- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Her iki daireyi de direk yada dolaylı uyarmak yerine acaba şöyle mi yapsanız.Selamlaştığınız insanlarsa eğer selam nasılsınız iyimisiniz faslından sonra gece geç saatlerde sesler geliyor.Uykudan uyanıyoruz o derece.Sizede geliyor mu eşimle anlayamadık ta nerden geldiğini gibi bir sohbet mi etseniz acaba.Üzerlerine almasalar da mutlaka daha temkinli sevişeceklerdir.Kızlar... dün gece enteresan bir şey oldu; sesler gene geldi ve eşimle bu sefer sanki üstten değil de yandan geliyormuş gibi hissettik yaa
Eğer öyleyse yukarıdaki çocuklu ailenin fena halde günahını aldık demektir ama hala emin değiliz çözemedik olayı:)) kimden geldiğine emin olmadan da faaliyete geçmek istemiyoruz.. :)
Faaliyete geçip de napıcaksak sanki insanların evini basacaz kolluk kuvvetiyle:)
Büyütmüyorsun aynen öyle o çocukların psikolojisini düşünseneYa en merak ettiğim nokta da o iştw çocukları napıyorlar acaba o geceleri anneanne babaanne evine mi yolluyorlar diye düşinüyorum ama gün aşırı da yollanmaz ki sanmıyorum. Eğer o çocuklar evde ise gerçekten çok korkunç bir şey değil mi? Ben mi büyütüyorum
Arabesk bide teyze kalpten gidecekAy konunuzu okuyunca aklıma eski yan komşum geldi. Kendileri torun tombalak sahibi insanlardı. Ama teyze o esnada inlemekten ziyade çok acayip sesler çıkarıyordu. Bir de arabesk müzik eşliğinde yapıyolardı. Off iğrençti ya. Apartmanda başka bir olaya karıştılar da bir haftada apar topar taşındılar Allah'tan.
Uyarmaktan başka çare yok. Belki sesin bu kadar gittiğini bilmiyolardir. Ya da yöneticiye söyleyin apartman girişine falan uyari seklinde assın. Gece 11den sonra ses yapmamaya dikkat edilsin gibisinden.
Ben de geçenlerde üst komşu karısını dövüyor sandım. Böyle şeylere şahit olunca direkt polisi ararım ama bu öyle bir şey değilmişama adam karısını öldürecek sandım ve çok korktum. Tam polisi arıyordum ne olduğunu anladım :)
Neyse ki bana kalmadan başkaları uyardı da artık sesleri gelmiyor.
Açık açık uyarmak lazım sanırım, müstakil ev değil sonuçta. Ayıp denen bir şey var.
Ya hu ben kadin miyim acaba diyorum bunlari okuyunca
Nasıl bir cinsel hayatları var bazi insanların. Gercekten özeniyor insan
Acikca kadina soyle
Kibar bir dille uyar.
Canim geceleri sesiniz cok geliyor haberiniz olsun..de
Surekli gelen bir ses varsa ben soylerim valla.
Biz ramazanda kapatıyoz dükkanı onlar da kapatsınNapsinlar Ramazanda anca o saatler oluyo :)))
Hersey iyi hosta gece oyle sesler daha cok duyulurve cocuklar varsa cok kotu yaa : (
Iyide senin gobek bile engel bacim bide Ramazan :)Biz ramazanda kapatıyoz dükkanı onlar da kapatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?