Evet bi ara arkadaşlarımla vakit geçirip onu önemsemiyorum çıldırmıştı sana ne oldu eskisi gibi değilsin filan demişti. Bi süre düzeldi yine aynı oldu sonra. İlk mesajı hep o atar o yönden bi sıkıntı yokta sadece buluşma konusunda var. Ve evet para kazandıkça kendıne güveni geldi gibi bunu onada söyledim. Yanıldığımı söyledi. Mesela diyelim bulşlm dedi kabul etmeliyim.Konularına biraz baktım da eskiden öğrenciymiş şimdi çalışıyor.İyi de kazanıyorsa havalara girmiş olabilir.
Sen ona o güveni vermişsin napsam da beni bırakmaz diye düşünüyor olabilir.Biraz kendini çek o aramadan arama.İlk günaydını o yazsın mesela, umursama.Arkadaşlarınla takıl gezip eğlendiğini bilsin.Belki kıskanır seni, onu bırakabileceğin aklına gelir.Baktın değişmiyor ayrıl gitsin.Zamanını harcama onunla önüne bak.
Hayırlısı neyse o olsun benimde artık dayancak gücüm kalmadıOlmaz. Ama sizin bence zaten cok saglikli bir iliskiniz yok. Birbirinizi sacma kiskancliklarla tuketirken sonunu hesaplamaniz gerekirdi. Sonu ilgisizlik ve sevgi azligina yol aciyor. Karsilikli tabii bu durum, tek sizi suclamiyorum. Ama normal bir surec yaşıyorsunuz. Bir sure sonra da ayrilacaginizi düşünüyorum. Zamanında kendi yasadigim iliskiler de cevremde gorduklerim de hep boyle oldular.
Evet bi ara arkadaşlarımla vakit geçirip onu önemsemiyorum çıldırmıştı sana ne oldu eskisi gibi değilsin filan demişti. Bi süre düzeldi yine aynı oldu sonra. İlk mesajı hep o atar o yönden bi sıkıntı yokta sadece buluşma konusunda var. Ve evet para kazandıkça kendıne güveni geldi gibi bunu onada söyledim. Yanıldığımı söyledi. Mesela diyelim bulşlm dedi kabul etmeliyim.
Evet çook mantıklı oralı olmayacağım önemsenmemek neymiş görsünİşim var de geçiştir bir süre bak bakalım memnun oluyor mu bu duruma.Yoksa seni özleyip kızacakmı.Eğer kızarsa görüşemediğinize falan seviyordur.Yok işine geliyorsa bu durum ayrılığın vakti gelmiştir.
Zaten şuanda mesaj atmadan tek kelime etmiyorum ikimizde bribirmize soğuğuz. Mesafeli davranıyorum.Evet
Evet çook mantıklı oralı olmayacağım önemsenmemek neymiş görsün
Zaten şuanda mesaj atmadan tek kelime etmiyorum ikimizde bribirmize soğuğuz. Mesafeli davranıyorum.Evet
Evet çook mantıklı oralı olmayacağım önemsenmemek neymiş görsün
Nasıl yani?Ay akşam akşam aklıma geldi sinir oldum yine
Niye bahane ediyor sizce. Ona sorsak hep bi nedeni varGerçekten seven ve görmek isteyen insan en küçük fırsatları değerlendirir sevdiğini görmek ve görüşmek için. Nasıl ki siz onu görmek istiyorsanız o da kendinden feragat eder ve bulut bir yolunu. Bana biraz bahane gibi geldi açıkçası
esım sabah 8 aksam 9 calısır
ctesı de calısır
bazen pazarda calısır
resmı tatıllerde de calısır
yıne de benı gormek ıcın 5 dk bıle olsa zaman ayırırdı
Anladım peki evlerimiz yakınmıydı
sızınkısı bahaneler uyduruyor gıbı geldı bana
Ayrılınca kabul etmiyor.Muhtemelen ya sizden soğumuştur ayrılmak için sizden bir hamle bekliyordur yada başka biri vardır tabii ihtimal dahilinde konuşuyoruz sevgilinizi en iyi siz tanırsınız.
Haftasonu sabah kalabalık değil, ortada buluşabilirsiniz ama o kadar çalışan adam haftasonu boş boş cafe cafe gezmek istemez, otur tv izle uyu vb ister. İstanbulda sevgililik zor valla.Arkadaşlar benim erkek arkadaşım hafta içi gunleri full çalışıyor sabah 8 akşam 9 gibi çalışma saatleri. Hafta sonu sadece bir gun. İzinli ondada her hafta sonu görüşmüyoruz. Universite okurken hemen hemen hergun gorusuyoduk bide yakın oturuyoduk. Şimdi oturduğu yerden buraya gelmek yaklaşık 1 -1,5 saat sürebiliyor. Mesaj konusunda problem yok gayet ilgi alaka sahibi. Acaba benden sıkılmış olabilir mi. Ben nedenini sorduğumdayorgun oluyorum eskiden öğrenciydim zamnım vardı şimdi çalışan biseyim. Bazen üşenyiorum gelmeye diyor. Şimdi sen git diceksiniz. Ben böyle bi talepte de bulundum geleyim gibisinden ben gelirim senin gelmene gerek yok ulaşım aracı klabalık oluyor diye gelmemi istemiyor daha önce 2 kere gittim o zamanda mecburi bi durum oluşmuştu öyle gittim. Yardımcı olursanız sevnrm.
Her akşam sabah 8'den akşam 9'a kadar çalışmak ne demek farkında mı acaba yorum yazanlar, ben 17;45'te çıkıyorum ona rağmen bile bazen haftasonu birşey yapasım gelmiyor ve 2 gün tatil olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?