- 23 Mart 2017
- 13
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi yeninesilden
-
hep aklımdaydıSonradanmı aklına dustu evladım
şimdiye kadar gelmediyse artık hiç gelmez diye düşünüp başkasıyla çıkmaya başlamıştım ama düşündüğüm gibi değilmişSevgiliniz varken hic olmus mu?
Bu çocuk çok farklıydı ya hareketleri,davranışları diğer erkeklere göre olgundu.Daha çok küçüksün
Ama sosyal medyada vs çıkar bi yerde karşına elbet, çıkmıyorsa da hayırlısı böyleymiş de önüne bak. Senin şimdi okul üniversite filan düşünmen gerekiyor
yenisi kalpte olanı silmiyor, artık kendimi kandırmak istemiyorum.Yenisini bulursun boşver onu
O kalbe neler yazılıp neler silinecekyenisi kalpte olanı silmiyor, artık kendimi kandırmak istemiyorum.
Bilmiyorum ya ama gerçekten de bu çocuk her yönden çok farklıydıIcinde uhde kaldigi icin boyle olmus bence :)
imkansız diyorsun ?Boşluktandır, daha önceden çıktığın elemanlar olmuş. Kimse kimseyle öylesine çıkmaz, aklında sadece o olsa başkasıyla çıkmayı düşünmezsin bile. Şu an boşluktasın eski hoşlandıkların aklına düşüyor işte. LYS'ye hazırlanıyorsan ona hazırlanmaya devam et düşüncelerini sınava odakla, lise aşkları kalmıyor üniversiteye başlayınca, sonra çok ağlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?