- 22 Eylül 2011
- 545
- 676
- 323
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Gündüz göz yumulur tamamÇocuklar günlerdir evde, enerjilerini atamıyorlar. Biz bile bunalıyorken biraz anlayış gerekiyor diye düşünüyorum şu dönemde.
Tanımıyorum ki ama saygısız ve yüzsüz olduklari belliBu yaptığı ayıp işte. Apartman sonuçta illa ki belli bir yere kadar birbirimize müsamaha göstermeliyiz ama bu dediğim gibi bizim eski Dairedeki bebekli aile için normal olabilir bu anca. Ona tahammül edebilir insan ama bu yapılan saygısızlık. Anne babasını çocuklara gece geç saatte gürültü yapılmaması gerektiğini söyleyip susturabilir ama koşacak tabi benim çocuğum kafasında biri olduğu çok belli vurmaya karşılık geri vurmasından. Ben olsam utanırdım ertesi gün de kusura bakmayın derdim. Nasıl tipler peki belali kavgacı insanlar mi?
Kesinlikle . Birileri onlar yüzünden uykusuz kalıyorGündüz göz yumulur tamam
Ama gecede biyerde uyarmaları lazm değilmi?? Bazı insanlar gerçekten vurdumduymaz oluyor
Demek ki neymiş..Yani konu su an bumu olmaliydi ulkemizin ve dunayinin basindan gecen bu felakette komsularin cocuklarimizdan surekli sikayet etmesinden biz cocuklu ailllerde biktik napabiliriz varmi bir alternatifiniz...
Dovelimmi napalim cocuklar evlere hapis 1 aydir yorulmuyorlarki uykulari gelsin uyusunlar aksama kadar ya odev ya tv yada oynamaya calisma lari keske bunlari dert edecegimize tedbirlerimizi artirip birbirimize moral verip destek olsak Dua ile asacagimiz bu gunlerin geride kalmasi dilegiyle.... sizi elestirmek icin degil birde bu bakis acisinda bakmaniz icin yazdim sevgi ve saygiyla.....
Hanımefendi insanlar zaten yeteri kadar gergin tedirgin birde gece yarısı uyumak üzereyken patırtı çekmek zorunda mı? Hem neden hemen dövelim mi dediğinizi de anlamadım güzellikle uyarabilirsiniz gündüz zaten kimse çok takmaz ama gece de lütfen çocuklarınızı uyarın. Benim 8 aylık kızım var şuan da keşfediyor ama geceleri ses yapmaması için kucağımda gezdiriyorum sadece saygılı olursak hayat daha yaşanır olur eminim.Yani konu su an bumu olmaliydi ulkemizin ve dunayinin basindan gecen bu felakette komsularin cocuklarimizdan surekli sikayet etmesinden biz cocuklu ailllerde biktik napabiliriz varmi bir alternatifiniz...
Dovelimmi napalim cocuklar evlere hapis 1 aydir yorulmuyorlarki uykulari gelsin uyusunlar aksama kadar ya odev ya tv yada oynamaya calisma lari keske bunlari dert edecegimize tedbirlerimizi artirip birbirimize moral verip destek olsak Dua ile asacagimiz bu gunlerin geride kalmasi dilegiyle.... sizi elestirmek icin degil birde bu bakis acisinda bakmaniz icin yazdim sevgi ve saygiyla.....
Yani konu su an bumu olmaliydi ulkemizin ve dunayinin basindan gecen bu felakette komsularin cocuklarimizdan surekli sikayet etmesinden biz cocuklu ailllerde biktik napabiliriz varmi bir alternatifiniz...
ayy bizde de var aynı dert. Kaç kere tavana vurduk ama anlamadılar (biraz salaklar herhalde) eşim gitti konuştu geçen gece. Biraz mahçup olmuşlar sanki ama değişen bir şey yok. Gecenin 1’inde koştur koştur oyun oynanır mi? Valla gece gece koşturan düzensiz çocuktan hayır da gelmez söyleyeyim. Sabahın köründe de ben gürültü yapmayı düşünüyorum, uyansınlar sabah 6’da da görsünler.
Alicia ebeveynler zaten erken kalkmak istemedikleri için çocukları geç yatırıyorlar genelde. Ablam da aynısıydı, anne babam bakıyordu yazın. Köyde çayırda koşuyor sanki. Saat 11 olmuş yatmıyor çünkü ablam olan anası için geç yatıp geç kalkması makbul. Bizim evde sırf bu yüzden ablamla abim kavga etti. Anlatamıyoruz kıza altta insan var gecenin bu saati gürültü yapılmaz “ ama cocuktur yapar bir şey olmaz” dediler diyor. Gerizekalı mısın kızım sen, apartman burası kimse seni ve veledini tolere etmek zorunda değil insanlar işe gidiyorlar uyumak istiyorlar, rahatsız edemezsin diyoruz alınıyor! Sanki hz.isayı doğurmuş gibi “ ben anayım o çocuk” . He he bir sen anasın bir o çocuk!Bence de sabah erken kalkarlarsa akşam da erken yatarlar belki
Alicia ebeveynler zaten erken kalkmak istemedikleri için çocukları geç yatırıyorlar genelde. Ablam da aynısıydı, anne babam bakıyordu yazın. Köyde çayırda koşuyor sanki. Saat 11 olmuş yatmıyor çünkü ablam olan anası için geç yatıp geç kalkması makbul. Bizim evde sırf bu yüzden ablamla abim kavga etti. Anlatamıyoruz kıza altta insan var gecenin bu saati gürültü yapılmaz “ ama cocuktur yapar bir şey olmaz” dediler diyor. Gerizekalı mısın kızım sen, apartman burası kimse seni ve veledini tolere etmek zorunda değil insanlar işe gidiyorlar uyumak istiyorlar, rahatsız edemezsin diyoruz alınıyor! Sanki hz.isayı doğurmuş gibi “ ben anayım o çocuk” . He he bir sen anasın bir o çocuk!
Konuyu dövmeye nerden getirdiniz anlamakta zorluk çektim. Direkt cocuklardan bıktım tarzı bir söylemim de yok yazımda. Ailecek yaptıkları gürültüden bahsettim. Özellikle gece yarısı. Bakiş acımı değiştirmek istemişsiniz ama bu belirttiginiz tarzda bir cümlem bile yok. Babam 3-4 saatlik uykuyla ise gitti ben uykumu alamadim burada anlayışsız ben olmuyorum. Gece yarisi yapilan sesten bahsediyoruz sanki gündüz herhangi bir yaramazliga tepki vermişim gibi lanse etmeyinYani konu su an bumu olmaliydi ulkemizin ve dunayinin basindan gecen bu felakette komsularin cocuklarimizdan surekli sikayet etmesinden biz cocuklu ailllerde biktik napabiliriz varmi bir alternatifiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?