- 9 Ağustos 2018
- 117
- 56
- 28
- Konu Sahibi Ladybird_mnl
-
Ne güzel umut oldunuz böyle :) teşekkür ederim. Sizin ne kadar sürmüştü? Daha ne sürer diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim artıkYaşadığın şeyi birebir yaşamış biri olarak söylüyorum ; sadece unutmakla kalmayıp , ben o adamı nasıl bukadar sevmişim bile diceksin.
Sadece biraz zaman.
İlk olduğu için o acı. Bende bu duyguların hepsini yaşamış biri olarak geçecek diyorum. Ve arkana dönüp baktığında iyy ben bu adama neden bu kadar vakit ve duygu harcamisim diyeceksin. Göreceksin bu olacak.Merhabalar. Daha önce de konu açmıştım üzerinden aylar geçti. 24 yaşındayım. İlk defa hayatıma birini aldım ve benim için hüsran oldu. Toplasan 3-4 ayı geçmeyecek konuşma ve 1 ay sevgililik dönemimiz oldu. 5 ay oldu biteli. Bu kişiyle olmayacağını kabullendim ve olmasını kesinlikle istemiyorum. Uygun olmadığımızın, anlaşamayacağımızın farkımdayım artık. Onun hayatına birini aldığını düşünüyorum. Karşımda onunla mesajlaştığını, konuştuğunu gördükçe canım yanıyor. Sorun şu ki aynı yerde çalışıyoruz ve sürekli aynı ortamda bulunuyoruz. Yeri geliyor konuşmak zorunda kalıyoruz. Kendimi iyi güçlü hissetsem de gün içinde hissettiklerimi saklamaktan çok yoruluyorum. Öyle bir duygu ki geçmiyor gitmiyor bitmiyor. Lütfen 1 aylık ilişki demeyin. Ben hayatımda daha önce hissetmediğim şeyler yaşıyorum. Size basit gelen acı beni yeri geliyor süründürüyor. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Hiçbir zaman unutamayacakmışım, başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor. Gözümü onunla açıp onunla kapatıyorum. Her saniye aklımda o var. O kadar yoruldum ki artık. Mutluluğum elimden alınmış gibi hissediyorum. Bir de üstüne evlensen bile onu hatırlayacaksın, eşinle mutlu olamayacaksın diye korkutuyorlar beni. Bana bir yol, umut gösterin lütfen. Geçer mi bunlar? Daha önce böyle şeyler yaşayıp da unutanlar var mı? Nasıl, ne kadar zamanda unutuluyor?
Merhabalar. Daha önce de konu açmıştım üzerinden aylar geçti. 24 yaşındayım. İlk defa hayatıma birini aldım ve benim için hüsran oldu. Toplasan 3-4 ayı geçmeyecek konuşma ve 1 ay sevgililik dönemimiz oldu. 5 ay oldu biteli. Bu kişiyle olmayacağını kabullendim ve olmasını kesinlikle istemiyorum. Uygun olmadığımızın, anlaşamayacağımızın farkımdayım artık. Onun hayatına birini aldığını düşünüyorum. Karşımda onunla mesajlaştığını, konuştuğunu gördükçe canım yanıyor. Sorun şu ki aynı yerde çalışıyoruz ve sürekli aynı ortamda bulunuyoruz. Yeri geliyor konuşmak zorunda kalıyoruz. Kendimi iyi güçlü hissetsem de gün içinde hissettiklerimi saklamaktan çok yoruluyorum. Öyle bir duygu ki geçmiyor gitmiyor bitmiyor. Lütfen 1 aylık ilişki demeyin. Ben hayatımda daha önce hissetmediğim şeyler yaşıyorum. Size basit gelen acı beni yeri geliyor süründürüyor. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Hiçbir zaman unutamayacakmışım, başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor. Gözümü onunla açıp onunla kapatıyorum. Her saniye aklımda o var. O kadar yoruldum ki artık. Mutluluğum elimden alınmış gibi hissediyorum. Bir de üstüne evlensen bile onu hatırlayacaksın, eşinle mutlu olamayacaksın diye korkutuyorlar beni. Bana bir yol, umut gösterin lütfen. Geçer mi bunlar? Daha önce böyle şeyler yaşayıp da unutanlar var mı? Nasıl, ne kadar zamanda unutuluyor?
Offf off gel sen gel bizim kervandansın.Hiç canını sıkma öyle güzel unutucaksın ki sen bile şaşırıcaksın ama seni zorlayan aynı iş yerinde çalışmanız olmuş.1 aylık ilişki diyip geçme tabiki bir ay ilişki yaşadığım bir insana öyle aşıktım ki senin gibi aynı ortamda olmamamıza rağmen unutmam çok zor oldu.Başka bir konuda da yazmıştım farklı şehirlerde yaşıyorduk onun yanına giderken giydiğim kıyafetler onun şehrinin havasını soludu diye sarılarak uyurdum.Sevgilisinden ayrılan bir kız gördüğünde koşup sarılmak isterdim benimle aynı şeyleri hissediyor diye daha neler neler .Topu topu yüz yüze sadece 2 defa görüşmüştük.Ama şuan başkasıyla sözlüyüm umurumda mı ?? Hayır. Aslında karşı tarafı bizde uyandırdığı hislerden dolayı bu kadar seviyoruz aynı hisleri sende uyandıran başka bir insan olduğunda öyle güzel unutuyorsun ki hiç merak etme gönlünü ferah tut
Ahh ahh eski günler deşmeyin yaramıı:))Aşka bak.. Hiç böyle bişey duymadım. :)
Olayda burda degil mi zaten:) ayni hisleri uyandiracak baska birinin karsina cikmasi ve senin bunu farketmen:)Offf off gel sen gel bizim kervandansın.Hiç canını sıkma öyle güzel unutucaksın ki sen bile şaşırıcaksın ama seni zorlayan aynı iş yerinde çalışmanız olmuş.1 aylık ilişki diyip geçme tabiki bir ay ilişki yaşadığım bir insana öyle aşıktım ki senin gibi aynı ortamda olmamamıza rağmen unutmam çok zor oldu.Başka bir konuda da yazmıştım farklı şehirlerde yaşıyorduk onun yanına giderken giydiğim kıyafetler onun şehrinin havasını soludu diye sarılarak uyurdum.Sevgilisinden ayrılan bir kız gördüğünde koşup sarılmak isterdim benimle aynı şeyleri hissediyor diye daha neler neler .Topu topu yüz yüze sadece 2 defa görüşmüştük.Ama şuan başkasıyla sözlüyüm umurumda mı ?? Hayır. Aslında karşı tarafı bizde uyandırdığı hislerden dolayı bu kadar seviyoruz aynı hisleri sende uyandıran başka bir insan olduğunda öyle güzel unutuyorsun ki hiç merak etme gönlünü ferah tut
Cunku civi civiyi sokmuyor arkadasim.. sadece daha beter ediyorUnutuluyor ama başka bir aşkla
Yani ben hep böyle unuttum gerçi hepsi gitti hayatımdan ama başkasına aşık oldum eskisini unuttum oh unuttum derken yenisi gitti ona üzüldüm vs
Bu aşk konusunda çok şanssızım valla
Yok çivi çiviyi söker mantığı yoktur bendeCunku civi civiyi sokmuyor arkadasim.. sadece daha beter ediyor
Elbet zamani gelince cikar karsinada.. demekki biraz daha mi secici olman gerekiyor?Yok çivi çiviyi söker mantığı yoktur bende
Başkasına aşık olurum ama oda aynısı olur genelde
Bahtsızım bu konuda
Eskiye dair herşeyi unuttum kimse kalmadı içimde artık .üxmüyorum kendimi saçma sapan tipler yüzünden..
İnşallah dediğiniz gibi olur. Daha fazla zamanımı tüketmek istemiyorumİlk olduğu için o acı. Bende bu duyguların hepsini yaşamış biri olarak geçecek diyorum. Ve arkana dönüp baktığında iyy ben bu adama neden bu kadar vakit ve duygu harcamisim diyeceksin. Göreceksin bu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?