Üst Kattan Gelen Sesler

Gece yatınca üst kattaki adamın horlama sesini banyoya girincede konuşmaları duyuyorum ve sürekli kadınla kızı kavga ediyor küçük çoçuk duvarlara tırmanıyor artık bıkkınlık geldi bir gecede kadın adama bağırdı hep başın k.ç ağrıyor defol git bi işe yaramıyosun dedi

Hahaha:) o da ise yarasin :)

Bende en ust kattaki herifin oksurme sesini duyuyorum her sabah:)

bizim bi akrabamiz da ayni dertten muzdarip bıkmişlar artik uyuyamiyolarmis
en son artik kapisina gitmis demis onlar da bi cazgır ki hemen tartismismaya girmisler sizene bizi mi dinliyosunuz demisler
yani bu edeosizler yaptigi edepsizligi gormez bi de uste cikar..
tmm evinde ne halt ediyosan et de hayvan gibi bögürmeye ne hacet
aklima gekdikce gulerim
bizim akraba ses yoksa kesin tartismislardir diyoruz biz de rahatca uyuyoruz o gunler diyodu
dua et de tasinsin ya da colugu cocugu olsun azalir belki
ayyy sonradan fark ettim cocugu varmis bi de yuh ona ragmen enerji tavan :)

Bir an ben yazdım sandım, o kadar ki benzer:) cok şükür ki taşındılar da kurtulduk. Bir gece kadın çığlık atmayı abartıp öğürür gibi ses çıkarmaya başlayınca eşim dayanamadı gidip viledanın sapıyla üst kata vurdu, sonra sesleri pek çıkmadı çok şükür

Bense üst kattakilerin hep çiş ve pat pat k.ka yapma seslerini duyuyorum ay sinirim bozuldu yine

Çok şükür 8 ay önce kurtulduk bizde o anırmalardan taşındık
hatta o dönem konu bile açmıştım kadın resmen böğürüyordu bir pazar kahvaltı hazırlarken müzük dinlemek istedim sesi biraz fazla açmışım bilinçsiz ama valla üstteki erkek kişisi inmiş kapıya eşim açmış ben duymadım tabi demiş işte müziği kızsanız biraz bir pazarımız var uyuyamıyoruz eşimde bizde sizin sesinizden geceleri uyuyamıyoruz demiş çocuk topuk arkasına bile bakmadan çıkmış ondan sonra fazla abartmadılar ama tamamende kesilmedi ses çok şükür kurtulduk
insanlarda edep haya terbiye kalmadı artık.

Konu sahibi çıkıp söyleyin açık açık yada direk yööneticiye

Bnce ses cıkardıkları zaman duvarlara vurun yda yoneticiye gurultu cok oluyo diyebilrsin bn bu durumda hic beklemezdim snucta kadın sesi erkegi tahrik eder bu duruma izin vermzdim bzimde ust katta genc cift oturuyordu kız oyle kahkaha atıyodu ki insanı tahrik edici duvarlara vura vura laf carptıra carptıra kestiler

Kursun kalemle kapi veya duvara gorebilecekleri bir yere hatta kagida yazip kapiya da sıkıstırılabilir "Hayvan gibi seeey ediyorsunuz yahu! Sesinizi duymayan kalmadi yakinda film yönetmenlerini kapiniza dizip ünlü olabilirsiniz :) bir dost! Yazin gerisini onlar dusunsun :)

kadinin kahkasindan tahrik olan bir kocaniz var birde insanlarin hanesine vurup laf sokmussunuz. cok edeplice evet.

kadinin kahkasindan tahrik olan bir kocaniz var birde insanlarin hanesine vurup laf sokmussunuz. cok edeplice evet.

lafı nerenizden anladınız bilmem edepsiz olsam cıkar ne kahkaha atıyorsun derim ama terbiym musade etmedi durupda onun kahkahasınımı dinleyecm sizde ole ses cıkatıyorsunuz heralde de zorunuza gitti

Bense üst kattakilerin hep çiş ve pat pat k.ka yapma seslerini duyuyorum ay sinirim bozuldu yine
Off o cis olayini bende duydum. Bildigin adam bi dur bi ise modun da 3 4 kerede anca bitirdi. Öldum sinirimden gecenin 2si. Cikıp utanmiyo musun bi saatte cisini yapmaya diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…