- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.681
- 508
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Tek çözüm sizinde bir kanal ayarlayıp onların duvarına yaslayıp,sabaha kadar son wolümle aynı frekansı dinletmeniz. Kanalı anlamışsınızdır umarım
Onlar da bu gürültüden sabaha kadar uyuyamayınca ,size hak vereceklerdir.
Yada pişkin pişkin sizin kapınızı çalıp ,çok gürültü ediyorsunuz lütfen dikkat edin diyeceklerdir
Benimde binam kağıt gibi ama ben haftada bir gün bir kadının çığlıkları ile uyanıyorum,ya eşini dövüyor yada eşi onu dövüyor. Küfür kıyamet , Kadını kör bıçakla kesiyorlar sanki öyle yani.
Yönetici kapısına gitti,kapıdan bağırıp nevarr yani aile işlerine karışmayın siz dedi
Fabrika kurmasalar iyi
Yani demem o ki ,hepimiz bazen kaçırıyoruz malesef,osursak yan binadan duyuluyor...
Buradan yetkililere sesleniyorum mmmmmmm
Konu dışı ama emojiler ne güzel olmuş
Nasıl yapılıyor ben bulamadım
Neden olmasınLateks eldiven de kullansınlar bence. Parmak izi taraması falan yaptırırlar ne me lazım?
3 saat sürmüyor gece 2 ile 5 arasında bir saatte geliyor hep :)Kadın yorulmuyor mu ya :) koskoca 3 saat sonuçta.
Beşik sesi falan olsa ben derim canım da söz konusu bu tarz bi ses olunca bende demeye utanıyorumyöneticiye demek bence hiç etik değil. benim oğlanın beşik sesi gidermiş aşağıya onu yöneticiye şikayet etmişler. halbuki bana dese çözüm bulurdum.
bence direkt kendilerine deyin. gece saat 3 de falan çok ses geliyor sizden ve biz rahatsız oluyoruz. dikkat ederseniz sevinirim deyin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?