üşendiği için buluşmayan erkek olurmu

Evet bi ara arkadaşlarımla vakit geçirip onu önemsemiyorum çıldırmıştı sana ne oldu eskisi gibi değilsin filan demişti. Bi süre düzeldi yine aynı oldu sonra. İlk mesajı hep o atar o yönden bi sıkıntı yokta sadece buluşma konusunda var. Ve evet para kazandıkça kendıne güveni geldi gibi bunu onada söyledim. Yanıldığımı söyledi. Mesela diyelim bulşlm dedi kabul etmeliyim.

Hayırlısı neyse o olsun benimde artık dayancak gücüm kalmadı

İşim var de geçiştir bir süre bak bakalım memnun oluyor mu bu duruma.Yoksa seni özleyip kızacakmı.Eğer kızarsa görüşemediğinize falan seviyordur.Yok işine geliyorsa bu durum ayrılığın vakti gelmiştir.

Evet
Evet çook mantıklı oralı olmayacağım önemsenmemek neymiş görsün

Zaman gösterir bakalım.Biraz oluruna bırak hiçkimse bizim biz de hiçkimsenin mecburi istikameti değiliz.

Gerçekten seven ve görmek isteyen insan en küçük fırsatları değerlendirir sevdiğini görmek ve görüşmek için. Nasıl ki siz onu görmek istiyorsanız o da kendinden feragat eder ve bulut bir yolunu. Bana biraz bahane gibi geldi açıkçası

Niye bahane ediyor sizce. Ona sorsak hep bi nedeni var

Muhtemelen ya sizden soğumuştur ayrılmak için sizden bir hamle bekliyordur yada başka biri vardır tabii ihtimal dahilinde konuşuyoruz sevgilinizi en iyi siz tanırsınız.

esım sabah 8 aksam 9 calısır
ctesı de calısır
bazen pazarda calısır
resmı tatıllerde de calısır
yıne de benı gormek ıcın 5 dk bıle olsa zaman ayırırdı

sızınkısı bahaneler uyduruyor gıbı geldı bana

Haftasonu sabah kalabalık değil, ortada buluşabilirsiniz ama o kadar çalışan adam haftasonu boş boş cafe cafe gezmek istemez, otur tv izle uyu vb ister. İstanbulda sevgililik zor valla.

Bilemedim yogun is temposu varmis 1 gun izin var ve o 1 gun de muhakkak sizin disinizda yapmasi gereken isler ve gorusmesi gereken kisiler oluyordur. Mesaffe uzun 2 saat gidis 2 saat donus ve sizle ayiracagi saatle birlikte butun gun gider ve hicbir sey yapamaz. Boyle dusununce idare etmelisiniz gibi geldi.

Her akşam sabah 8'den akşam 9'a kadar çalışmak ne demek farkında mı acaba yorum yazanlar, ben 17;45'te çıkıyorum ona rağmen bile bazen haftasonu birşey yapasım gelmiyor ve 2 gün tatil olmasına rağmen

Her akşam sabah 8'den akşam 9'a kadar çalışmak ne demek farkında mı acaba yorum yazanlar, ben 17;45'te çıkıyorum ona rağmen bile bazen haftasonu birşey yapasım gelmiyor ve 2 gün tatil olmasına rağmen

Evet gayet farkındayım mesela bende calışıyorum. Eşimle flört ederkende çalışıyorduk. Beni bir saat görmek için 2 saat yolu gelirdi :) hergün iş çıkışı akşam gelmek isterdi ben kabul etmezdim yorulmasın diye. Ben gelme derdim yine çıkar gelirdi. Bu kadarını belki herkes yapamaz ama seven insanın sevgilisini görmeye üşeneceğini düşünmüyorum. Şu an 2 saatlik yola üşenen adam yarın herseye üşenir zaten ondan birsey olmaz. Artı sanırım bu insan daha yeni üni. mezun olmuş 25-26 yas olsun hadi. Bu yasta bu kadar tembel olunmaz bence. İnsan sevgilisine üşenmeyi bırak uça uça gelir. Bunlar benim düşünce ve tecrübelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…