- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Bizim de alt kattakiler öyle. Onlar da coluk cocuklu. Ben çözümü onlar işe başlamadan uyumakta buldum. Ya da kulaklik takiyorumMerhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
Merhaba kızlar
Üst kat komşu dairemizden çok afedersiniz gün aşırı gece saat 2 ile 5 arasında sevişme sesleri gelmekte. Sesler yatak gıcırtısı şeklinde basit, önüne geçilemeyecek sesler değil. Özellikle bayan inanılmaz derecede yüksek bir tonda çığlıklar atıyor; afedersiniz ahlayıp ohluyor. Biz de eşimle bu durumdan rahatsızız, çok afedersiniz kadının sesi midemi bulandırıyor bazen. Biz bu insanları nasıl uyarabiliriz? Ya da yönetici ile mi konuşmalıyız? Ne yapabiliriz? Açık açık söylemek çok utanç verici geliyor bana. Utanması gereken onlar ama öyle olmuyor işte...
Bir de bunlar çoluk çocuk sahibi insanlar, o çocuklar bu sesleri duymuyor mu? Psikolojileri için hiç hoş bir şey değil bence, bu da kafama takıldı geçen
Ahahha viledaİğrenç sende vur viledayla olmadı git söyle insanlarda utanma arlanma kalmamış toplu yaşam diye bişey var çocukların psikolojisini düşünemiyorum saygısız terbiyesiz insanlar
Gece gece gülmektengözümden yaş geldiKapısına gidip "anırma sesi sizden geliyor sanırım?"deyin :)
İnsansa anlar
Hayatta söyleyemem ya ... yönwticiyle samimiyiz ama ona söyleyebiliriz acaba söylesek ters tepki alır mıyız? Tanımıyorum da insanları
Ben istemiyorum, yeter artık diye bağırsaydınızValla bugun pazar tatl ama hafta icide gec saatte geliyo sesleri. bugun 5de adam bagrdi istiyon mu istemiyon mu diye.çok sinir oldm
Lateks eldiven de kullansınlar bence. Parmak izi taraması falan yaptırırlar ne me lazım?Bilgisayardan resmi bir dille diğer apartman sakinlerinin dairelerinden gelen yüksek seslerden rahatsız olduğu hakkında not yazın altına yönetim ibaresini iliştirin kapılarına veya posta kutularına bırakın.
sÇok haklısınız.. Not bırakarak başlayıp zile basarak devam edebilirsiniz
inanın ki o çocuklar takılıyor kafama iki gündür tam emin değilim ama bir kızları var genç kız eşim sanırım o kız diyoe onlarkn çok hamım hanımcık uysal görünümlü bir kız bir kaç kere rastlaşıp koYanlız yöneticiye söyleseniz sonra özelimizi yaydı demesinler. Valla ben olsam gider açık açık söylerim. Hayır neden utanıyorsunuz içerdeki çocuğundan altındaki üztündeki komşusundan utanmayan kişiden sizmi utancaksınız. Sayenizde çocukların osikolojisi düzelir gidin konuşun bence.
Sizin alttakiler benim üsttekiler olmasın?Bizim de alt kattakiler öyle. Onlar da coluk cocuklu. Ben çözümü onlar işe başlamadan uyumakta buldum. Ya da kulaklik takiyorum
yok iki beş arası bir saatte duyuyprum mesela bazen 2.30da bazen 3te...2-5 arasi bu kadar saat mi sürüyor helal olsun diyesim geldi.
Ay misafirler sizden geliyor zannederMalesef apartman sistemlerinde bu sikintar hep var bizim komsudanda bu sesler hep geliyor evinin sınırlari icinde ve özel hayati birsey diyemem ama benimde en cok sikintiya dustugum.konu yatili misafir olunca oluyor ve benim yatili misafirim cok.gelir veya misafirim geliyor ama gec saatte kalktiklari oluyor ozmn bunlarin sesi duyuluyor inanin yerin dibine giriyorum yoksa ben evdeyken gelsin onu umursamam ama baskalri evde olunca cok ayip gerckten komsulukta bu durumu dusunmesi gerek
Ayne seyi ben düşündüm aslinda
s
inanın ki o çocuklar takılıyor kafama iki gündür tam emin değilim ama bir kızları var genç kız eşim sanırım o kız diyoe onlarkn çok hamım hanımcık uysal görünümlü bir kız bir kaç kere rastlaşıp ko
Sizin alttakiler benim üsttekiler olmasın?
yok iki beş arası bir saatte duyuyprum mesela bazen 2.30da bazen 3te...
Aynen oyle bizim de aklimiza geliyor bizden geliyor sanacaklar diye cok utaniyrm. Ama yatili kalanlar yabanci olmuyor yataklari hazirladiktan sonra biraz ustu kapali diyorum ki belki rahatsiz olursunuz yukardaki komsularimiz cok gurultulu kusura bakmayin artik.diyrm ne yapayimAy misafirler sizden geliyor zanneder
Ben istemiyorum, yeter artık diye bağırsaydınız
İstiyor musun istemiyor musun nedir yarışma gibi. Joker kullanabiliyor mu bari kadın
Eşim beni 5te uyandırsa, sahur yaptım ben sen ye derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?