Üst Kattan Gelen Sesler

Komşulara duyuracak kadar.Üstelik evde çocukları var.Inanılır gibi değil.Bu konu açıkça söylenemez malesef.Bir iki kere o esnada birşeyle tavana tıklatsanız o zaman belki anlarlar.Çoluk çocuk sahibi insanlar ve gün aşırı üstelik de 3 saat boyuncaValla performanslarına hayran kalmamak elde değil

Evet eğer çocuklar evdeyse onların psikolojik,ruhsal hatta hertürlü gelişimi açısından çok olumsuz.Kadın dozunu kaçırıyosa eşinin uyarması lazım.Ama ikisininde umru değil anlaşılan.

Bu kısmı Herkes yanlış anlamış :) 3 saat boyunca değil iki ila beş arasında demek istedim yani sesler bazen saat 3:00'te geliyor bazen dörtte bazen 2:30'da bunu kastettim

Hiç yüz göz olmaya gerek yok bence. En iyisi durumu kisa ve net bir sekilde aciklayan bir yazi yazip bilgisayardan bir çıktı alıp kapısına yapıştırmak .

Belki de aşırı ses çıkarmıyodur. Yeni evler fısıltıyı dahi iletir halde. Bence eğer ev sahibiyseniz yatak odası tavanını ses geçirmeyecek şekilde yalıtım yaptırın. Onlar gider başkası gelir sonuçta

Yariya kadar okuyunca acaba bize mi yazmis dedim

Neyseki bizim colugumuz cocugumuz yok :))

Gerci bizimki de ah oh sesi degil.. bizim yatak ses cikariyor psikolojim bozuldu iyice ya alt komsum yakinda konu açarmiş :)

Bizimde oyleydi malesef kadinij cigliklari yzuunden cocuklarim 2 gunde bir aksamlari uyaniyolardi 12 1 den sonra dyvara falan vurdum o anlik kesiliyodu ses bidaha bidaha olunca en sonunda ayakkabilarinin ustune not biraktim aksamlari biraz daha sessiz olmanizi rica ediyorum!! diye bidaha duymadim zaten 3 gun sonrada ben yatak odami baska odaya tasidim arrik gelsede duymam

Buradan bütün müteahhitlere çemkiresim var. Üst daireden; karşi daireden horlama, sevişme her türlü sesleri duydum. Muhtemelen bizim de sesimiz gider korkusuyla yatak odası bildiğiniz gazino Sürekli müzik açık.
Bunun daha kötü tarafı 3 dairede de bebek var ve hepsi birbirinin sesine uyanıyor

Napsinlar Ramazanda anca o saatler oluyo :)))

Hersey iyi hosta gece oyle sesler daha cok duyulurve cocuklar varsa cok kotu yaa : (

Ya çoluk çocuk ve her gece düşününce waauuw dedim yani. Yazın bizim camlar açık her bi yandan ses gelir gece. Ama her gece üstten duysam tiksinmem yani neticede bu is kaç dk sürer ki saat sürüyorsa şayet çalar kapıyı bi fikir isterim yani ne yapıyor da o kaa saat ahliıyor diye :))

Benimde böyle bir komşum vardı ya taşındı neyseki, bu sefer yan binadan arada bir geliyor ve tüm mahalle duyuyor. Çok iğrenç şey cidden

Ben de geçenlerde üst komşu karısını dövüyor sandım. Böyle şeylere şahit olunca direkt polisi ararım ama bu öyle bir şey değilmiş ama adam karısını öldürecek sandım ve çok korktum. Tam polisi arıyordum ne olduğunu anladım :)

Neyse ki bana kalmadan başkaları uyardı da artık sesleri gelmiyor.

Açık açık uyarmak lazım sanırım, müstakil ev değil sonuçta. Ayıp denen bir şey var.

Biz de bu konıda hassastık eşimle; salonda yapardık bazen sırf bu sebepten ve müzik açardık aynen

Kızlar... dün gece enteresan bir şey oldu; sesler gene geldi ve eşimle bu sefer sanki üstten değil de yandan geliyormuş gibi hissettik yaa

Eğer öyleyse yukarıdaki çocuklu ailenin fena halde günahını aldık demektir ama hala emin değiliz çözemedik olayı:)) kimden geldiğine emin olmadan da faaliyete geçmek istemiyoruz.. :)

Faaliyete geçip de napıcaksak sanki insanların evini basacaz kolluk kuvvetiyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…