Üst Kattan Gelen Sesler

Her iki daireyi de direk yada dolaylı uyarmak yerine acaba şöyle mi yapsanız.Selamlaştığınız insanlarsa eğer selam nasılsınız iyimisiniz faslından sonra gece geç saatlerde sesler geliyor.Uykudan uyanıyoruz o derece.Sizede geliyor mu eşimle anlayamadık ta nerden geldiğini gibi bir sohbet mi etseniz acaba.Üzerlerine almasalar da mutlaka daha temkinli sevişeceklerdir.Çünkü gerçekten farkında olmayabilirler.

[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyütmüyorsun aynen öyle o çocukların psikolojisini düşünsene

Arabesk bide teyze kalpten gidecek

Sizinki yine iyiymiş bizim binada eskort bir kadın vardı onun iğrenç sesleri yüzünden midemiz bulanırdı korkudan kapısına da gidemezdik neyse ki binada fazla barınamadı.Bence komşunuzun sesi geldiğinde diğer üyelerinde dediği gibi sopayla tavana vurun

Benim de yan komsum da gec saatlerde cok gurultu yapiyordu gecen sene. Konussam mi konusmasam mi, sikayet etsem mi etmesem mi diye dusunup dururken bir gun sabaha karsi delirip sert bir cisimle duvara 15-20 kere var gucumle vurdum. Tissssss. Bir daha da gurultu olmadi. Tavsiye ederim. Herkes soylemis zaten. :)

Nereden anladınız sonradan

Okuyunca midem bulandı.
Yazık çocuklarına.
Ben kesinlikle gidip direkt söylerdim.
Hatta sonra mide bulandırıcı oluyor yaptığınız da derdim. Ama çok sakin bir üslupla söylerdim.
Anlarsa yerin dibine girer.

Bizim üst komşularımız da öyleydi,misafirim geliyor kadının sesi oturma odamda,kızım anne o ses ne diye soruyordu babası dolap takıyorlar kızım diyordu Gece gündüz demeden sevişyorlardı,park yerine kadar sesi geliyordu kadının resmen.Yan komşumun kızı seslerini çekmişti hatta.Bir de kavgaları da çok oluyordu,defalarca kapılarına çıktı eşim.Biz senin kız arkadaşının çığlıklarını duymak zorunda değiliz dedi.Baktık olmadı,ev bürosuna şkayet ettik defolup gittiler.Tabi burası Almanya

Benim önerim mektup yazmak isminizi yazmayın komşu olarak rahatsız olduğunuzu yazın PTT den postalayın daha garantili olur

o sesler geliyorsa yalıtım yok demektir. ses yalıtımı iyi olan bi binaya oturmak en mantıklısı. yani biri benim posta kutuma sessiz seviş! diye not bıraksa kamera vs varsa arar bulurdum kim attı notu diye.

Direkt gidip söyle, uyar. O abartılı sesleri çıkarıp insanları rahatsız ederken utanmıyorsa sen söylemekten neden utanacaksın? Ki bu kadar sesler nasıl çıkıyor anlamış değilim, yani en fazla ne oluyor ki bu kadar anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…