- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi Melekleylaaa
-
Bende Haluk Levent’e aşığımMerhaba kadınlar kulübünde geçen seneden beri varim .diger hesabimdan yazmak istemedim. Lutfen dalga gecmeyin .Ben 20 yaşındayım ve okuyorum bir yandan da ama yaklasik 3 yıldır durmadan ünlülere platonik asik oluyorum her yerden stalkliyorum.bu bazen bir futbolcu bazen dizi oyuncusu .yabancı Türk fark etmez .tip olarak da fark etmez yani cirkin bile olsa karizmatik gelen unluler var ya da sesi guzel olan biri.15 gun sürüyor hayaller kuruyorum sacma sapan halbuki normal hayatta görme imkanim bile yok.şu ağır ergenlikten nasıl kurtulabilirim? Kimse beni sevmeyecek gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. Not:sevgilim yok teklif gelince de zaman kaybı gibi geliyor
Hatta ben Sarp Apak dedim diye 2 üye tartışıp banlanmıştı böyle bir konudaArkadaşlar kim diye sormayın daha önce çok benzer bi konuda sayfalarca soruldu. Söylemiyorlar.
Ay ben bunu nasıl duymadım şok oldum şu an. Kimle aldatmış ya bu erkeklerin hepsi aynı galiba püüüü mert hayallerimi yıktınHamile karısını aldattı
Gıdıp ellerinden alırız diye korkuyor olabilirler, ay pardon hayallerinden.Arkadaşlar kim diye sormayın daha önce çok benzer bi konuda sayfalarca soruldu. Söylemiyorlar.
Evet bu şekilde zarar görmeyeceği ya da yüzüne duymaktan korkacağı seylerin vurulmayacağı tehlikesiz bir iliski yaşıyor kendi kendine, sonra da geçiyor. Normal bir iliskide duygular da acılar da her sey gerçektir. Platonikte uzaktan yasarsın, o kendi kendine hissettiği değersizlik hissini başkası da ona yaşatmaz böylece. Sıfır riskÜnlülere aşık olmanız normal olmasa da ben en çok bu kısıma takıldım. Çok büyük bir sorun bence. Bir uzmandan yardım almalısınız
Ben de sizin gibi düşündüm. Gerçek bir ilişki yaşamaktan çok korkuyor. Bir ünlüye aşık olacak yaşta değil zaten. Tek açıklaması bu olabilir. Umarım psikolog yardımıyla atlatırEvet bu şekilde zarar görmeyeceği ya da yüzüne duymaktan korkacağı seylerin vurulmayacağı tehlikesiz bir iliski yaşıyor kendi kendine, sonra da geçiyor. Normal bir iliskide duygular da acılar da her sey gerçektir. Platonikte uzaktan yasarsın, o kendi kendine hissettiği değersizlik hissini başkası da ona yaşatmaz böylece. Sıfır risk
lisede boyle seyler hissediyordum ben de en son. sonrasında hic yasamadım. ama benim birkac sene once bir ünlü ile iliskim olmustu, o göstermisti bana ona gelen mesajları yazılan seyleri de uzulmustum yani. bir tane 40 küsür yasında is guc sahibi normal bir kadın yani bakınca ama görseniz sey falan diye mesajlar atmıs "birkac gundur tweet atmıyorsun, beni sevmiyor musun yoksa artık, evrenden senden bir isaret gondermesini bekliyorum". twitterda birkac yuz bin takpcisi olan biriydi, kadın onun attıgı genel tweetleri bile kendi üstüne falan alınıyormus. inanılmaz takıntılı insanlar var aslında bu biraz ürkütücü, ayrıca 40 yasını asmıs bir kadının bu sekilde bir ic dunyası olması da cok üzücü. ilkokulda, lisede hadi neyse de, sonrasında artık obsesyon gelistirmis oluyor insan. kesinlikle tedavi edilmeli. konu sahibinin neyse o kadar vahim diilmis durumu, sadece 15 gunde bir farklı birine asık oluyor platonik kendinceBen de sizin gibi düşündüm. Gerçek bir ilişki yaşamaktan çok korkuyor. Bir ünlüye aşık olacak yaşta değil zaten. Tek açıklaması bu olabilir. Umarım psikolog yardımıyla atlatır
40 yaşında da ünlü adamı kovalamazsın yalisede boyle seyler hissediyordum ben de en son. sonrasında hic yasamadım. ama benim birkac sene once bir ünlü ile iliskim olmustu, o göstermisti bana ona gelen mesajları yazılan seyleri de uzulmustum yani. bir tane 40 küsür yasında is guc sahibi normal bir kadın yani bakınca ama görseniz sey falan diye mesajlar atmıs "birkac gundur tweet atmıyorsun, beni sevmiyor musun yoksa artık, evrenden senden bir isaret gondermesini bekliyorum". twitterda birkac yuz bin takpcisi olan biriydi, kadın onun attıgı genel tweetleri bile kendi üstüne falan alınıyormus. inanılmaz takıntılı insanlar var aslında bu biraz ürkütücü, ayrıca 40 yasını asmıs bir kadının bu sekilde bir ic dunyası olması da cok üzücü. ilkokulda, lisede hadi neyse de, sonrasında artık obsesyon gelistirmis oluyor insan. kesinlikle tedavi edilmeli. konu sahibinin neyse o kadar vahim diilmis durumu, sadece 15 gunde bir farklı birine asık oluyor platonik kendince
Valla 15 gunde bir değişiyor hangi birini soyleyeyim
ya evet aşırı uzulmustum kadına ya, ve hani bir suru var boyleleri. kadının instgram profilinde bile adamın bas harfleri yazıyor hala. 40ı geçeli cok olmustur.40 yaşında da ünlü adamı kovalamazsın yaKim bilir daha neler neler vardır
Çok enteresanya evet aşırı uzulmustum kadına ya, ve hani bir suru var boyleleri. kadının instgram profilinde bile adamın bas harfleri yazıyor hala. 40ı geçeli cok olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?