Unutamamaktan korkuyorum.

Etrafıma bakıyorum herkes evli, nişanlı mutlu mesut geziyor. Bir de bana kızıyorlar bırak şunu diye. Bir ben yaşıyormuşum bunu gibi geliyor artık. İnşallah dediğiniz gibi olur da kurtulurum artık. Teşekkür ederim umudunuz için :)

Birlikte geçen 2 senemiz var maalesef öyle bir anda olan bir şey değil. Yavaş yavaş sindi içime sanki şimdi de yaptığım her şeyde aklıma geliyor. İnşallah dediğiniz gibidir

Şu an bana da nefes alamıyormuşum gibi geliyor. Umarım dediğiniz gibi olur :) her şeyin geçeceğnee inanıyorum ben de. Teşekkür ederim size de inşallah kurtulmuşum diyebilirim

Olayda burda degil mi zaten:) ayni hisleri uyandiracak baska birinin karsina cikmasi ve senin bunu farketmen:)
Ben sonrasında kendimi çok dinledim ve bunu farkettim yani karşı tarafın bizde uyandırdığı hisler önemli ve bu hissi tekrardan yaşatacak başka bir insan çıktığı zaman karşımıza diğeri duman oluyor

dogru tabii, guzel bi nokta. karsidakini biz gozumuzde buyutuyoruz ve kutsallastiriyoruz. kimi kolay vazgecebiliyor kimisi ise cok zor. ben mesela zor asik olan bi insanim. bi ordu olsa beni ceken cok kolayca biri olmaz, halbuki karsidaki mukemmeldir gorunus davranis vs. olmayinca olmuyor.

ha ama su da var..karsimdakinde basta bazi ozellikleri ararim, sonrasinda ise ne huyu varsa cogu zaman gormezden gelebilirim. zaten basimizi yakan noktada burasi degil mi: )

Ben de kendime bunu diyorum. Seni onu değil onun hissettirdiklerini, ona hissettiklerini seviyorsun diye. Ama yıllarca unutamayan insanlara bkıp üzülüyorummy ben de öyle olursam. Yıllarımı vermeme değecek insan değil

Ne diyorsunuz geçer mi :) sizde geçtiği oldu mu

Canım senin unutamama sebebin belki aynı iş yerinde olmam olabilir gerçekten psikolojik olarak bu insanı çok zorluyor sürekli bir gerginlik havası , birbirini takip etme,telefonda biriyle konuştuğu zaman göz ucuyla takip edip acaba kimle konuşuyor düşünceleri falan filan ama sana tavsiyem asla kendini bırakma her zamankinden daha bakımlı ve mutlu git işyerine moralin bozulsa bile karşı tarafa asla belli etme.Peki nasıl ayrıldınız yani hiç konuşmuyor musunuz ?

Ne diyorsunuz geçer mi :) sizde geçtiği oldu mu
unutursun ama istiyorsan bunu gercekten...bi keresinde..5 yildan fazla surdu :) hahaha kimine sorsan burda kafayi yemissin der :) ama oyle yani ne yapayim..o arada kimseyi gozum gormedi asikta olmadim zaten. sonra bi bakmisim..ben bu cocugu unutmus gitmisim aslinda :) birde simdi dusunuyorumda..ok asik oldugum kisi yakisikliydi karizmatikti vs..ama aslinda hic tipim degildi yaw..yani normalde hani herkesin kafasinda bi tip olur ya..iste sarisinlari severim esmerleri severim gibi..hic tipim filan degildi. unuttum demek bile hatirlamaktir derler ya..dogru hatirlasamda guzel hatirliyorum yani..

Ne güzel umut oldunuz böyle :) teşekkür ederim. Sizin ne kadar sürmüştü? Daha ne sürer diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim artık
Valla yazlıkta yan komşumuzdu.1 ay çıktık öyle aşık olmuştumki ,nefesim kesiliodu görünce.
Beni terk etti sebepsiz.tek mesajla.
Bende gururluyum ya , asla cevap vermeden bitti.
Yıkıldım 6 ay yemedim içmedim kilo verdim annem napcağını şaşırdı hastalıklı gibi oldum en son ilaçlarla kendime geldim.sonra hiç farkında bile olmadan unutmuş gitmişim.yazın hep gördüm dipdibeydik.
Aşırı zor kötü günlerdi.
Sonra şimdiki kocamla tanıştım.
Evlendik ve aşık olarak evlendim.
Eskiye dönünce ne salakmışım diom.

Tamamen dediğiniz gibi yapıyorum. Her zaman bakımlı neşeliyim. Kimse fark etmiyor bile üzüldüğümü. Ama içten içe bu da yıpratıyor.
Ayrıldıktan hemen sonra tatile girdik. Tatil dönüşü o konuşup gülüyordu hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Saçma sapan bahanelerle arayıp mesaj atıyordu baktım bu da beni zorluyor en son dedim mesafeli ol uzak dur benden diye. O da anladı sanırım şu an iş dışında hiç konuşmuyoruz. Yüzüme bile bakmıyor nerdeyse ki böylesi benim için daha iyi oldu en azındna umutlanmıyorum artık

5 sene benn de kafayı yerim aman Allah korusun o kdar sürmez inşallah :)

Yaa benim yaşadıklarım benzer yaşadıklarınız. Ben de 47 kiloya düştüm artık kemiklerim sayılıyorduz. Psikologa bile gittim. Çok şükür artık iyiyim mutluyum. Buraya bunları okuyayım da umudum olsun diye yazdım. Çok sağolun umrım ben de sizin gibi derim

Diceksiniz emin olun.

Hımmm anladım.Sen bana mesafeli dur dedikten sonra bozulmuş olmalı.Birileriyle mesajlaşıyor sanırım hayatında biri var demişsin umutlan diye söylemiyorum ama herşey göründüğü gibi olmayadabilir hemen moralini bozma belki senin moralini bozmak için o şekilde davranıyordur neler gördük biz.Sen başın daima dik gez.Baktın hayatına gerçekten birini aldığını duydun gördün ondan sonra daha da emin olarak kendi yoluna devam edersin.Allah yardımcın olsun canım

Hayatına birini alsa da almasa da onu istemiyorum artık. Olmayacağının farkındayım. Tek istediğim kurtulmak. Çok teşekkür ederim sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Unutursun için yana yanaaaa
Şaka bir yana evlenipte unutamamak söz konusu olamaz bence. Çok paylaşımınız olmamış sonuçta düzelir merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…