- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Aslında bir açıdan haklısınız fakat konu sahibeside gürültü stresiyle baş etmeye çalışmak zorunda değil.Çocuklar günlerdir evde, enerjilerini atamıyorlar. Biz bile bunalıyorken biraz anlayış gerekiyor diye düşünüyorum şu dönemde.
Aa bende esim kızıyor diyebilirim cok iyo oldu bunu söylediğinizBizim üstteki de böyleydi. Eşim kaç defa çarşafları kesmeye kalktı zor durdurdum. En son kadına dedim kesecek haberiniz olsun tutamıyorum delidir biraz diye ondan beri asmıyor
Gidicem diye sabrediyorum ama sabir kalmadi artik pek, uzatmaları oynuyoruz. Vala herkes karantinaya bahane ediyor ya biseyler icin, karantinadan sinirlerim tavan yapti yapiverdim derimValla aslinda yapana yapmak lazım .
Tabi canim biz uyuyamayiz çünkü biz insan degiliz zombiyiz. Adam 3 saatlik uykuyla ise gitti. Siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden. Hala gelip anlayış demeyin ya. Gecenin 3 unde ev basima yikiliyordu resmen . Bunu normallestirmeyin.Azcık anlayışlı olun yaa valla hiç sevmiyorum birbirini şikayet eden komşu. Biz küçükken kardeşimle apartmandan bize hep şikayet gelirdi. Bir çocuk nekdar yapabilirse okadar gürültü yapardık. Bir kere doğumgünümü kutlarken daha küçüğüm bile aşağıdaki kadın şikayete gelmişti. Bi de suan korona var herkes evine doluştu ne var sanki azcık sabırlı olsanız. Hadi bebegeniz olur uyanır falan anlarım da bu türlüsü bana dogru gelmiyor
Bir de matah gibi cok ses yapardik demistiniz sizden de boyle bir cevap beklenirdi tabi. Nolur magarada yasamadiginizi hatırlayın.Tabi canim biz uyuyamayiz çünkü biz insan degiliz zombiyiz. Adam 3 saatlik uykuyla ise gitti. Siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden. Hala gelip anlayış demeyin ya. Gecenin 3 unde ev basima yikiliyordu resmen . Bunu normallestirmeyin.
Azcık anlayışlı olun yaa valla hiç sevmiyorum birbirini şikayet eden komşu. Biz küçükken kardeşimle apartmandan bize hep şikayet gelirdi. Bir çocuk nekdar yapabilirse okadar gürültü yapardık. Bir kere doğumgünümü kutlarken daha küçüğüm bile aşağıdaki kadın şikayete gelmişti. Bi de suan korona var herkes evine doluştu ne var sanki azcık sabırlı olsanız. Hadi bebegeniz olur uyanır falan anlarım da bu türlüsü bana dogru gelmiyor
Ozaman sopayla vurmak yerine uygun dille söyleyin iletişim kurun yaniTabi canim biz uyuyamayiz çünkü biz insan degiliz zombiyiz. Adam 3 saatlik uykuyla ise gitti. Siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden. Hala gelip anlayış demeyin ya. Gecenin 3 unde ev basima yikiliyordu resmen . Bunu normallestirmeyin.
Biz de de bitmiyor valla . Bir de gecenin ucunde evi tepene de yıksalar anlayisli olcular bitmiyorBenim konu açılmışşu anda da tepemizde tepiniyor h.oğlu hay.nlar nefret ediyorum artık o aileden ama laftan anlamıyorlar maalesef
Biz de de bitmiyor valla . Bir de gecenin ucunde evi tepene de yıksalar anlayisli olcular bitmiyor
He heOzaman sopayla vurmak yerine uygun dille söyleyin iletişim kurun yani
üst kattakilerin evi ya orası hah işte alt kattakilerin de evi. Onlar da evdeler onlar da dinlenmek istiyorlar inanmazsınız onlar da insanlarAzcık anlayışlı olun yaa valla hiç sevmiyorum birbirini şikayet eden komşu. Biz küçükken kardeşimle apartmandan bize hep şikayet gelirdi. Bir çocuk nekdar yapabilirse okadar gürültü yapardık. Bir kere doğumgünümü kutlarken daha küçüğüm bile aşağıdaki kadın şikayete gelmişti. Bi de suan korona var herkes evine doluştu ne var sanki azcık sabırlı olsanız. Hadi bebegeniz olur uyanır falan anlarım da bu türlüsü bana dogru gelmiyor
Çocuktuk aklımız ermezdi anneannem yaslı bize bakardı. Napalm okadar olgun değilmişiz çocukkenBir de matah gibi cok ses yapardik demistiniz sizden de boyle bir cevap beklenirdi tabi. Nolur magarada yasamadiginizi hatırlayın.
Sirf cocuk olsa kocaman insanlari da cekiyoruz vallaBen çocuk yaptım canıma okuyor hepiniz çekeceksiniz
Fark eden bisey olmamış merak etmeyin.Çocuktuk aklımız ermezdi anneannem yaslı bize bakardı. Napalm okadar olgun değilmişiz çocukken
Sirf cocuk olsa kocaman insanlari da cekiyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?