- Konu Sahibi huzursuzmutsuz
Konunun başında direk empati kurarak okumaya başladım çünkü ben de öğretmenim ve eşim lise mezunu ve babası abisi falan ailecek çalışıyorlar.Ben de onun ailesinden daha doğrusu annesinden memnun değilim sorumsuzun teki..fakat kayınpederim dünya tatlısı muhteşem bi insan.sırf k.v. yüzünden annemle ne kavgalar ettim.fakat şöyle bi farkımız vardı ki benim nişanlım hatta şuan resmiyette eşim hep yanımda oldu.annesi haksızsa direk ona sen haksızsın diyebildi.böyle olmasaydı ben nişanı kesinlikle atardım.sen baştan çok taviz vermişsin.belki aşkından sevginden.şimdi şimdi olayları salim kafayla düşünp yanlışlarını tavizlerini ve eşinin sana yaptığı haksızlıkları görüp ondan soğuman çok normal.Ve cnm kusura bakma ama en büyük hatan hamile kalmak olmuş.yine de şunu unutma kimseye mecbur değilsinnn.çocuğunun psikolojisi o evde daha mı iyi olacak?sevgisiz tahammülsüz bir yuvada ? sen maaşınla kendine de çocuğuna da paşalar gibi bakarsın
cok güzel demişsnz en güzeli de bu arkadaş kendi ayaklarının üstünde durabıliyor.şu aılesı haksızken susanlardan nefret edıyorum bende de var kusursuz sankı aılesı gibi görmüyor bazı şeyleri.sizin eşiniz bu konuda farklıymış çok sevindim sizin adınıza mtluluk dıleerım