- 9 Ağustos 2018
- 117
- 56
- 28
- Konu Sahibi Ladybird_mnl
-
Etrafıma bakıyorum herkes evli, nişanlı mutlu mesut geziyor. Bir de bana kızıyorlar bırak şunu diye. Bir ben yaşıyormuşum bunu gibi geliyor artık. İnşallah dediğiniz gibi olur da kurtulurum artık. Teşekkür ederim umudunuz için :)Offf off gel sen gel bizim kervandansın.Hiç canını sıkma öyle güzel unutucaksın ki sen bile şaşırıcaksın ama seni zorlayan aynı iş yerinde çalışmanız olmuş.1 aylık ilişki diyip geçme tabiki bir ay ilişki yaşadığım bir insana öyle aşıktım ki senin gibi aynı ortamda olmamamıza rağmen unutmam çok zor oldu.Başka bir konuda da yazmıştım farklı şehirlerde yaşıyorduk onun yanına giderken giydiğim kıyafetler onun şehrinin havasını soludu diye sarılarak uyurdum.Sevgilisinden ayrılan bir kız gördüğünde koşup sarılmak isterdim benimle aynı şeyleri hissediyor diye daha neler neler .Topu topu yüz yüze sadece 2 defa görüşmüştük.Ama şuan başkasıyla sözlüyüm umurumda mı ?? Hayır. Aslında karşı tarafı bizde uyandırdığı hislerden dolayı bu kadar seviyoruz aynı hisleri sende uyandıran başka bir insan olduğunda öyle güzel unutuyorsun ki hiç merak etme gönlünü ferah tut
Birlikte geçen 2 senemiz var maalesefIlk sevgiliniz olduğu için gözünüzde buyutmussunuz olay bundan ibaret. Size gerçekten aşık olan ve seveceginiz biri çıkınca karsiniza anlarsınız zaten. Öyle evlensem bile unutamam falan demeyin o kadar yasanmisliginiz olduğunu sanmıyorum dedigim gibi sizinki sadece ilk ilişki olmasıyla ilgili
Şu an bana da nefes alamıyormuşum gibi geliyor. Umarım dediğiniz gibi olur :) her şeyin geçeceğnee inanıyorum ben de. Teşekkür ederim size de inşallah kurtulmuşum diyebilirimEvlensen de unutamazmış mısın? İnsanlar boş lakırdıya bayılır, salla. Eşimle evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim vardı. İyi bir insandı,seviyordum, onca yılın alışkanlığı vardı ama adam feci salmış, depresif bir tipti ve hayat enerjimi sömürüyordu, sonradan fark ettim, ayrıldım. İlk zamanlar koşa koşa geri dönmek istedim ama mantığıma sarıldım. Neyse uzun hikaye... Zaman geçti, ve ben öyle bir insanla karşılaştım ki, sanki yıllarca nefes almamışım da, birden ciğerlerimi doya doya doldurmuşum gibi... O eski sevgilinin zerresi bile kalmadı keşkelerimde. Nasıl onunla birlikteymişim onca zaman, dedim. İyi ki dedim mantıklı bir karar vermişim, yoluma devam etmişim, şimdi hayatımdaki adamı çıkardı hayat böylece karşıma. O yüzden aynen devam, önüne bak. Hep aklında kalacak palavralarına da inanma. Kim ki o? Bulunmaz hint kumaşı mı, aşkından deli divane olduğun, hayatında demirbaş olmuş biri mi? Hissettiklerin bir ilişki bittiğinde yaşanan gayet normal gel-gitler. Sürekli aynı ortamda olmanız bu gel-gitleri arttırıyor, o kadar. Ama geçecek.
Ben sonrasında kendimi çok dinledim ve bunu farkettim yani karşı tarafın bizde uyandırdığı hisler önemli ve bu hissi tekrardan yaşatacak başka bir insan çıktığı zaman karşımıza diğeri duman oluyorOlayda burda degil mi zaten:) ayni hisleri uyandiracak baska birinin karsina cikmasi ve senin bunu farketmen:)
dogru tabii, guzel bi nokta. karsidakini biz gozumuzde buyutuyoruz ve kutsallastiriyoruz. kimi kolay vazgecebiliyor kimisi ise cok zor. ben mesela zor asik olan bi insanim. bi ordu olsa beni ceken cok kolayca biri olmaz, halbuki karsidaki mukemmeldir gorunus davranis vs. olmayinca olmuyor.Ben sonrasında kendimi çok dinledim ve bunu farkettim yani karşı tarafın bizde uyandırdığı hisler önemli ve bu hissi tekrardan yaşatacak başka bir insan çıktığı zaman karşımıza diğeri duman oluyor
Ben de kendime bunu diyorum. Seni onu değil onun hissettirdiklerini, ona hissettiklerini seviyorsun diye. Ama yıllarca unutamayan insanlara bkıp üzülüyorummy ben de öyle olursam. Yıllarımı vermeme değecek insan değilBen sonrasında kendimi çok dinledim ve bunu farkettim yani karşı tarafın bizde uyandırdığı hisler önemli ve bu hissi tekrardan yaşatacak başka bir insan çıktığı zaman karşımıza diğeri duman oluyor
Ne diyorsunuz geçer mi :) sizde geçtiği oldu mudogru tabii, guzel bi nokta. karsidakini biz gozumuzde buyutuyoruz ve kutsallastiriyoruz. kimi kolay vazgecebiliyor kimisi ise cok zor. ben mesela zor asik olan bi insanim. bi ordu olsa beni ceken cok kolayca biri olmaz, halbuki karsidaki mukemmeldir gorunus davranis vs. olmayinca olmuyor.
ha ama su da var..karsimdakinde basta bazi ozellikleri ararim, sonrasinda ise ne huyu varsa cogu zaman gormezden gelebilirim. zaten basimizi yakan noktada burasi degil mi: )
Canım senin unutamama sebebin belki aynı iş yerinde olmam olabilir gerçekten psikolojik olarak bu insanı çok zorluyor sürekli bir gerginlik havası , birbirini takip etme,telefonda biriyle konuştuğu zaman göz ucuyla takip edip acaba kimle konuşuyor düşünceleri falan filan ama sana tavsiyem asla kendini bırakma her zamankinden daha bakımlı ve mutlu git işyerine moralin bozulsa bile karşı tarafa asla belli etme.Peki nasıl ayrıldınız yani hiç konuşmuyor musunuz ?Ben de kendime bunu diyorum. Seni onu değil onun hissettirdiklerini, ona hissettiklerini seviyorsun diye. Ama yıllarca unutamayan insanlara bkıp üzülüyorummy ben de öyle olursam. Yıllarımı vermeme değecek insan değil
unutursun ama istiyorsan bunu gercekten...bi keresinde..5 yildan fazla surdu :) hahaha kimine sorsan burda kafayi yemissin der :) ama oyle yani ne yapayim..o arada kimseyi gozum gormedi asikta olmadim zaten. sonra bi bakmisim..ben bu cocugu unutmus gitmisim aslinda :) birde simdi dusunuyorumda..ok asik oldugum kisi yakisikliydi karizmatikti vs..ama aslinda hic tipim degildi yaw..yani normalde hani herkesin kafasinda bi tip olur ya..iste sarisinlari severim esmerleri severim gibi..hic tipim filan degildi. unuttum demek bile hatirlamaktir derler ya..dogru hatirlasamda guzel hatirliyorum yani..Ne diyorsunuz geçer mi :) sizde geçtiği oldu mu
Valla yazlıkta yan komşumuzdu.1 ay çıktık öyle aşık olmuştumki ,nefesim kesiliodu görünce.Ne güzel umut oldunuz böyle :) teşekkür ederim. Sizin ne kadar sürmüştü? Daha ne sürer diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim artık
Tamamen dediğiniz gibi yapıyorum. Her zaman bakımlı neşeliyim. Kimse fark etmiyor bile üzüldüğümü. Ama içten içe bu da yıpratıyor.Canım senin unutamama sebebin belki aynı iş yerinde olmam olabilir gerçekten psikolojik olarak bu insanı çok zorluyor sürekli bir gerginlik havası , birbirini takip etme,telefonda biriyle konuştuğu zaman göz ucuyla takip edip acaba kimle konuşuyor düşünceleri falan filan ama sana tavsiyem asla kendini bırakma her zamankinden daha bakımlı ve mutlu git işyerine moralin bozulsa bile karşı tarafa asla belli etme.Peki nasıl ayrıldınız yani hiç konuşmuyor musunuz ?
5 sene benn de kafayı yerim aman Allah korusun o kdar sürmez inşallah :)unutursun ama istiyorsan bunu gercekten...bi keresinde..5 yildan fazla surdu :) hahaha kimine sorsan burda kafayi yemissin der :) ama oyle yani ne yapayim..o arada kimseyi gozum gormedi asikta olmadim zaten. sonra bi bakmisim..ben bu cocugu unutmus gitmisim aslinda :) birde simdi dusunuyorumda..ok asik oldugum kisi yakisikliydi karizmatikti vs..ama aslinda hic tipim degildi yaw..yani normalde hani herkesin kafasinda bi tip olur ya..iste sarisinlari severim esmerleri severim gibi..hic tipim filan degildi. unuttum demek bile hatirlamaktir derler ya..dogru hatirlasamda guzel hatirliyorum yani..
Yaa benim yaşadıklarım benzer yaşadıklarınız. Ben de 47 kiloya düştüm artık kemiklerim sayılıyorduz. Psikologa bile gittim. Çok şükür artık iyiyim mutluyum. Buraya bunları okuyayım da umudum olsun diye yazdım. Çok sağolun umrım ben de sizin gibi derimValla yazlıkta yan komşumuzdu.1 ay çıktık öyle aşık olmuştumki ,nefesim kesiliodu görünce.
Beni terk etti sebepsiz.tek mesajla.
Bende gururluyum ya , asla cevap vermeden bitti.
Yıkıldım 6 ay yemedim içmedim kilo verdim annem napcağını şaşırdı hastalıklı gibi oldum en son ilaçlarla kendime geldim.sonra hiç farkında bile olmadan unutmuş gitmişim.yazın hep gördüm dipdibeydik.
Aşırı zor kötü günlerdi.
Sonra şimdiki kocamla tanıştım.
Evlendik ve aşık olarak evlendim.
Eskiye dönünce ne salakmışım diom.
Diceksiniz emin olun.Yaa benim yaşadıklarım benzer yaşadıklarınız. Ben de 47 kiloya düştüm artık kemiklerim sayılıyorduz. Psikologa bile gittim. Çok şükür artık iyiyim mutluyum. Buraya bunları okuyayım da umudum olsun diye yazdım. Çok sağolun umrım ben de sizin gibi derim
Haha yemedim.. tekrar asik oldum evlendim.. geciyo yani5 sene benn de kafayı yerim aman Allah korusun o kdar sürmez inşallah :)
Hımmm anladım.Sen bana mesafeli dur dedikten sonra bozulmuş olmalı.Birileriyle mesajlaşıyor sanırım hayatında biri var demişsin umutlan diye söylemiyorum ama herşey göründüğü gibi olmayadabilir hemen moralini bozma belki senin moralini bozmak için o şekilde davranıyordur neler gördük biz.Sen başın daima dik gez.Baktın hayatına gerçekten birini aldığını duydun gördün ondan sonra daha da emin olarak kendi yoluna devam edersin.Allah yardımcın olsun canımTamamen dediğiniz gibi yapıyorum. Her zaman bakımlı neşeliyim. Kimse fark etmiyor bile üzüldüğümü. Ama içten içe bu da yıpratıyor.
Ayrıldıktan hemen sonra tatile girdik. Tatil dönüşü o konuşup gülüyordu hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Saçma sapan bahanelerle arayıp mesaj atıyordu baktım bu da beni zorluyor en son dedim mesafeli ol uzak dur benden diye. O da anladı sanırım şu an iş dışında hiç konuşmuyoruz. Yüzüme bile bakmıyor nerdeyse ki böylesi benim için daha iyi oldu en azındna umutlanmıyorum artık
Hayatına birini alsa da almasa da onu istemiyorum artık. Olmayacağının farkındayım. Tek istediğim kurtulmak. Çok teşekkür ederim sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Hımmm anladım.Sen bana mesafeli dur dedikten sonra bozulmuş olmalı.Birileriyle mesajlaşıyor sanırım hayatında biri var demişsin umutlan diye söylemiyorum ama herşey göründüğü gibi olmayadabilir hemen moralini bozma belki senin moralini bozmak için o şekilde davranıyordur neler gördük biz.Sen başın daima dik gez.Baktın hayatına gerçekten birini aldığını duydun gördün ondan sonra daha da emin olarak kendi yoluna devam edersin.Allah yardımcın olsun canım
Seneye başka yere geçecek sanırım ya da geçebilirsem ben geçecem. O zamana kadar bunu çekecem herhaldeGözünüzün önündeki adamı unutamazsınız. Ancak hayatınıza gerçekten hoşlanacağınız birinin girmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?