gibi bu boşluğa düşmeyin bende bu boşluktan çıkmaya çalışcam bir gün inşallahÇok düşük bir ihtimal de olsa bazı insanlar sevgililerini sosyal medyada ya az paylaşıp yada paylaşmayabiliyor. Tabii bunu kesin öğrenemezseniz de ihtimaller altında boğulursunuz muhtemelen
İşte sen Erdali değil Behzati seviyorsun, ben her halini üstadiminerdalı gördüm yakınen tiyatro oyununda bir delinin hatıra defteriydi adı.ama cıkssss behzat Ç. deki adam nerdeeee bu nerdeeeee
Herkes aşıktı kısmı biraz abartı oldu aslında ama seveni çoktu işteBak yapma bunu yapmaaaaa tekrar konuya yukseldim... Kim leyn bu kiiimmmm Selena da ki çocuk mu?
angaralı olarak sayesinde angara pavyonlarını tanıdıkkk.İşte sen Erdali değil Behzati seviyorsun, ben her halini üstadiminduy bunları Erdal mirim duyyyy
Ünlü değilse el atalım bibi...senin prodüksiyon şirketin yok muydu?Laaannnnn ünlü mü bu efsanebu bana bakar mı haddimi bilirim anca ruyalarda buluşuruz
Laaannnnn ünlü mü bu efsanebu bana bakar mı haddimi bilirim anca ruyalarda buluşuruz
Rüya müya sonuçta buluşuyorsun.Laaannnnn ünlü mü bu efsanebu bana bakar mı haddimi bilirim anca ruyalarda buluşuruz
Kahtalı MıçıKızlar kim bu ünlü bulabildiniz mi
Normalde mantıken sevgili falan olsa evet beğenir hani diğer kişileri beğeniyorsa dediğiniz gibi o zaman sevgilisinide beğenirdi eline yapışmaz sonuçtaFotolarını beğenseler yine ipucu yakalarım ama beğenmiyorlar da ama başka arkadaşlarının hep beğeniyorlar garip bir durum nedenini anlamadım. Arkadaşlar siz siz olun benim gibi bu boşluğa düşmeyin bende bu boşluktan çıkmaya çalışcam bir gün inşallah
Rüya müya sonuçta buluşuyorsun.Hiç mesajattın mı buna
Kızlar kim bu ünlü bulabildiniz mi
burak kut geldi aklıma bir de ozan orhonKızlar kim bu ünlü bulabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?