herkes hata yapabilir
üzme kendini
önemli olan en az yıpranmışlıkla çıkmak
sen ne dediğinin farkında mısın?
evli misin bkar mısın?
kız düğün bitimi dayak yemiş resmen..
iyilik meleğiymiş ki orda sonlandırmamış evliliği..
ben düğün arabasında yumruk yicem ve kocam ses çıkarmıcak bak nasıl kıyamet kopuyor..
biraz empati lütfen..
konu sahbi kusurabakma açık yazcam..
snin kocan da iş yok canım..
daha düğün bitimi karısını anasına kardeşine dövdüren erkekten koca olmaz..
feriştahı gelse bu fikrim değişmez..
neys sen o halde ses çıkarmamışsın ya helal olsun..
ne diyim bundan sonrası için..
geçmişe sarman normal..sen de etten kemiktensin..
ama bundan sonrası için eşinle mutluysan psikolijik tedavi gör ileca başla, geçmişi hatırlasan da delirmezsin..(delirtecek cinsten çünkü)
ama olay geçmiş + şimdiki sorunlarsa, yani şimdi de eşinle sorunların varsa aşma yoluna git çocuk var aşamıyorsan kendine de güvniyorsan boşansam nasıl yaşarım? ı düşünmeye başla derim...
hayat kısa, mutsuzsan değmez..bir daha dünyaya gelmeyeceksin..
kocam da iş yok evet,çunku biraz da bırlıkte iş yapmalarından dolayı fazlaca abla ve annenın baskısının altında kalıyor,bu da evlılıgımıze kötu yansıyor her turlu
şu an evlılıgımız ben sineye cekersem zırt pırt gundeme geçmişi getirmezsem ıyıyız,hoş ben de artık zurnanın zırt dedıgı yerdeyım,gerçi hala ufak tefek saçmalıkları devam edıyor aılesının ama geçmişten getirdiğim bir travma oldugu ıcın ben artık ufak şeylerine ufacık bır sözlerıne bıle ddayanamıyorum
Vay be demek istiyorum.Arkadaşım okurken hem çok üzüldüm hem de sana çok kızdım.Ya sen öğretmenim diyorsun niye izin verdin bu kadar şeye???Ya nasıl hemen çocuk yaptın, şimdi ceketini alıp çıkmak varken kara kara düşünüyorsun bak.Ne güzel mis gibi mesleğin var. Değer mi bu işkenceye.Ya düğün günün dayak yemişsin, daha ben ne yazayım
bazen bazı şeyler elınde olmuyor ,babam hastaydı adam zaten cok acı cekıyordu ben boşanıp da ona bu acıyı nasıl yaşatsaydım
çocuk konusunda da şöyle oldu,eşime couk ıstemıyorum korun dedım korunmadı,ben de ilaç almak istemedim cunku korktum sonradan istersem cocugum olmaz falan dıye,cunku kız kardesımde yasamıstık,ben de hamıle kaldım,bir de cinsel konuda cahıldım yanı o zamanlar,
sen nasıl bi aileleye denk gelmşsin böyle canım ya allah yardım etsin böylelerin şirretin korusun dönüp dolaşıp onları bulsun.
o kocada nasıl kocaymış hiç sesini çıkarmamış öyle şeymi olur ya belki d bunlar aralarında konuştu anlaştı bu okumuş tahsilli tepemize çıkar bizi beğenmez misali bilemiyorum gene de
ama insan değiller hastaya saygısı olmayandan ne beklenir ki

valla dedıgın gıbı olabılır ,cunku ben her seyı beklıyorum bunlardan,görümcem zaten cok hazımsız bır ınsan,kendınden fazla ustun olana çamur atmaya falan bayılır
Bende babamı 6 ay önce kaybettim canım basın sağolsun mekanı cennet olsun tüm ölen babaların... Ben bile babamsız nasıl düğün yapacağım ,herseyim eksik olacak diye düsünürken sen bunların üstüne bir de kocan ve kocanın ailesinden ne cekmissin. Sanırım ben senin kadar sabredemezdim keske cocuk düsünmeseydin herseyin yoluna girmesini bekleseydin cünkü bu gibi durumlarda olan cocuklara oluyor. Babasız bir kızın istediği tek sey babası gibi onu düsünen,koruyan,kollayan bir es istemesidir ama esin bunu layıkıyla yapamamıs aksine acına saygı duymamıs bence bunlara daha fazla sabretme daha gencsin cocuğun icin sabrediyorsun ama ileride cocuğun daha cok zarar görücek. 3 günlük dünya neden kendine eziyet edesin ki hayatı kızınla ailenle yasamaya bak
senın de basın saolsun canım,sana tavsıyem,kimseye kendını sahıpsızmışsın gıbı gösterme,çunku ınsanlar cok acımasız,senı sahıpsız zannedıp tepene bınmeye calısıyorlar
canım sen neden okudun, unıversıteyı ılk kazandıgında ne dusundun, kolumda bı altın bılezıgım olsun elegune muhtac olmam demıssındır mukakkak cok sıkıntı cekmıssın bende hıc kımseye bosan demem dıyemem ama mutsuzsan kendın kazandıgın bı lokma ekmegı agzının tadıla yıyemıyorsan normal calısmayan evhanımından ne farkın kalır. calısmayanlar sıkıntıyı bosanırsam nasıl gecınırım dıye cekıyorlar bı sekılde ben senın yerınde olsam plan yap , onceden herseye kendını hazırla kararını ver allah yardımcın olsun
zaten ben boşanma yoluna doğru gırdım,ancak kafamda bir kaç soru var,boşandıktan sonra kocamla bır araya yıne gelecegız,ama onun aılesını görmek ıstemıyorum bu cırkeflıkelrı devam eder mı