Üst Kattan Gelen Sesler

Ben direkt yüzyüze konuşamazdım herhalde. Uyarı maiyetinde anonim olarak bir mesaj atar kapılarına bırakırdım ya da posta kutularına. Baktım olmuyor, bir kere daha son kez uyarıyorum, iş büyüyecek mesajı yazardım. Yine olmadı, yöneticiye söylerdim. Yine olmadı asansöre, apartman girişine altın harflerle büyük puntolarla "Daire... Sessiz sevişin, sesinizden uyuyamıyoruz." yazardım. Bu kadar rezilliğe susarlardı herhalde. Polis bu işlerle ilgileniyor mu bilmiyorum, olmadı son çare onlar.

Tam olayın ortasında gidip zillerine bas çoluk çocuk bir ayaklansınlar.
Nasıl toparlanacaklarını şaşırırlar.

Ertesi gün de kapılarına "nasıl aksiyonu bol bir geceydi dimi? Bundan sonra daha edepli halledin işinizi. Evinizde çoluk çocuk, apartmanda aileler var az sessiz olun" yazan not bırak..
Bak bir daha oluyor mu?

Bende yüz yüze konuşamazdım heralde..
En iyisi posta kutusuna yada kapısına not bırakmak..
Hala devam ediyorsa yönetici ile konuşun..

Ne yöneticiye söyleyin ne de kapıya not bırakın, onlar görmeden başkaları görebilir hoş olmaz. Küçük bi kağıda uygun bi yazı yazıp kapı aralğından sıkıştırıp içeri atın bence.

Yöneticiye şikayet edin olmadı çalın kapısını gece12 den sonra zaten ne olursa olsun ses yapmaya hakları yok.
Eğer Israr ederlerse de saat12 yi geçiyorsa polisi arayın.

Ben istemiyorum, yeter artık diye bağırsaydınız

İstiyor musun istemiyor musun nedir yarışma gibi. Joker kullanabiliyor mu bari kadın

Eşim beni 5te uyandırsa, sahur yaptım ben sen ye derim
Aynen ya .adama gerildm zaten snra 1saat snra gene sesleri ckmaya başladı bi bebegm agliyo bi bebegm atesli bide kadin bagiriyo dün imdat diye bagrcaktm artk gece 2ye kadar odama gremedmher zaman geliyo sesleri ama dün gına geldi

Bizim üst komşu da aynı sizinki gibi, gerçi bizim komşunun sesi yan apartmanlardan bile duyuluyor o kadar rahatsız edici bir durum ki anlatamam. Birkaç kez tavana vurdum belki anlayıp susarlar diye ama aynı devam etti. En son eşim zillerine basıp indi, o gün için sustular. Bunların da 1 yaşında bebeği var bu arada. En son kadına söyledik, sesin çok fazla geliyor biz utanıyoruz diye ama bilerek yapmıyorum benim sesim böyle çok çıkıyor ne yapayım dedi

ayy ben olsam duyacakları şekilde hey maşallaahh filan diye bağırırdım eminim

Rezil kadınmış

Yuh, bıçak izi mi? Ne yapmışlar evde öyle

Aynısını yaşadık.
Rezalet bir durum.
Ben gecenin bir yarısı kapılarını çaldım ve feryat figan bir çığlık geldi bir şey oldu sandım iyi misiniz dedim.
Kadın yerin dibine girdi ve yok iyiyiz bir şey yok deyip kapıyı çarptı suratıma.
Sonra yukaridan adamdan bi küfür yükseldi ve ses sonsuza kadar kesildi, taşındılar

en olması gerekeni yapmışsınız tebrik ederim sizi :)

valla canım birebir aynı dertten muzdaribim, uykumuzdan kadının sesiyle uyanıyoruz. yere vuruyorum duvara vuruyorum bu sefer daha çok çığlık atıyo. yöneticiye söyledik utancından gidip söyleyemedi. ve kendileri kiracı en son ev sahibini aradım anlattım. bana mısın demiyorlar kocası ayrı hönkürüyo karısı ayrı. ve şuan hamileyim sürekli müzik sesi de açıp rahatsız ediyolar. doğumun yaklaşmasını bekliyorum, gerekirse apartmandan imza toplayıp kovduracağım o raddeye getirdiler beni ama çözüm bulursan lütfen etiketle beni de, bende fikrinden faydalanayım

en olması gerekeni yapmışsınız tebrik ederim sizi :)

Valla bu cesaret noktasına kadar ne rezillikler yaşadık.
Buraya yazmaya utanıyorum salondan mutfaktan her yerden işittik biz bu sesleri,yönetici alt çaprazımızda oturuyordu gecenin 12'sinde eşim adami evinden çağırıp sesi duymasını sağladı,yönetici kıpkırmızı kesilmiş fesupanallah diye diye cıktı evden.
Yatılı misafirim geldiğinde durumu izah edecek yüz bulamamıştım sanki ben suçluymuşum gibi.
Tamam özgürlük vs ben de sonuna kadar savunurum ama biz sevisiyoruz diye mahalleye seslenecek kadar ne yaşıyor bu insanlar anlamıyorum.

eşim bekarken üst kattakilerin sesini duyarmış hep o yüzden çok dikkat eder bu konuda takıntılı.biraz edep yahu.onlar yerine siz utanıyorsunuz baksanıza :)

bizim bi akrabanın alt komşuları böyleymiş uyarmışlar kadını kadın biz genciz napalım sesimiz çıkıyosa demiş bide böyleler var inşallah ters bi cevap vermez konuşun kadına geceleri sesler geliyor gün aşırı rahatsız oluyoruz diyin öküz değil ya anlar

Bazen bu konuya denk geliyorum baska acanlarda oldu komsulukta rezalet bir apartmandayiz ses yalitim sifir ust kat hapsirsa duyuyoruz ortam sessizse muhabbete ortagiz tanimadan adlarini falan biliyoruz o derece ses bizim evde ama sukur birgun bile bu tarz seylere denk gelmedik
Uremiyorlar herhalde ne bileyim bebeleride leylekler birakiyor :))

Olsaydi yuzgoz olmak istemez yazi birakirdim gayet net aciklayici sekilde Mantiklisi o olur belki sea gecirgenliginin farkinda degillerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…