Aynı şeyi düşünüyorum çocuğum olmadığı halde insan bari evladına kıyamaz yazık günahEğitim işte cahille uğraşmak zor. O çocuğun uyku saati oluşturulmalıydı çoktan.anlamazlar ki konuşsanızda anlamazlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi düşünüyorum çocuğum olmadığı halde insan bari evladına kıyamaz yazık günahEğitim işte cahille uğraşmak zor. O çocuğun uyku saati oluşturulmalıydı çoktan.anlamazlar ki konuşsanızda anlamazlar
ayyy banada yan komşumun affedersiniz müstehcen sesleri geliyordu ama her gece eşimde salonda uyuyup kaldığından duymuyordu bi gece uyandırdım dinledi çıldırdı duvara sert cisimle vurdu baya şiddetli bi daha ses gelmedi hahahah kapalım bizde insanız. Sizde rahatsız edin anlasınlarEv 3 odalı küçük odam da yemek masası var ve yan taraftan da feci ses geliyor yatak odası ve oturma odası yeri sabit benn eşim gecedeyken oturma odasında uyumaya çalışıyorum o yüzden de felaket sesleri geliyor
Hele öyle seslere inanamıyorum insan azıcık utanır da biraz sessiz olur yanda insan var diye çok iyi yapmışsınız Allah'tan yatak odamın yan tarafında kimse yok birde ona çıldırirdimayyy banada yan komşumun affedersiniz müstehcen sesleri geliyordu ama her gece eşimde salonda uyuyup kaldığından duymuyordu bi gece uyandırdım dinledi çıldırdı duvara sert cisimle vurdu baya şiddetli bi daha ses gelmedi hahahah kapalım bizde insanız. Sizde rahatsız edin anlasınlar
Yok canım ne utanması ya hahah gerçekten beterin beteri varHele öyle seslere inanamıyorum insan azıcık utanır da biraz sessiz olur yanda insan var diye çok iyi yapmışsınız Allah'tan yatak odamın yan tarafında kimse yok birde ona çıldırirdim![]()
Onunla uyuyamam eşim gece vardiyasında olduğu zaman zaten tedirgin oluyorum onu takarsam hepten korkarımBen de böyle bi sorun yaşadım sabahın köründe sesler gürültüler gittim konuştum tabiki kabul etmediler bizden değildir vs dediler. Bayağı tartıştık.
Ben de kulak tıkacı aldım yaklaşık 1 senedir onunla uyuyorum dünya varmış dedim.
Kesinlikle beterin beteri var şimdi bile susmuyorlar ben şimdi ne yazayım bir fikir verinYok canım ne utanması ya hahah gerçekten beterin beteri var
sizde tepkinizi net verin başka türlü anlamazlar![]()
Gündüz kadını görüyorsanız eşinizin çok rahatsız olduğunu , uyuyamadığını bu durumu ev sahipleriyle konuşacağınızı ima edinKesinlikle beterin beteri var şimdi bile susmuyorlar ben şimdi ne yazayım bir fikir verin
Tamamdır çok teşekkür ediyorumGündüz kadını görüyorsanız eşinizin çok rahatsız olduğunu , uyuyamadığını bu durumu ev sahipleriyle konuşacağınızı ima edin
Siz çocuğunuzu güzel yetiştirmiş bir ebeveynsiniz siz saygilisiniz çocuğunu da bu şekilde güzel yetiştiriyorsunuz onlar kendileri susmuyor ki çocuklarına süs desinlerBenim kız da uyku zamanı gelince enerjisi artandanZıplamak hoplamak istiyor ama iki yaşından beri böyle ne zaman yapmak istese annecim komşularımız uyuyamıyor bu hoş bişey değil diyorum anlayıp tamam diyor.Benim üç yaşındaki çocuğum bile saygılı olmayı biliyorsa onlar da eşek gibi saygılı olmak ZORUNDA çocuk değiller.
Allah sabır versin size anlayışsız insanlarla yaşamak zorSiz çocuğunuzu güzel yetiştirmiş bir ebeveynsiniz siz saygilisiniz çocuğunu da bu şekilde güzel yetiştiriyorsunuz onlar kendileri susmuyor ki çocuklarına süs desinler
Allah komşunun da sorumlusunu versin.. sorumsuz insanlarla bir arada yaşamak zorunda olmak çok kötü bir seyMerhaba arkadaşlar sizden fikir almak için açıyorum bu konuyu üst kat komsum kendisi eşi ve 2 yaşına yakın çocukları var asla ama asla susmuyorlar eşi gece 1 gibi işten geliyor o saate kadar çocuğuyla kendisi bam güm bağırıyorlar tepiniyorlar eşi geliyor gecenin 1 inde işten o gelince de gecenin 4 ne kadar bu sesler devam ediyor işin garip tarafı şu karı koca olarak çocuktan bin kat daha fazla sesleri geliyor sırf eşi geç geliyor diye çocuğu da uyutmuyor oynasınlar diye duvarlar ince zaten ama bunu bilmelerine rağmen bağırarak konuşmaktan asla çekinmiyorlar bir kaç defa usulünce söyledim kadına napsin çocuğuyla oynamak istiyor falan filan dedi bana edebimi bozmak istemiyorum ama bunların yüzünden gecenin o saatine kadar uyuyamıyorum eşimde bazen cok sinirleniyor şuan bile seslerden sinirim tepemde uyumak istediğim saatte uyuyamıyorum napim bir fikir verin arkadaşlar...
Amin inşallah hala sesleri geliyor konuşuyorlar sözde bu nasıl konuşmak anlam veremiyorum konuşma sesi nasıl bana gelebilir ki ses tonlarında problem var çok kötü birşey gerçektenAllah komşunun da sorumlusunu versin.. sorumsuz insanlarla bir arada yaşamak zorunda olmak çok kötü bir sey
Ben ses gelmesin sessiz olalım.diye bir kaygida olduklarını ve bu konuda hassasiyet göstermeyecek lerini dusunndum yazdıklarından.. bildiğin sorumsuz bunlar::/Amin inşallah hala sesleri geliyor konuşuyorlar sözde bu nasıl konuşmak anlam veremiyorum konuşma sesi nasıl bana gelebilir ki ses tonlarında problem var çok kötü birşey gerçekten
Ah arkadaşım ah çok zor böyleleriyle aynı apartmanda yaşamakBen ses gelmesin sessiz olalım.diye bir kaygida olduklarını ve bu konuda hassasiyet göstermeyecek lerini dusunndum yazdıklarından.. bildiğin sorumsuz bunlar::/
Keşke gürültü sorunum olsa benim.. benim de başımda sorunlarım varAh arkadaşım ah çok zor böyleleriyle aynı apartmanda yaşamak
Nasıl yani?Keşke gürültü sorunum olsa benim.. benim de başımda sorunlarım var