Bence monotonlaştınız için görüşmüyorduk. Zaten bu monotonluktan ilişkinin her alanında belli olacak bir süre biz bi kaç gündür ayrıyız uzun zamandırlar aramız kötüydüSonra ilişkiniz düzeldimi. Gçrüşmemek mi montonlaştırıyor yani
Evet biz genelde kafe alışveriş merkezi gibi yerlerde buluşuyoruz. Ve bu süreç 3 devam etti böyle yapacak bişey kalmadı gibi
Arkadaşlar benim erkek arkadaşım hafta içi gunleri full çalışıyor sabah 8 akşam 9 gibi çalışma saatleri. Hafta sonu sadece bir gun. İzinli ondada her hafta sonu görüşmüyoruz. Universite okurken hemen hemen hergun gorusuyoduk bide yakın oturuyoduk. Şimdi oturduğu yerden buraya gelmek yaklaşık 1 -1,5 saat sürebiliyor. Mesaj konusunda problem yok gayet ilgi alaka sahibi. Acaba benden sıkılmış olabilir mi. Ben nedenini sorduğumdayorgun oluyorum eskiden öğrenciydim zamnım vardı şimdi çalışan biseyim. Bazen üşenyiorum gelmeye diyor. Şimdi sen git diceksiniz. Ben böyle bi talepte de bulundum geleyim gibisinden ben gelirim senin gelmene gerek yok ulaşım aracı klabalık oluyor diye gelmemi istemiyor daha önce 2 kere gittim o zamanda mecburi bi durum oluşmuştu öyle gittim. Yardımcı olursanız sevnrm.
Onnf bence üşendiğinden değil istemediğinden zaten insan istemediği yere gitmeye üşenir ..
benim eşim sevgilyken taaa adanadan ankaraya beni görmeye geliyordu..sen bırak onu arama o senin peşine düşsün istiyorsa..
Ya ne güzel ilgisiz olması daha mı iyi. Bence çok şanslısın ne zamandır ilişkiniz varBenimki de Adana'dan geliyor.Çıkıp çıkıp geliyor.Geçen bi baktım balkondan aşagıda bana bakıyor.Atlamış uçağa gelmiş.Belki benim haftasonuna bir planım var. Galiba çok seven taraf ilgi gösteriyor.Ben hala emin değilim
Düşün ki iş yeri evinin dibinde yürüyerek gidiyor işe bike geç kaldığı oalbiliyor
Ya ne güzel sizinle ilgileniyor bence
Ya ne güzel ilgisiz olması daha mı iyi. Bence çok şanslısın ne zamandır ilişkiniz var
Benim erkek arkadaşımda 2. Yıla kadar aşırı ilgiliydi son 1 yıldır ilgisizleşti belkide artık tadı kaçtı bazı şeylerin. Sen inan güven ama yinede iyi niyetini fazla görmesin. Çünkü bende senin gibi istemiyorum isteyen uğraşan taraf hep oydu ne zamnki ipleri onun eline verdim değer vermeye başladım o kendini geri çekmeye başladı bende artık eskisi olmaya karar verdimBenim 5 yıllık ilişkim vardı nişanlandık 9 gün tartıştık.1,5 ayda bitti. 1 sene sonra bu arkadaşımla aileler tarafından tanıştırıldık 3,5 ay oluyor.Ben emin değilim hala.Çok düzgün bir çocuk.Aile yapısı uygun aileme.Efendi, işi gücü güzel ilk kız arkadaşı benmişim.Gözü de açılmamış tertemiz.Ama ben soguk davranıyorum.Biz kızlara zaten böyle iyisi çocuklar yaramıyor galiba.Döven kıran üzen kaçan erkekler daha cazip geliyor maalesef .Kendime de kızıyorum ama zamana bıraktım ısınabilirsem bakalım hayırlısı.
Benim erkek arkadaşımda 2. Yıla kadar aşırı ilgiliydi son 1 yıldır ilgisizleşti belkide artık tadı kaçtı bazı şeylerin. Sen inan güven ama yinede iyi niyetini fazla görmesin. Çünkü bende senin gibi istemiyorum isteyen uğraşan taraf hep oydu ne zamnki ipleri onun eline verdim değer vermeye başladım o kendini geri çekmeye başladı bende artık eskisi olmaya karar verdim
Evet aynen çok doğru söylüyosun zaten ben normalde böyle birisiydim k**pek gibi peşimden koştu zamanında istemedim. İstmedikçe dahada cazip geldi ona ne zamanki adam yerine koyduk içimden gelip hediyeler aldım işte o zaman kendini değerli hissetti. Ama şöyle bişeyde var çok kızdığım şyler olduğunda ayrıldığımda olabiliyor. Ama o nedense hiç bırakcağıma inanmıuor. Önceden bana şey diyodu kavga etsekde yine barıısrız diyodu. Yani napmam lazım benim onu bırakmamdan ondan kolay vazgecebilceğimi düşünsün .
Senin sevgili olduğun çocukta mı yorgun olduğunu bahane ediyodu.Üşeniyormuş, sanırsın buluşunca taş taşıtıyorlar. Biraz dolaşıp sonra bir yerde oturuyorsun zaten.
Hem gayet de ortada buluşulabilir.
Bence seni göresi yok, yorgunluk filan bahane. Sabahın köründe buluşmayacaksınız sonuçta. Öğlene kadar uyur sonra buluşursunuz. Yarım saat de yol çeksin bir zahmet ama o da yok. Bence sen bu adama bel bağlama.
Biri ile sevgili gibi oldum yakın zamanda. Yaklaşık 1.5 ay sürdü birkaç gün önce bıraktım. Ne o çook yorgunmuş, o yüzden adam akıllı buluşamadık.
İnsan iple çeker be görmeyi, zaten bütün hafta görüşememişsin.
Senin sevgili olduğun çocukta mı yorgun olduğunu bahane ediyodu.Üşeniyormuş, sanırsın buluşunca taş taşıtıyorlar. Biraz dolaşıp sonra bir yerde oturuyorsun zaten.
Hem gayet de ortada buluşulabilir.
Bence seni göresi yok, yorgunluk filan bahane. Sabahın köründe buluşmayacaksınız sonuçta. Öğlene kadar uyur sonra buluşursunuz. Yarım saat de yol çeksin bir zahmet ama o da yok. Bence sen bu adama bel bağlama.
Biri ile sevgili gibi oldum yakın zamanda. Yaklaşık 1.5 ay sürdü birkaç gün önce bıraktım. Ne o çook yorgunmuş, o yüzden adam akıllı buluşamadık.
İnsan iple çeker be görmeyi, zaten bütün hafta görüşememişsin.
Evet, hep yorgundu, hep uyuyası vardı. :) Sonra ilgisizlik had safhaya ulaştı... :)Senin sevgili olduğun çocukta mı yorgun olduğunu bahane ediyodu.
Evet bencede hadı hafta içi çalışıyo hafta sonuda mı zor. Aslında direkt üşeniyorum demyioda hep bişey buluyo kendıne. Bahane diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?