- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
walla hanfendi cocuk psikolojisi herseyden onemli. cocuklar zaten bunalimda. anne baba yapma etme demesine ragmen muhtemelen kosturuyor cocuk. o anne baba ne yapsin istersiniz cocugun ustune mi yurusun???Peki şöyle düşünün, tamam çocuklar için çok zor, düzenleri değişti vs, ama şu an hayat herkes için eve sığamıyor maalesef , çalışan bir sürü insan var, konu sahibinin babası mesela çalışıyormuş. Adama yazık günah değil mi, onun ne suçu var?
Off ne biçim insanlar var yahu. Şu apartmanda gürültü konusu çok fena maalesef. Geçen sene altta oturan Suriyelilerin gürültüsü yüzünden evi taşımak zorunda kaldık. Kaç kere polisi aradık, evde 12 tane adam kalıyormuş düşünebiliyor musunuz? Ne yaptıysak çözemedik, maalesef apar topar taşındık. Çok zor böyle insanlarla uğraşmak.Malesef haklısınız, esim gecen gece sesten uyanip duvara vurunca bağırmışlar, 'rahat rahat evimizde oturamıyoruz' diye. Gece saatin üç buçuk olmasi dışında bi problem yok
Kimse çocuğun üstüne yürüsün demedi burada. Hem banane yahu başkasının çocuğundan, ben sabahın köründe işe gideceksem kendimi düşünürüm kimse kusura bakmasın.walla hanfendi cocuk psikolojisi herseyden onemli. cocuklar zaten bunalimda. anne baba yapma etme demesine ragmen muhtemelen kosturuyor cocuk. o anne baba ne yapsin istersiniz cocugun ustune mi yurusun???
12 erkek miOff ne biçim insanlar var yahu. Şu apartmanda gürültü konusu çok fena maalesef. Geçen sene altta oturan Suriyelilerin gürültüsü yüzünden evi taşımak zorunda kaldık. Kaç kere polisi aradık, evde 12 tane adam kalıyormuş düşünebiliyor musunuz? Ne yaptıysak çözemedik, maalesef apar topar taşındık. Çok zor böyle insanlarla uğraşmak.
kendinizi dusunurken baska cocugu bu donemde kisitlamayacaksaniz kendinizi dusunmenin benim icin bi sakincasi yok.Kimse çocuğun üstüne yürüsün demedi burada. Hem banane yahu başkasının çocuğundan, ben sabahın köründe işe gideceksem kendimi düşünürüm kimse kusura bakmasın.
Offff ya hakikaten ne diyorsunuz siz? Çocuk bütün gün eli kolu bağlı otursun demiyoruz hiçbirimiz. Uygun saatlerde koştursun oynadın. Ama gece gürültü yapmalarını kimse hoş göremez karantinayı bahane edip! Millet işe gdiyor sabahın köründe...maalesef karantinada kalamayıp işe gitmek zorunda olan bir sürü insan var herkes evde değil...bu insanlar bi yandan ekmek parası için çalışırken bi yandan virüs bulaşır mı korkusu yaşıyor ve üstüne gece de uyuyamasınlar mı? Sizin şu an yorum yazdığınızwalla hanfendi cocuk psikolojisi herseyden onemli. cocuklar zaten bunalimda. anne baba yapma etme demesine ragmen muhtemelen kosturuyor cocuk. o anne baba ne yapsin istersiniz cocugun ustune mi yurusun???
koca koca insanlar bu buhran doneme katlanamiyorlar ama kucucuk cocuklarin o olgunluga sahip olmasini bekliyorlar. cocuklarda olgunluk goremeyince de kendilerini aklamak icin cocuklarin 7 24 kosturup ses cikardigini ima edip soylenme ve sikayet konusunda hakliymiscasina vicdanlarini rahatlatiyorlar. vay beeeOffff ya hakikaten ne diyorsunuz siz? Çocuk bütün gün eli kolu bağlı otursun demiyoruz hiçbirimiz. Uygun saatlerde koştursun oynadın. Ama gece gürültü yapmalarını kimse hoş göremez karantinayı bahane edip! Millet işe gdiyor sabahın köründe...maalesef karantinada kalamayıp işe gitmek zorunda olan bir sürü insan var herkes evde değil...bu insanlar bi yandan ekmek parası için çalışırken bi yandan virüs bulaşır mı korkusu yaşıyor ve üstüne gece de uyuyamasınlar mı? Sizin şu an yorum yazdığınızCicek Kiz ın eşi de sağlık çalışanı zaten günde kaç saat çalışıyor ve gece gürültü yapan komşular yüzünden işe uykusuz gidiyormuş! İnsaf ya! Bir hanfendi de yazdı azönce buraya 8 aylık ve 4 yaşında 2 çocuğu var ve akşam 22'den sonra kesnlikle çıt çıkmıyormuş çocuklarını öyle eğitmişler. Onların çocukları masıl gürültü yapmıyor? Şu zaman veya bu zaman farketmez, bu tür şeyler bahane edilmemeli ve toplum kurallarına uyulmalı...
Küçücük çocuk degil yalnız konu sahibi belirtmiş lise çağı diyekoca koca insanlar bu buhran doneme katlanamiyorlar ama kucucuk cocuklarin o olgunluga sahip olmasini bekliyorlar. cocuklarda olgunluk goremeyince de kendilerini aklamak icin cocuklarin 7 24 kosturup ses cikardigini ima edip soylenme ve sikayet konusunda hakliymiscasina vicdanlarini rahatlatiyorlar. vay beee
sizin de hayattaki tek basariniz laf olsun diye konusmak heralde. cocuk psikolojisinden ben bahsettim ve hayatmdaki tek basarim cocuk yapmak da degil. ki cocuk yapmak da yetistirmek de en onemli basarilardandir.hayatta TEK başarısı çocuk doğurmuş olmak olan kişiler burada çocuk psikolojisini savunmuş ....
Boşuna konuşmaya gerek yok sizle. Konudan çıkın siz en iyisi.koca koca insanlar bu buhran doneme katlanamiyorlar ama kucucuk cocuklarin o olgunluga sahip olmasini bekliyorlar. cocuklarda olgunluk goremeyince de kendilerini aklamak icin cocuklarin 7 24 kosturup ses cikardigini ima edip soylenme ve sikayet konusunda hakliymiscasina vicdanlarini rahatlatiyorlar. vay beee
Laf olsun diye konuşmuş olsam cevap yazmaya tenezzül etmezdiniz diye düsünüyorum lafım yerine ulaşmıştır teşekkür ederimsizin de hayattaki tek basariniz laf olsun diye konusmak heralde. cocuk psikolojisinden ben bahsettim ve hayatmdaki tek basarim cocuk yapmak da degil. ki cocuk yapmak da yetistirmek de en onemli basarilardandir.
isime gelen yorumlari yazin lutfen diye actiginiz konulara belirtin madem.Boşuna konuşmaya gerek yok sizle. Konudan çıkın siz en iyisi.
Gerçek başarı cocugu DÜZGÜN İYİ VE SAYGILI yetiştirmektir ... yoksa herkes çocuk yetiştirirsizin de hayattaki tek basariniz laf olsun diye konusmak heralde. cocuk psikolojisinden ben bahsettim ve hayatmdaki tek basarim cocuk yapmak da degil. ki cocuk yapmak da yetistirmek de en onemli basarilardandir.
Bu soruna matkabın ucunu çıkarıp tavana dayayıp uzun uzun çalıştırarak çözüm bulmuştum herkes laftan anlamaz çünküEvet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
niye? laf olsun diye konusmus oldugunuzu birinin size gostermesi gerekiyor ki tekrarlamayin. selametle.Laf olsun diye konuşmuş olsam cevap yazmaya tenezzül etmezdiniz diye düsünüyorum lafım yerine ulaşmıştır teşekkür ederimergen psikolojisinden de bahsedin isterseniz ... psikologsunuz sanırım ?
Birsey göremedim yani siz boşa konuşmuş oldunuz :) tekrarlayıp tekrarlamayacağım beni bağlar ki burası özgür bir platform sizin malınız degil .... sizin yolunuz açık olsunniye? laf olsun diye konusmus oldugunuzu birinin size gostermesi gerekiyor ki tekrarlamayin. selametle.
Konuyu ben açmadım bu 1,isime gelen yorumlari yazin lutfen diye actiginiz konulara belirtin madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?