üşendiği için buluşmayan erkek olurmu

Sonra ilişkiniz düzeldimi. Gçrüşmemek mi montonlaştırıyor yani
Bence monotonlaştınız için görüşmüyorduk. Zaten bu monotonluktan ilişkinin her alanında belli olacak bir süre biz bi kaç gündür ayrıyız uzun zamandırlar aramız kötüydü

Evet biz genelde kafe alışveriş merkezi gibi yerlerde buluşuyoruz. Ve bu süreç 3 devam etti böyle yapacak bişey kalmadı gibi

genelde çalışan insanlar sakinlik ve huzur arar.
aslında sevgili olmakta o huzurdur.
(5 yıl farklı şehir de, 2 yıl aynı mahalle de yaşayan biri olarak)
Huzur mesafelerle ölçülebilen bir şey değildir.
uzakta olsan bile birbirine destek olmak, mutlu etmektir.
ancak aynı şehirde nefes alırken de bambaşka güzellikler bulunabilir.
avm ve kafelerde takılmak daha fazla yoruyor olailir ki haftanın her günü koşturmalı bir işi olan birisinin bedeni de zihni de pert olur.
bu demek değildir ki buluşmayın; birbirinizi darlamak yerine onun nasıl bir yerde mutlu olacağını sorun...
belki de ortada bir yerde biraz yeşillik,biraz sakinlik vardır.
birlikte bir yerler keşfedin.

amaa şu anda bu kırtasiyeci kız konusunu hatırladım.
ilişkiniz ile ilgili olması gereken iki şey var; ya ayrılmak ya da kendinize çeki düzen vermek

Onnf bence üşendiğinden değil istemediğinden zaten insan istemediği yere gitmeye üşenir ..
benim eşim sevgilyken taaa adanadan ankaraya beni görmeye geliyordu..sen bırak onu arama o senin peşine düşsün istiyorsa..

Ben de buluşmaları hiç sevmem üşenirim.Zaten haftaiçi yoğun çalışıyorum günde kaç kişiye laf anlatıyorum.Haftasonları da sessizlik istiyorum.Eski erkek arkadaşımla da buluşmazdım zorla giderdim buluşmaya.Şimdiki de şehir dışında.Geliyor 3 haftada bir mecbur buluşuyoruz.Bazen de biraz geç gel diyorum.Gez gez yoruluyorum.Eşorfmanlarımı giyip kahvemi alıp kitabımı okumak istiyorum.Hazırlan süslen püslen gez bana göre değil :) B12, Demir, çinko hepsi eksik bende belki ondan bu üşengeçlik.

Erkek arkadaşınız da yoruluyordur.Haftada 1 gün tatilde de dinlenmek istiyor olabilir.

Benimki de Adana'dan geliyor.Çıkıp çıkıp geliyor.Geçen bi baktım balkondan aşagıda bana bakıyor.Atlamış uçağa gelmiş.Belki benim haftasonuna bir planım var. Galiba çok seven taraf ilgi gösteriyor.Ben hala emin değilim

Ya ne güzel sizinle ilgileniyor bence
Ya ne güzel ilgisiz olması daha mı iyi. Bence çok şanslısın ne zamandır ilişkiniz var

Düşün ki iş yeri evinin dibinde yürüyerek gidiyor işe bike geç kaldığı oalbiliyor

Erkek arkadaşın benim erkek versiyonummuş.Benim iş de çok yakın olmasa da uzak da değil yürüme mesafesi 20 dk falan.Sabahları babam bırakıyor.Yoksa geç kalırım :)

Ama işte canavar gibiyim 3 kişinin yaptığı işi yaparım.Galiba işte çok yoruluyorum başka bişeye takatim kalmıyor.

Benim erkek arkadaşım inşaat mühendisi ve bilen bilir çok tempolu bir çalışma hayatları oluyor. Kartal'da çalışıyor. Bahçelievler'e her hafta bir gün iş çıkışı yanıma geliyor. Hafta sonu da pazarları bir tek tatili oluyor. Onda da genelde ben gidiyorum ama mesela o bu hafta 2 gün geldi. Nasıl denk gelirse öyle oluyor , 2 yıldır böyle. Demem o ki bu tarz şeylerin lafı bile edilmemeli bence. Sen geleceksin, ben geleyim gibi bir durum olunca işin içinden çıkılmaz. Fedakarlık olmadan da ilişki olmaz.

Bu arada , ben de abuk subuk kıskançlıklar yapıp , beni şununla konuştur bununla konuştur deyip asla darlamam tabiki. Eklemeden geçemeyeceğim.

Ya ne güzel sizinle ilgileniyor bence

Ya ne güzel ilgisiz olması daha mı iyi. Bence çok şanslısın ne zamandır ilişkiniz var

Benim 5 yıllık ilişkim vardı nişanlandık 9 gün tartıştık.1,5 ayda bitti. 1 sene sonra bu arkadaşımla aileler tarafından tanıştırıldık 3,5 ay oluyor.Ben emin değilim hala.Çok düzgün bir çocuk.Aile yapısı uygun aileme.Efendi, işi gücü güzel ilk kız arkadaşı benmişim.Gözü de açılmamış tertemiz.Ama ben soguk davranıyorum.Biz kızlara zaten böyle iyisi çocuklar yaramıyor galiba.Döven kıran üzen kaçan erkekler daha cazip geliyor maalesef .Kendime de kızıyorum ama zamana bıraktım ısınabilirsem bakalım hayırlısı.

Benim erkek arkadaşımda 2. Yıla kadar aşırı ilgiliydi son 1 yıldır ilgisizleşti belkide artık tadı kaçtı bazı şeylerin. Sen inan güven ama yinede iyi niyetini fazla görmesin. Çünkü bende senin gibi istemiyorum isteyen uğraşan taraf hep oydu ne zamnki ipleri onun eline verdim değer vermeye başladım o kendini geri çekmeye başladı bende artık eskisi olmaya karar verdim

Kaçan kovalanır çok üstüne düşme o senin üstüne düşsün.Buluşmak için o fırsat yaratsın.Seni kaybetme korkusu olsunki ona göre davransın.

Evet aynen çok doğru söylüyosun zaten ben normalde böyle birisiydim k**pek gibi peşimden koştu zamanında istemedim. İstmedikçe dahada cazip geldi ona ne zamanki adam yerine koyduk içimden gelip hediyeler aldım işte o zaman kendini değerli hissetti. Ama şöyle bişeyde var çok kızdığım şyler olduğunda ayrıldığımda olabiliyor. Ama o nedense hiç bırakcağıma inanmıuor. Önceden bana şey diyodu kavga etsekde yine barıısrız diyodu. Yani napmam lazım benim onu bırakmamdan ondan kolay vazgecebilceğimi düşünsün .

Üşeniyormuş, sanırsın buluşunca taş taşıtıyorlar. Biraz dolaşıp sonra bir yerde oturuyorsun zaten.
Hem gayet de ortada buluşulabilir.
Bence seni göresi yok, yorgunluk filan bahane. Sabahın köründe buluşmayacaksınız sonuçta. Öğlene kadar uyur sonra buluşursunuz. Yarım saat de yol çeksin bir zahmet ama o da yok. Bence sen bu adama bel bağlama.
Biri ile sevgili gibi oldum yakın zamanda. Yaklaşık 1.5 ay sürdü birkaç gün önce bıraktım. Ne o çook yorgunmuş, o yüzden adam akıllı buluşamadık.
İnsan iple çeker be görmeyi, zaten bütün hafta görüşememişsin.

Konularına biraz baktım da eskiden öğrenciymiş şimdi çalışıyor.İyi de kazanıyorsa havalara girmiş olabilir.

Sen ona o güveni vermişsin napsam da beni bırakmaz diye düşünüyor olabilir.Biraz kendini çek o aramadan arama.İlk günaydını o yazsın mesela, umursama.Arkadaşlarınla takıl gezip eğlendiğini bilsin.Belki kıskanır seni, onu bırakabileceğin aklına gelir.Baktın değişmiyor ayrıl gitsin.Zamanını harcama onunla önüne bak.

Son düzenleme:
Olmaz. Ama sizin bence zaten cok saglikli bir iliskiniz yok. Birbirinizi sacma kiskancliklarla tuketirken sonunu hesaplamaniz gerekirdi. Sonu ilgisizlik ve sevgi azligina yol aciyor. Karsilikli tabii bu durum, tek sizi suclamiyorum. Ama normal bir surec yaşıyorsunuz. Bir sure sonra da ayrilacaginizi düşünüyorum. Zamanında kendi yasadigim iliskiler de cevremde gorduklerim de hep boyle oldular.

Senin sevgili olduğun çocukta mı yorgun olduğunu bahane ediyodu.
Evet bencede hadı hafta içi çalışıyo hafta sonuda mı zor. Aslında direkt üşeniyorum demyioda hep bişey buluyo kendıne. Bahane diyelim.

Evet bencede hadı hafta içi çalışıyo hafta sonuda mı zor. Aslında direkt üşeniyorum demyioda hep bişey buluyo kendıne. Bahane diyelim.

Evet, hep yorgundu, hep uyuyası vardı. :) Sonra ilgisizlik had safhaya ulaştı... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…