- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Benim çocuğum ve hiç kimsenin cocugu hele koca koca ergenler gece 3te gürültü yapamaz ... lise öğrencisinden bahsediyoruz ; bebek aglamasından degil .... anarsist insanlar yetiştirmek degil topluma yararlı insanlar yetiştirmekle yükümlüyüz anne olarak... yoksa kadın katili de olur , hırsız da .... herşeyi yapmak HAKKI ya .... komşularınıza karşı da vicdan sahibi olun o insanlar ne şartlarda çalışıyor bilmiyorsunuz , sadece kendi çocuklarınıza karşı vicdan sahibi olunca vicdan sahibi olmuş olmuyorsunuz onun aldı BENCİLLİK oluyor ....Koca koca insanlar minicik cocuklarla uğraşır olmuş.çocuk sevgisi her seyin üstündedir.Ne mutlu ki bana bu vicdana sahibim.dunyanın en saf temiz canlıları onlar.hayattaki tek basarısı çocuk dogurmak olan bi insan ! sadece kendi cocuguna degıl tum çocuklara karşı sevgı dolu ve bagıslayıcıdır.
Polis jandarma hangisi bakiyorsa arayin ışlem yapilir.Evet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Çocuk sevgisi bu mu? Sizinki vicdan değil bencillik!Koca koca insanlar minicik cocuklarla uğraşır olmuş.çocuk sevgisi her seyin üstündedir.Ne mutlu ki bana bu vicdana sahibim.dunyanın en saf temiz canlıları onlar.hayattaki tek basarısı çocuk dogurmak olan bi insan ! sadece kendi cocuguna degıl tum çocuklara karşı sevgı dolu ve bagıslayıcıdır.
Siz niye bebek ağlamasından bahsedip konuyu saptırıyorsunuz bilerek? Konu sahibi yazmış ergen diye .... burada hiç kimse 40 günlük bebeğin ağlamasına laf etmedi ki .... bebeğe sus diyemezsiniz .... ama 15-16 yaşındaki ergen artık eğitilebilirdir ....eğitilmelidir de ... yoksa topluma suçlular yetiştirmiş oluruz ... cahilliğe cahillikle yaklaşmak tam dediğiniz gibi .....Benim cocugumun gurultu yaptıgı kanısına nerden vardınız? Benım cocugum yapmamıstır komsumun cocugu da yapamaz mantıgı...bu mu sizin ölçütünüz?ben evde bakıcıya teslim edilmiş bir cocugun 2 saat durmadan ağlamasına dayAnamayıp çok da tanımadıgım bir komsumu arayıp onu bilgilendirecek kadar da dusunceli ve gercek bir komsuyum.daha 40 çıkmamıs komsumun cocugu geceleri aglama krızıne gırdıgınde sopayla durtecegıme deneyımlı oldugum için yapabılecegım bir sey olup olmadıgını soran bi insanım.insanlar yapıcı olmalıdır.kaldı ki sizden cahil olan birini bile bu sekılde egıtebılırsınız.burdakı yanıtlar cahilliğe ,cahilliğin iki misliyle yaklasıldıgını gösteriyor.Yoksa polisi aramak 2 sn sürer.
Konuyu saptırmıyorum .Yasadıklarımda bahsediyorum.belki ders çıkaran olur,ya da ne demek istediğimi anlayan olur diye.Siz niye bebek ağlamasından bahsedip konuyu saptırıyorsunuz bilerek? Konu sahibi yazmış ergen diye .... burada hiç kimse 40 günlük bebeğin ağlamasına laf etmedi ki .... bebeğe sus diyemezsiniz .... ama 15-16 yaşındaki ergen artık eğitilebilirdir ....eğitilmelidir de ... yoksa topluma suçlular yetiştirmiş oluruz ... cahilliğe cahillikle yaklaşmak tam dediğiniz gibi .....
Hayır benim ölçütüm değil.. benim ölçütüm ahlaki, insani, vicdani eğitimi almış bir çocuk... ama çocuğu gürültü yapanların ölçütü bu! Benimki yapıyo onunkine de bişi diyemem mantığı..Ayrıca 40 ı çıkmamış çocuğu sopayla dürten yok hanfendi...bebeğe elbette anlayış gösterilir bebek o! Biz ayağa kalkmış koşmaya geçmiş ve eğitim verilebilecek durumda olan çocuklardan bahsediyoruz. Bebeğin güm güm koşacak hali yok. Ben kimse sopayla dürtsün de demedim benim fikrim değil bu şu an benle konuşuyorsunuz, çıkar yönetime uyarırım ben ya da uygun saatte kendim çıkarım her zaman yaptığım gibi! Benim bu görüşü savunduğumu nerden çıkardınız? Israrla bakın ısrarla çocuk elbette koşar gürültü yapar ama uygun saatlerde dememize rağmen körü körüne yok ben çocuğa kızmayacak kadar vicdanlıyım yok şöyle seviyorum böyle seviyorum diyip bize dr çocuk düşmanı muamelesi yapıyorsunuz! Burada gürültüden uyuyamayan sağlık çalışanı var diyorum! Ozamanana fikriniz olan çocuk bu yapar diyeceğinize, "polisi arayın, yönetime gidin, yarın yüzyüze uyarın" gibi yararlı yorumlarda bulunsaydınız ve konu kapansaydı.. sizin yazdıklarınızda çıkan tek şey çocuk bu yapar! Hayır efendim yapamaz! Çocuğunuzu saygılı, vicdanlı, ahlaklı yetiştireceksiniz, ben de öyle yetiştireceğim, o da, bu da...Benim cocugumun gurultu yaptıgı kanısına nerden vardınız? Benım cocugum yapmamıstır komsumun cocugu da yapamaz mantıgı...bu mu sizin ölçütünüz?ben evde bakıcıya teslim edilmiş bir cocugun 2 saat durmadan ağlamasına dayAnamayıp çok da tanımadıgım bir komsumu arayıp onu bilgilendirecek kadar da dusunceli ve gercek bir komsuyum.daha 40 çıkmamıs komsumun cocugu geceleri aglama krızıne gırdıgınde sopayla durtecegıme deneyımlı oldugum için yapabılecegım bir sey olup olmadıgını soran bi insanım.insanlar yapıcı olmalıdır.kaldı ki sizden cahil olan birini bile bu sekılde egıtebılırsınız.burdakı yanıtlar cahilliğe ,cahilliğin iki misliyle yaklasıldıgını gösteriyor.Yoksa polisi aramak 2 sn sürer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?