- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Kaçıncı sınıfa gidiyosunFark eden bisey olmamış merak etmeyin.
Onlar müstakil eve çıkmalı .Yaa valla bilemem gürültüye göre değişir ama bazıları evde niye yürüyüosun diyecek kıvamda insanlar da var napsın çocuk evde yürümesin mi yani
Ozaman sopayla vurmak yerine uygun dille söyleyin iletişim kurun yani
İste dikkatli okumadiginiz cok belli. Bir de yurumeye gore degisir. Mesela yukardakiler boyle kosarak ya da sanki 15 cm topuklu giymis oyle yuruyorlar hep gece de.Yaa valla bilemem gürültüye göre değişir ama bazıları evde niye yürüyüosun diyecek kıvamda insanlar da var napsın çocuk evde yürümesin mi yani
Hi hi olurİnsanlar sorunlarını medeni şekilde halledebilir.Valla sizin yerinizde olsam burda ona buna laf yetistirecegime kapısına çıkar saçını başını yolardim.not:sizin konuşma tarzınızdan hareketle yapmanız gereken
Aaa,jet sosyete demek kadın !15 cm topuklu ile gecenin 3'unde süzuldugune göre...İste dikkatli okumadiginiz cok belli. Bir de yurumeye gore degisir. Mesela yukardakiler boyle kosarak ya da sanki 15 cm topuklu giymis oyle yuruyorlar hep gece de.
Sanki diyorum bir okumayi öğren de gel ya da defol ya cidden sıktınAaa,jet sosyete demek kadın !15 cm topuklu ile gecenin 3'unde süzuldugune göre...
Düşünmediğin belli çünkü yoksa sorununu çoktan halletmiş olurdun ve burda laf yetiştirmek zorunda kalmazdınAaa bak hiç düşünemedik görüyo musun akıl akıldan üstün. Çok tenk yu kk
Buram buram kalite...Sanki diyorum bir okumayi öğren de gel ya da defol ya cidden sıktın
Ben insan gibi kapılarına defalarca gidip derdimi anlattim bisey değiştimi tabiki hayır. Insan olmayan anlamıyor yani ha konuşmuş ha konuşmamis farketmiyor onlar icin.Düşünmediğin belli çünkü yoksa sorununu çoktan halletmiş olurdun ve burda laf yetiştirmek zorunda kalmazdın
Buram buram kalite...
Ağlanacak haline gülenlerde bugün...Ahahah çok tipik bir projection
1. kattayım, gecenin bir yarısı 4. katın çocuklarının sesi taa bana geliyor... 3. kattakilerde peygamber sabrı var galiba diyorum.Keşke böyle insanlar hep beraber otursa hoşgörülü hoşgörülü. İkinci gün birbirlerine girecekleri konusunda hemfikiriz değil mi
Yahu ne kadar uzadı konu. Sessiz olmak, veya uyarıldığında mahcup olup daha az sessiz olmaya calismak bu kadar zormu? Kaldiki çoğu mesajda ortak nokta cocuk degil ebeveynlerin sesleri.Ağlanacak haline gülenlerde bugün...
Uyardiniz mi genelde konuşmak cozum olmuyor amaBende hem ust kattan hem alt kattan gurultu çekiyorum gina geldi artik ya allah yardimcinuz olsun cok zor
Soyledim bir sure baya sessizdiler sonra yine başladılar ve usttekiler cocugu da yok kari koca yapiyolae yurumeleri, kadinin terligi, gecenin 3 unde banyo yapmallari, gece gece camasir mak calistirmalari.... alt kattakilerin de cocuklari var normalde pek sesleri olmuyor simdi koronadam dolayi cocuk kostirmaya basladi sanirim ama nasil kosmak yürümek ev gumluyo resmen. Normalde ses gelmedigi icin cocuk sesi yine cekiliyor onlar da hakli sonucta ama ust kattakiler bezdirdiUyardiniz mi genelde konuşmak cozum olmuyor ama
Soyledim bir sure baya sessizdiler sonra yine başladılar ve usttekiler cocugu da yok kari koca yapiyolae yurumeleri, kadinin terligi, gecenin 3 unde banyo yapmallari, gece gece camasir mak calistirmalari.... alt kattakilerin de cocuklari var normalde pek sesleri olmuyor simdi koronadam dolayi cocuk kostirmaya basladi sanirim ama nasil kosmak yürümek ev gumluyo resmen. Normalde ses gelmedigi icin cocuk sesi yine cekiliyor onlar da hakli sonucta ama ust kattakiler bezdirdiben utanıyorum konusmaya onlar utanmıyor herseyleri sesli. Ya bi insanin elektrik dugmesine bastigi duyulur mu ya? Onun bile sesi geliyor. Cok ince degil duvarlar eski komsu vardi yukarda onlarin hic sesi gelmezdi bunlar cok gurultulu ve dikkatsizler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?