üşendiği için buluşmayan erkek olurmu

Ama herkes bir değil ki sonuçta. İşe çalışma şartlarına kişiliğe göre değişiyor gibime geliyor. Normalde D eüşengiç olduğu için beni istemediği için görüşmediğini düşünmüyorum.

Ama ilk mesajında benden sıkılmış olabilir mi diye sormuştun, sende emin değilsin bence üşengeçlik olduğundan. Ayrıca hadi öyle diyelim sen gitmek istediğinde de gelme diyor. Neymiş toplu taşımaya binme diyeymiş. Başka zaman hiç otobüse binmiyor musun sanki, seni yemezler ki otobüste. Ya bilmiyorum herkesin ilişkisi farklı tabiiki. Biz evliyken akşam göreceğimiz eşimizi bir fırsat bulursak öğlen arası da bir iki otobüs değiştirip gören tipleriz. Sadece kendimden örnek vermiyorum bir sürü evli arkadasım var benim böyle. İnsan sevdiği için zaman yaratır bu benim düşüncem.
Ayrıca hadi hepsi üşengeçliktense bile işin zor. Bu işin sözü var nişanı var düğünü var üşenmeyecek mü tüm bunlara. Ki evlilikte ki durumu zaten düşünemiyorum bile.

Ben kendimden biliyorum gerçekten üşeniyor olabilir ben de bu kadar yoğun çalışsam kesinlikle evden çıkmak istemem, hafta içi çok yoruluyor, dinlenmek için haftada bir günü var ve o gün hiçbir şey yapmak istemiyor olabilir her hafta sonu görüşmek, o kadar yol gerçekten zorlar sizin gelmenizi istememe sebebi de hem yorulmanızı istemiyor hem de sizi etraftan kıskanıyor olabilir (erkeklerin böyle tuhaf düşünceleri vardır) ilgi alakasında bir eksilme de yok bence şüphe uyandıracak bir durum değil. Ben insanların kendi kendine kalmaya da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, bırakın özlesin sizi ve o görmek istesin

Erkek arkadasınızın mizacı üşengeçtir. Evlilik niyetiyle mi görüşüyorsunuz bilemem ama eğer öyleyse bu tip adamlarla hayat zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…