Ünlü takıntısı

Uykum yok ki henüz,hayır o konuda katılmıyorum güzel oldugumu da düsünmüyorum şu an için.Büyüyünce bilemem tabii... Tamam degistiriyorum avatarı. :)
O son resimdeki adam da karizmatik ama Oğuzun yanından gecemezmis gibi geliyo bana işte,düşünün halimi yani. :)

16 yaşında şu an :)
Ben ayırırım onları haha :)

Bebeğim Murat Boz 'u beğenmeyip Oğuz'a bayılıyorsun !! Evet bence de kör olmuşsun sen kınadım seni

Son düzenleme:
Neyse hepinize önerilerinden dolayı tesekkür ederim,yan sekmede oğuz'un twitter hesabı acık . Tweet attıgında saniyesinde cevap atıyorum .
Bir kere mail atmıstım esmer mi kumral mı sarısın mı diye sormustum da hahaha güzel soru demişti :) kumral tercih ederim herhalde ki kız arkadaşım kumral demişti nasıl üzülmüştüm..
Bir de beni takip etmesini istemistim. Sıradan birini takip eder misin diye sormustum :) O da hic kimse sıradan degildir unutma demişti. Ama kıstaslarım var tanımadıgım kisileri takip etmiyorum ve facebookta da eklemiyorum ama buradan ulasıyorsun bir eksiklik degil demisti :) tesekkürler yeni sorular ile karsınızda olucaz demistim ne demek memnuniyetle demisti konusmayı bitirmistik. Dün de tweet atmıstım Bana önerebilcegin bi film var mı cok seviliyosun bide dedim :) o da bilemiyorum ki :) tesekkür ederim :) demisti.

Kuzucuk ben seni çok merak ettim.. Bak Bursa'nın kızları güzel olur sen çirkinim diyosun ama..
Koysana bi fotonu , sonra hemen kaldırırsın

Lüleburgazlıyım zaten ben bursadan degil , koyayım
Sağdaki :) kaldırıcam baktıgında belirtirsen sevinirim :)

Son düzenleme:
saka bır yana da baktım baktım bu oguza oyle ahım sahım bır yakısıklıgı yok yanı .
takıntılık olacak kadar hıc degıl .
tv de ıkı kendını gosterıyorlar hayran topluyorlar valla .
su ızdıvac programlarına katılıp aylarca kendını gosteren ınsanlarda sanırım bu yuzden ekrandan ayrılmıyorlar .
aradıgım erkegı bulamıyorum evlenemıyorum dıye konu acan arkadaslar da ıkı kendını gostersınler tv de
valla made ın bıscolata haremı kurarlar

Baktım canım.. Maşallah bebek gibisin ! Sakın bir daha çirkinim falan deme , ne kadar güzel bir kız olduğunu görmüyor musun ? Benzettim bir ünlüye ama dilime gelmiyor bir türlü kim olduğu.. Ay melek gibi yüzün ya maşallah

canım yaşın çok küçük. bende o yaşlarda öyleydim. normal yani. hatta rüyamda görüp haftalarca aşık kalırdım. en son lisede ilhan mansıza aşık olmuştum. o dünya kupası zamanları . arkasından ağlamalarmı dersin, gazete küpürlerini biriktirmeler dua etmeler mi dersin. hatta bir duamı söyleyim "Allah'ım büyüyünce o kelde olsa topalda olsa ben onu alırım, ne olur onu bana ver" diye. yaşın itibariyle çok normal canım. 20ye gelince geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…