Üst Kattan Gelen Sesler

Tek çözüm sizinde bir kanal ayarlayıp onların duvarına yaslayıp,sabaha kadar son wolümle aynı frekansı dinletmeniz. Kanalı anlamışsınızdır umarım

Onlar da bu gürültüden sabaha kadar uyuyamayınca ,size hak vereceklerdir.
Yada pişkin pişkin sizin kapınızı çalıp ,çok gürültü ediyorsunuz lütfen dikkat edin diyeceklerdir
Benimde binam kağıt gibi ama ben haftada bir gün bir kadının çığlıkları ile uyanıyorum,ya eşini dövüyor yada eşi onu dövüyor. Küfür kıyamet , Kadını kör bıçakla kesiyorlar sanki öyle yani.
Yönetici kapısına gitti,kapıdan bağırıp nevarr yani aile işlerine karışmayın siz dedi
Fabrika kurmasalar iyi

Yani demem o ki ,hepimiz bazen kaçırıyoruz malesef,osursak yan binadan duyuluyor...
Buradan yetkililere sesleniyorum mmmmmmm

Biz salonda otururken, bitişik salondan günün her saati duyduk o sesleri. En son bir gün duvara vurdum. Yavaş diye bağırdım. O gündür bugündür ses Yok ama üst komşusu bezmiş durumdaymış. Yatak odasını inletiyorlarmış.
Ama sizi çok iyi anlıyorum, benim psikolojim bozulmuştu. Neyse ki bitti.

Konu dışı ama emojiler ne güzel olmuş
Nasıl yapılıyor ben bulamadım

yöneticiye demek bence hiç etik değil. benim oğlanın beşik sesi gidermiş aşağıya onu yöneticiye şikayet etmişler. halbuki bana dese çözüm bulurdum.
bence direkt kendilerine deyin. gece saat 3 de falan çok ses geliyor sizden ve biz rahatsız oluyoruz. dikkat ederseniz sevinirim deyin gitsin

Apaçık bizim psikolojimizi geçtim ama evde çocuk var onları da düşünün ayıp yani her akşam sizin sevişme sesinizi duymak istemiyoruz diyeceksin

Kapiya not birakin, her gece su saatler arasinda sizi dinlemek zorunda değiliz yahu edep.. Diye.. Ve takipte kalin.

İgrenc o cocuklar piskolojisi bozulmustur tabikide ne dusunuyolardir kafalarinin icinde yavrular. Siz kadinla konusun yada yoneticiye soyleyin asiri ses yapiyormussunuz die uyarsin

Millette ne enerji var yahu!
Kocamla baş başa 5 dk balkonda el ele sigara içebilmeyi, sevişmeden sayıyoruz.
Valla benim tepemde olsa ben de sinir olurdum ama imrenmekten.( 2 bebeğim var)
Muhtemelen binanın bu kadar ses geçirdiği bilinmiyordur.
Binaya yazı asılabilir, ses yalıtımı yoktur hapşırsanız duyuyoruz diye.
Artık anlarlar herhalde.

ya çoluk çocuklu insanlar nasıl böyle şeyler yapabiliyor
utanmıyorlar mı?
üzüldüm o çocuklara.
duvara vurun en iyisi. olmadı şikayet edin yöneticiye.

valla bizim karşı dairenin 1 alt katında öyle bir çift vardı daaa, tüm apt'da adları çıkmıştı, hatta karşı dairem o kadını şaka yollu uyarmış ve neticede çok ta umursamamışlar, ergenlikte oğlum var ve cok cok geriliyorum sesleri gelince derdi komşum, hemde gündüz gece farketmiyor derdi, adam evdeydi hep çünkü, çocukları uyanıkken hemde.....ooffff kötü yaaaa, gelde çocuga o sesleri anlat....

Kari koca sevisiyorlarmis. Hani sevisme esnasinda kontrolde edilmez ki cikan ses. Yatagi yaptirsinlar ama. Kirilir yoksa zamanla.

Beşik sesi falan olsa ben derim canım da söz konusu bu tarz bi ses olunca bende demeye utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…