Üst kat komşu gürültüsü

Ev 3 odalı küçük odam da yemek masası var ve yan taraftan da feci ses geliyor yatak odası ve oturma odası yeri sabit benn eşim gecedeyken oturma odasında uyumaya çalışıyorum o yüzden de felaket sesleri geliyor
ayyy banada yan komşumun affedersiniz müstehcen sesleri geliyordu ama her gece eşimde salonda uyuyup kaldığından duymuyordu bi gece uyandırdım dinledi çıldırdı duvara sert cisimle vurdu baya şiddetli bi daha ses gelmedi hahahah kapalım bizde insanız. Sizde rahatsız edin anlasınlar

ayyy banada yan komşumun affedersiniz müstehcen sesleri geliyordu ama her gece eşimde salonda uyuyup kaldığından duymuyordu bi gece uyandırdım dinledi çıldırdı duvara sert cisimle vurdu baya şiddetli bi daha ses gelmedi hahahah kapalım bizde insanız. Sizde rahatsız edin anlasınlar
Hele öyle seslere inanamıyorum insan azıcık utanır da biraz sessiz olur yanda insan var diye çok iyi yapmışsınız Allah'tan yatak odamın yan tarafında kimse yok birde ona çıldırirdim😁

Ben de böyle bi sorun yaşadım sabahın köründe sesler gürültüler gittim konuştum tabiki kabul etmediler bizden değildir vs dediler. Bayağı tartıştık.
Ben de kulak tıkacı aldım yaklaşık 1 senedir onunla uyuyorum dünya varmış dedim.

Hele öyle seslere inanamıyorum insan azıcık utanır da biraz sessiz olur yanda insan var diye çok iyi yapmışsınız Allah'tan yatak odamın yan tarafında kimse yok birde ona çıldırirdim😁
Yok canım ne utanması ya hahah gerçekten beterin beteri var :D
sizde tepkinizi net verin başka türlü anlamazlar :KK66:

Ben de böyle bi sorun yaşadım sabahın köründe sesler gürültüler gittim konuştum tabiki kabul etmediler bizden değildir vs dediler. Bayağı tartıştık.
Ben de kulak tıkacı aldım yaklaşık 1 senedir onunla uyuyorum dünya varmış dedim.
Onunla uyuyamam eşim gece vardiyasında olduğu zaman zaten tedirgin oluyorum onu takarsam hepten korkarım 😁ama siz iyi yapmışsınız

Benim kız da uyku zamanı gelince enerjisi artandan 🥴Zıplamak hoplamak istiyor ama iki yaşından beri böyle ne zaman yapmak istese annecim komşularımız uyuyamıyor bu hoş bişey değil diyorum anlayıp tamam diyor.Benim üç yaşındaki çocuğum bile saygılı olmayı biliyorsa onlar da eşek gibi saygılı olmak ZORUNDA çocuk değiller.

Benim kız da uyku zamanı gelince enerjisi artandan 🥴Zıplamak hoplamak istiyor ama iki yaşından beri böyle ne zaman yapmak istese annecim komşularımız uyuyamıyor bu hoş bişey değil diyorum anlayıp tamam diyor.Benim üç yaşındaki çocuğum bile saygılı olmayı biliyorsa onlar da eşek gibi saygılı olmak ZORUNDA çocuk değiller.
Siz çocuğunuzu güzel yetiştirmiş bir ebeveynsiniz siz saygilisiniz çocuğunu da bu şekilde güzel yetiştiriyorsunuz onlar kendileri susmuyor ki çocuklarına süs desinler

Merhaba arkadaşlar sizden fikir almak için açıyorum bu konuyu üst kat komsum kendisi eşi ve 2 yaşına yakın çocukları var asla ama asla susmuyorlar eşi gece 1 gibi işten geliyor o saate kadar çocuğuyla kendisi bam güm bağırıyorlar tepiniyorlar eşi geliyor gecenin 1 inde işten o gelince de gecenin 4 ne kadar bu sesler devam ediyor işin garip tarafı şu karı koca olarak çocuktan bin kat daha fazla sesleri geliyor sırf eşi geç geliyor diye çocuğu da uyutmuyor oynasınlar diye duvarlar ince zaten ama bunu bilmelerine rağmen bağırarak konuşmaktan asla çekinmiyorlar bir kaç defa usulünce söyledim kadına napsin çocuğuyla oynamak istiyor falan filan dedi bana edebimi bozmak istemiyorum ama bunların yüzünden gecenin o saatine kadar uyuyamıyorum eşimde bazen cok sinirleniyor şuan bile seslerden sinirim tepemde uyumak istediğim saatte uyuyamıyorum napim bir fikir verin arkadaşlar...
Allah komşunun da sorumlusunu versin.. sorumsuz insanlarla bir arada yaşamak zorunda olmak çok kötü bir sey

Allah komşunun da sorumlusunu versin.. sorumsuz insanlarla bir arada yaşamak zorunda olmak çok kötü bir sey
Amin inşallah hala sesleri geliyor konuşuyorlar sözde bu nasıl konuşmak anlam veremiyorum konuşma sesi nasıl bana gelebilir ki ses tonlarında problem var çok kötü birşey gerçekten

Amin inşallah hala sesleri geliyor konuşuyorlar sözde bu nasıl konuşmak anlam veremiyorum konuşma sesi nasıl bana gelebilir ki ses tonlarında problem var çok kötü birşey gerçekten
Ben ses gelmesin sessiz olalım.diye bir kaygida olduklarını ve bu konuda hassasiyet göstermeyecek lerini dusunndum yazdıklarından.. bildiğin sorumsuz bunlar::/

Ya her gün yeni binalar dikiliyor ama şu soruna hala bir kuralla çözüm getirilmiş değil arkadaş. Nedir bu insanları hiç yerine koymak, yolunacak kaz olarak görmek artık. Sırf eski yapılar degil! bakıyorsun yep yeni bina ama ses yalıtımı yok, duvarlar incecik... rezalet ya. Isyan edilmeli artık bu duruma. Hayır bir de böyle evleri alabilmek için senelerce tonla borcun altına giriliyor, hayatları gidiyor insanların yemeden içmeden borç ödeyeceğiz diye.
Sorununuza gelince hanımefendi insanlar evlerinde yaşamak istiyorlar, siz de öyle tabi ama çıkan her sesi duyuyorsanız malesef komşunun değil, yapıyı yapan şerefsizin suçu. Benim üst kat konsum 3 çocuklu, her hafta ev dolup yaşıyor ama ses duymuyorum. Eski dairemde komşunun çektiği sifonu, yatak odamdan duyuyordum o yüzden nasıl bir şey olduğunu biliyorum, çok sinir bozucu. Yapacak çok bir şey olduğunu sanmıyorum malesef. Sabırlar dileyerek ve bu sorunu yaşatan insanlara lanetler ederek gidiyorum.

Evet yapıyı yapanin suçu büyük ne yazık ki fakat bu duvarlarda benim sesim üst kata veya alt kata gitmiyorsa onlarin ses tonunda bir problem vardır ki ben geceleri ses tohumu kısıp konuşmaya ayrı özen gösteriyorum çünkü alt katımdada insan var diyorum ben uyumuyorum diye kimse benim sesimi dinlemek zorunda değil diyorum bunları ben düşünebiliyorsam bir zahmet üst kattaki de düşünsün ve yapsın. Bende evimde gece olduğunda başımı yastığa koyduğum da huzurla sessizce uyumak istiyorum hasta oluyorum yorgun oluyorum vs. Gece haliyle iyi insan dinlenmek istiyor ve gecelerin bir körüne kadar ve sabahın köründe ses yapanlara benim saygım yok.!

Back
X