Unutamamaktan korkuyorum.

Ladybird_mnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
117
56
28
Ben hayatımda daha önce hissetmediğim şeyler yaşıyorum. Size basit gelen acı beni yeri geliyor süründürüyor. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Hiçbir zaman unutamayacakmışım, başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor. Gözümü onunla açıp onunla kapatıyorum. Her saniye aklımda o var. O kadar yoruldum ki artık. Mutluluğum elimden alınmış gibi hissediyorum. Bir de üstüne evlensen bile onu hatırlayacaksın, eşinle mutlu olamayacaksın diye korkutuyorlar beni. Bana bir yol, umut gösterin lütfen. Geçer mi bunlar? Daha önce böyle şeyler yaşayıp da unutanlar var mı? Nasıl, ne kadar zamanda unutuluyor?

Son düzenleme:
Yaşadığın şeyi birebir yaşamış biri olarak söylüyorum ; sadece unutmakla kalmayıp , ben o adamı nasıl bukadar sevmişim bile diceksin.
Sadece biraz zaman.
Ne güzel umut oldunuz böyle :) teşekkür ederim. Sizin ne kadar sürmüştü? Daha ne sürer diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim artık

Bazen uzaktan sevmek daha guzeldir.. ama bazen... aci cekmek cok zor yasiyorum biliyorum ama gecicek emin ol

İlk olduğu için o acı. Bende bu duyguların hepsini yaşamış biri olarak geçecek diyorum. Ve arkana dönüp baktığında iyy ben bu adama neden bu kadar vakit ve duygu harcamisim diyeceksin. Göreceksin bu olacak.

Offf off gel sen gel bizim kervandansın.Hiç canını sıkma öyle güzel unutucaksın ki sen bile şaşırıcaksın ama seni zorlayan aynı iş yerinde çalışmanız olmuş.1 aylık ilişki diyip geçme tabiki bir ay ilişki yaşadığım bir insana öyle aşıktım ki senin gibi aynı ortamda olmamamıza rağmen unutmam çok zor oldu.Başka bir konuda da yazmıştım farklı şehirlerde yaşıyorduk onun yanına giderken giydiğim kıyafetler onun şehrinin havasını soludu diye sarılarak uyurdum.Sevgilisinden ayrılan bir kız gördüğünde koşup sarılmak isterdim benimle aynı şeyleri hissediyor diye daha neler neler .Topu topu yüz yüze sadece 2 defa görüşmüştük.Ama şuan başkasıyla sözlüyüm umurumda mı ?? Hayır. Aslında karşı tarafı bizde uyandırdığı hislerden dolayı bu kadar seviyoruz aynı hisleri sende uyandıran başka bir insan olduğunda öyle güzel unutuyorsun ki hiç merak etme gönlünü ferah tut

Hiçbir şey hisetmediğin kişi bile yıllar sonra aklına gelebilir.. Sevmediğin kişinin saçma konuşmalarını bile düşünebilirsin.. Benim diyebileceğim şey doğru düzgün biriyle karşılaşırsan zamanla yeni tanıştığın kişiyi düşüneceğinden o aklından çıkar..

Aşka bak.. Hiç böyle bişey duymadım. :)

Ilk sevgiliniz olduğu için gözünüzde buyutmussunuz olay bundan ibaret. Size gerçekten aşık olan ve seveceginiz biri çıkınca karsiniza anlarsınız zaten. Öyle evlensem bile unutamam falan demeyin o kadar yasanmisliginiz olduğunu sanmıyorum dedigim gibi sizinki sadece ilk ilişki olmasıyla ilgili

Evlensen de unutamazmış mısın? İnsanlar boş lakırdıya bayılır, salla. Eşimle evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim vardı. İyi bir insandı,seviyordum, onca yılın alışkanlığı vardı ama adam feci salmış, depresif bir tipti ve hayat enerjimi sömürüyordu, sonradan fark ettim, ayrıldım. İlk zamanlar koşa koşa geri dönmek istedim ama mantığıma sarıldım. Neyse uzun hikaye... Zaman geçti, ve ben öyle bir insanla karşılaştım ki, sanki yıllarca nefes almamışım da, birden ciğerlerimi doya doya doldurmuşum gibi... O eski sevgilinin zerresi bile kalmadı keşkelerimde. Nasıl onunla birlikteymişim onca zaman, dedim. İyi ki dedim mantıklı bir karar vermişim, yoluma devam etmişim, şimdi hayatımdaki adamı çıkardı hayat böylece karşıma. O yüzden aynen devam, önüne bak. Hep aklında kalacak palavralarına da inanma. Kim ki o? Bulunmaz hint kumaşı mı, aşkından deli divane olduğun, hayatında demirbaş olmuş biri mi? Hissettiklerin bir ilişki bittiğinde yaşanan gayet normal gel-gitler. Sürekli aynı ortamda olmanız bu gel-gitleri arttırıyor, o kadar. Ama geçecek.

Unutuluyor ama başka bir aşkla
Yani ben hep böyle unuttum gerçi hepsi gitti hayatımdan ama başkasına aşık oldum eskisini unuttum oh unuttum derken yenisi gitti ona üzüldüm vs
Bu aşk konusunda çok şanssızım valla

Olayda burda degil mi zaten:) ayni hisleri uyandiracak baska birinin karsina cikmasi ve senin bunu farketmen:)

Cunku civi civiyi sokmuyor arkadasim.. sadece daha beter ediyor

Cunku civi civiyi sokmuyor arkadasim.. sadece daha beter ediyor
Yok çivi çiviyi söker mantığı yoktur bende
Başkasına aşık olurum ama oda aynısı olur genelde
Bahtsızım bu konuda
Eskiye dair herşeyi unuttum kimse kalmadı içimde artık .üxmüyorum kendimi saçma sapan tipler yüzünden..

Elbet zamani gelince cikar karsinada.. demekki biraz daha mi secici olman gerekiyor?

İnşallah dediğiniz gibi olur. Daha fazla zamanımı tüketmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…