- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
İşte ikisi bir arada combo yapınca kapattık tükanıIyide senin gobek bile engel bacim bide Ramazan :)
Kendi bilecekleri is anam babam ne diyek :)İşte ikisi bir arada combo yapınca kapattık tükanı
Şaka bi yana 2-5 arası bi saatte de olsa imsak vakti oluyor oruç tutmuyolar ellam
Herkesin orucu da sevişmesi de kendineKendi bilecekleri is anam babam ne diyek :)
İşte ikisi bir arada combo yapınca kapattık tükanı
Şaka bi yana 2-5 arası bi saatte de olsa imsak vakti oluyor oruç tutmuyolar ellam
Oha diyecek ne yazdımki ben?
Hahaha:) o da ise yarasin :)Gece yatınca üst kattaki adamın horlama sesini banyoya girincede konuşmaları duyuyorum ve sürekli kadınla kızı kavga ediyor küçük çoçuk duvarlara tırmanıyor artık bıkkınlık geldi bir gecede kadın adama bağırdı hep başın k.ç ağrıyor defol git bi işe yaramıyosun dedi
Merhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında (yani 3 saat boyunca değil; o saatler arasında bazen iki buçıkta, bazen üçte üç buçukta ama hep bu saat aralığında) sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
Bense üst kattakilerin hep çiş ve pat pat k.ka yapma seslerini duyuyorumay sinirim bozuldu yine
Hayattaki şansımBense üst kattakilerin hep çiş ve pat pat k.ka yapma seslerini duyuyorumay sinirim bozuldu yine
kadinin kahkasindan tahrik olan bir kocaniz var birde insanlarin hanesine vurup laf sokmussunuz. cok edeplice evet.Bnce ses cıkardıkları zaman duvarlara vurun yda yoneticiye gurultu cok oluyo diyebilrsin bn bu durumda hic beklemezdim snucta kadın sesi erkegi tahrik eder bu duruma izin vermzdim bzimde ust katta genc cift oturuyordu kız oyle kahkaha atıyodu ki insanı tahrik edici duvarlara vura vura laf carptıra carptıra kestiler
kadinin kahkasindan tahrik olan bir kocaniz var birde insanlarin hanesine vurup laf sokmussunuz. cok edeplice evet.
lafı nerenizden anladınız bilmem edepsiz olsam cıkar ne kahkaha atıyorsun derim ama terbiym musade etmedi durupda onun kahkahasınımı dinleyecm sizde ole ses cıkatıyorsunuz heralde de zorunuza gittikadinin kahkasindan tahrik olan bir kocaniz var birde insanlarin hanesine vurup laf sokmussunuz. cok edeplice evet.
Off o cis olayini bende duydum. Bildigin adam bi dur bi ise modun da 3 4 kerede anca bitirdi. Öldum sinirimden gecenin 2si. Cikıp utanmiyo musun bi saatte cisini yapmaya diyecektimBense üst kattakilerin hep çiş ve pat pat k.ka yapma seslerini duyuyorumay sinirim bozuldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?