Üst Kattan Gelen Sesler

Bizim de alt kattakiler öyle. Onlar da coluk cocuklu. Ben çözümü onlar işe başlamadan uyumakta buldum. Ya da kulaklik takiyorum

benim üst kat komsularim da ayniydi iki gunde bir kadinin inleme seslerine ya da yatak gicirtisina uyanirdim . hatta kadinin sesine daha cok uyanirdim uyaninca da korkardim agliyo mu diye sonra bi banyo sesi gelirdi :) ben bunu defalarca yassyinca direk soylemeye karar verdim bi gun oturuyoduk şakayla karisik soyledim utandi güldü ve sonra ds hiicc duymadımmm :)

Bilgisayardan resmi bir dille diğer apartman sakinlerinin dairelerinden gelen yüksek seslerden rahatsız olduğu hakkında not yazın altına yönetim ibaresini iliştirin kapılarına veya posta kutularına bırakın.

Odaları belkı uzaktır cocuklarına. Ayrıca odalardan çok aşağı gıder zaten ses. Çocukları olanlar seslı sevişemez mi:) onlara karsı önlem alınır ılla ki. Araya yönetici falan sokmayın başkasına da rencide olmasın komşunuz neticede. Farkında degıldır ses gıttığının belki. anormal bısey degıl ses olabılır..farkındaysa bılerek yapıyorsa ozaman anormal.

Son düzenleme:
Aynı sorunu biz de yaşadık. En son eşim çıkıp kavga edecekti zor tuttum.. sonrasında site yöneticisine şu şekilde söyledim ; üst kattaki kadın ağlasa duyuyoruz gülse duyuyoruz herşeyi çok sesli rahatsız oluyoruz bu durumdan dedik. Ben uyarırım dedi. Bir daha da hiçbir tık dahi duymadık :))

Valla bugun pazar tatl ama hafta icide gec saatte geliyo sesleri. bugun 5de adam bagrdi istiyon mu istemiyon mu diye.çok sinir oldm
Ben istemiyorum, yeter artık diye bağırsaydınız

İstiyor musun istemiyor musun nedir yarışma gibi. Joker kullanabiliyor mu bari kadın

Eşim beni 5te uyandırsa, sahur yaptım ben sen ye derim

Başlığı gören herkesin içinde bir korku. Sonra ohh değilmiş diyip rahat bir nefes alma hahhahhah

Bilgisayardan resmi bir dille diğer apartman sakinlerinin dairelerinden gelen yüksek seslerden rahatsız olduğu hakkında not yazın altına yönetim ibaresini iliştirin kapılarına veya posta kutularına bırakın.
Lateks eldiven de kullansınlar bence. Parmak izi taraması falan yaptırırlar ne me lazım?

Çok haklısınız.. Not bırakarak başlayıp zile basarak devam edebilirsiniz
s
inanın ki o çocuklar takılıyor kafama iki gündür tam emin değilim ama bir kızları var genç kız eşim sanırım o kız diyoe onlarkn çok hamım hanımcık uysal görünümlü bir kız bir kaç kere rastlaşıp ko
Bizim de alt kattakiler öyle. Onlar da coluk cocuklu. Ben çözümü onlar işe başlamadan uyumakta buldum. Ya da kulaklik takiyorum
Sizin alttakiler benim üsttekiler olmasın?
2-5 arasi bu kadar saat mi sürüyor helal olsun diyesim geldi.
yok iki beş arası bir saatte duyuyprum mesela bazen 2.30da bazen 3te...

Ay misafirler sizden geliyor zanneder

Ayne seyi ben düşündüm aslinda

Ay misafirler sizden geliyor zanneder
Aynen oyle bizim de aklimiza geliyor bizden geliyor sanacaklar diye cok utaniyrm. Ama yatili kalanlar yabanci olmuyor yataklari hazirladiktan sonra biraz ustu kapali diyorum ki belki rahatsiz olursunuz yukardaki komsularimiz cok gurultulu kusura bakmayin artik.diyrm ne yapayim

Ben de su bi kahveye gidin bi kek yapip gidin ve soyleyincileri anlamiyorum. Oyle bir komsuluk her yerde yok. Ben yuzune tukurmeyecegim insanlari uyarmak icin neden kahveye gideyim ya da evime sokayim? Bizim alt kattaki reziller cikinca duvarlarda ve kapilarda bicak izleri oldugunu gorduk. Boyle anormallerin evine girdigimi dusunemiyorum. O yuzden yoneticiye soylemek mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…