- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Ahahahaha.Ay Allah da seni güldürsün.Tam sesler coştuğunda zile basıp kaçın
Evet eğer çocuklar evdeyse onların psikolojik,ruhsal hatta hertürlü gelişimi açısından çok olumsuz.Kadın dozunu kaçırıyosa eşinin uyarması lazım.Ama ikisininde umru değil anlaşılan.Ya en merak ettiğim nokta da o iştw çocukları napıyorlar acaba o geceleri anneanne babaanne evine mi yolluyorlar diye düşinüyorum ama gün aşırı da yollanmaz ki sanmıyorum. Eğer o çocuklar evde ise gerçekten çok korkunç bir şey değil mi? Ben mi büyütüyorum
Konu ya degilde,yapilan yorumlar beni gulmekten kirip gecti.Gulmekten bitap dustum:))Tam sesler coştuğunda zile basıp kaçın
Bu kısmı Herkes yanlış anlamış :) 3 saat boyunca değil iki ila beş arasında demek istedim yani sesler bazen saat 3:00'te geliyor bazen dörtte bazen 2:30'da bunu kastettimKomşulara duyuracak kadar.Üstelik evde çocukları var.Inanılır gibi değil.Bu konu açıkça söylenemez malesef.Bir iki kere o esnada birşeyle tavana tıklatsanız o zaman belki anlarlar.Çoluk çocuk sahibi insanlar ve gün aşırı üstelik de 3 saat boyuncaValla performanslarına hayran kalmamak elde değil
Ya yatak sesi olsa eleştirmem inanın.. bu bağırma şeklinde malesefYariya kadar okuyunca acaba bize mi yazmis dedim
Neyseki bizim colugumuz cocugumuz yok :))
Gerci bizimki de ah oh sesi degil.. bizim yatak ses cikariyor psikolojim bozuldu iyice yaalt komsum yakinda konu açarmiş :)
Posta kutusuna atma fikri çok iyi bak :)valla Harika bence bu çok güzel çözümSesiniz yan apartmana kadar geliyor ayıp yaa yazıp çıktı alın posta kutularına atın. Kimse sizden şüphelenmez
Benimde böyle bir komşum vardı ya taşındı neyseki, bu sefer yan binadan arada bir geliyor ve tüm mahalle duyuyor. Çok iğrenç şey ciddenMerhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında (yani 3 saat boyunca değil; o saatler arasında bazen iki buçıkta, bazen üçte üç buçukta ama hep bu saat aralığında) sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
Merhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında (yani 3 saat boyunca değil; o saatler arasında bazen iki buçıkta, bazen üçte üç buçukta ama hep bu saat aralığında) sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
Biz de bu konıda hassastık eşimle; salonda yapardık bazen sırf bu sebepten ve müzik açardık aynenBuradan bütün müteahhitlere çemkiresim var. Üst daireden; karşi daireden horlama, sevişme her türlü sesleri duydum. Muhtemelen bizim de sesimiz gider korkusuyla yatak odası bildiğiniz gazinoSürekli müzik açık.
Bunun daha kötü tarafı 3 dairede de bebek var ve hepsi birbirinin sesine uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?