Üst Komşu gürültü

Kesinlikle konuşun ertelemeyin, fayda etmezse bir kezde siz yüzyüze sinirlenmeden anlatın rahatsızlığınızı. Insallah halledebilirsiniz ben 3 yildir cozum bulamadim, 2 ay sonra tayin isteyip sehir değişikliği yapicaktik ama oda zor görünüyor bu sartlarda. Kendi evimiz olunca evide degistiremedik. 3 yildir Allahin hergünü yandan ve üstten sesler geliyor gece, uyarinca daha kötü ses yapıyorlar

Sizi çok iyi anlıyorum , yasamayanlarin tevazusunu da anlıyorum ama 6 yıldır yapmadığı pislik kalmadı üst kattakinin . Konuştuk olmadi, yöneticiye ilettik olmadı. Artık bıraktım takilmamaya çalışıyorum dün gece saat 2de yine başladı tak tak çivi çakıyor sanki kalktım yataktan artık uyumak ne mümkün. Telefonum çaldı arayan 2.kat ben 4.kat ses yapan 5.kat . Yorumu vurmayın ayıptır diyen arkadaşlara bırakıyorum. . .

Ben cocuklari severim de düşünürüm de ama konu bu değil. Ailecek su saaate kadar aşırı ses yapiyorlar . Günduz olsa tolere ediyorum evet ama saat gece 3 e geliyor ve biz hala uyuyamadık. . Babam 4 saat sonra uyanmak zorunda. Ben aşırı uykusuzum. Biz mi anlayış göstermeliyiz ?

Yok asla ertelemiycem. Çok sinirliyim ve uykusuzum sayelerinde. Allah size de bize de sabır versin ve şöylelerinden kurtarsın inşallah

Saygısız bizi ilan ettiler

Yok asla ertelemiycem. Çok sinirliyim ve uykusuzum sayelerinde. Allah size de bize de sabır versin ve şöylelerinden kurtarsın inşallah
Amin insallah, idareten kulaklariniza pamuk yapabilirsiniz simdilik

Ama bakın gürültü olduğu için yukarı vurmuşunuz, onlarda geri vurmuş. . Çocuğa çocuk dersiniz ama ailelerin yaptığıni ben zaten onaylamiyorum. Ama böyle kişilerle anca kavga edersiniz ve sıkıntı yasarsiniz. Şu dönemde zabitalarin da bu şikayetle ugrasacaginı sanmıyorum. Şimdi bi şekilde idare edin yarın elinize kek alın tabakla durumu izah edin güzelliklé ... sıcağı sicağına kavga çıkar Allah korusun daha kötü sonuç olur. Çocuklar da çok korkar .

İyi diyorsunuz haklısınız da ama sizin durumumuz konu sahibiyle aynı değil ki. Önceden de vardı diyor ama belli ki şimdiye kadar uyarmadıkları için iyice tepelerine binmişler. En azından bu saatten sonra vurmak yerine konuşabilirdi diyoruz biz de. Çünkü benim anladığım konu sahibi ilk kez uyarıyor.

Kimse kimseyi saygısız ilan etmiyor ayrıca. Vurmak bana saygısızca geliyorsa, gürültü yapmak 100 kat saygısızlık zaten.

Şükur anlayan birileri daha cıktı :) bu arada cok şansliymissiniz maşallah :) gerçekten saygısızlık bu an itibari ile sesleri bitmedi hala. Patir patir koşuyor digerleri takir tukur digeri de baglik cağlık
Bu yaptığı ayıp işte. Apartman sonuçta illa ki belli bir yere kadar birbirimize müsamaha göstermeliyiz ama bu dediğim gibi bizim eski Dairedeki bebekli aile için normal olabilir bu anca. Ona tahammül edebilir insan ama bu yapılan saygısızlık. Anne babasını çocuklara gece geç saatte gürültü yapılmaması gerektiğini söyleyip susturabilir ama koşacak tabi benim çocuğum kafasında biri olduğu çok belli vurmaya karşılık geri vurmasından. Ben olsam utanırdım ertesi gün de kusura bakmayın derdim. Nasıl tipler peki belali kavgacı insanlar mi?

Ben kimseye saygısız ilan ettiniz demedim
Ben nerede bizi saygısız ilan ettiniz yazdım pardon.

Aynı durumdayım son 3 senedir beni delirtti bu durum.Evi satıp kurtulacağım bu kadından Allaha havele ettim.Çirkef insanlarla uğraşılmiyor anneleri vurdum duymaz bencil gürültülü olunca çoçuklar ön katı oluyor.Bizde evi bizim başımıza yıkmadan satıp kurtulacağız.Çoçuklar zıplıyor kanepeden atlıyor saatlerce bizim evde güm güm ses.Bende vurunca alttan onlarda bana vuruyor.Baslarda defalarca güzellikle uyardık ama nafile.Delirmek üzereyim.Buraya konu açacağım evde satılmıyor ne yapıyım ben çadır kurup sitenin bahçesinde yaşamayı düşünüyorum.

Ben de mesajıma tekrar tekrar bakarken iki kere cevap vermişim ama yaşamayan bilmez diyorum

6 yıl boyunca kız apartında kaldım. İnanın en dibine kadar da yaşadım. Gece müzik dinleyenler, içip içip bağıranlar, sevgilisiyle kavga edenler, neler neler.
O yüzden de ilk başta nahif ilerlemesi gerektiğini düşündüm. Tabii son karar yine konu sahibinin.

Cok Ama çok haklısınız. Umarım bi çare bulunur gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Çıkıp konuşsanız bile laftan anlayacaklarını sanmiyorum çünkü laftan anlayan karşısındaki insanın düşüncelerine önem veren bir insan o saatte boyle gürültü asla yapmaz cocuklara da bir şekilde engel olmaya çalışır. Hadi farkında değiller diyelim vurduğunuz anda sesleri kesilir degilki karşılık versin bide utanmadan. Insallah ev sahibi yada yönetici ile acilen halledersiniz bu sorunu. Hepimiz zor zamanlardan geciyoruz benimde iki cocugum var cok sikiliyorlar bende cok sikiliyorum ama sikildigimiz icin kimseyi rahatsiz etmeye hakkımız asla yok.

Simdi eşimde vurmuş yan taraftakilerin duvarina, 'kendi evimizde oturamiyoruz' diye bağırmışlar. Sabah nobetten geldi, dinlenemeden 24 saat nobete gidecek.. napiyim ben simdi Allahim nasil insanlar bunlar ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…