- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Ben de öyle düşünüyorumBence de konuşulacak durumu asmissiniz. Ayrica daha fazla yüz goz olmaya ne gerek var. Yöneticiyi devreye sokun.
Kesinlikle konuşun ertelemeyin, fayda etmezse bir kezde siz yüzyüze sinirlenmeden anlatın rahatsızlığınızı. Insallah halledebilirsiniz ben 3 yildir cozum bulamadim, 2 ay sonra tayin isteyip sehir değişikliği yapicaktik ama oda zor görünüyor bu sartlarda. Kendi evimiz olunca evide degistiremedik. 3 yildir Allahin hergünü yandan ve üstten sesler geliyor gece, uyarinca daha kötü ses yapıyorlarInsanlari ne hale getiriyorlar saygisizliklarindan ya . Keske herkes siz gibi düşünse. Ben de evde spor yaparken alt kata ses gitmesin diye yere kat kat birseyler sererim günduz olmasina ragmen. Yarın yoneticiyle konusmayi dusunuyorum bakalım
Ben cocuklari severim de düşünürüm de ama konu bu değil. Ailecek su saaate kadar aşırı ses yapiyorlar . Günduz olsa tolere ediyorum evet ama saat gece 3 e geliyor ve biz hala uyuyamadık. . Babam 4 saat sonra uyanmak zorunda. Ben aşırı uykusuzum. Biz mi anlayış göstermeliyiz ?Ailelerinin yaptığı hoş olmasada çocuk hatırı için idare etseniz çok daha güzel olur. İnanın çocuklar günlerDir evde kapalı kalıp enerji atamiyorlar. . Eskiden biz de çocuktuk yapmadık elbette ancak suan karantina durumu yaşiyorlar.
Bir anda hayat durdu onlar için . Çoğu aile haberleri de tvden izliyor çocukların psikolojisi falan iyice bozuldu. Eba midir nedir birde onlar lâ uğraşıyorlar birsürü ders .. gece gündüz şasti bizler için bile düzen bozuldu.. Birde onları düşünün ..
Yok asla ertelemiycem. Çok sinirliyim ve uykusuzum sayelerinde. Allah size de bize de sabır versin ve şöylelerinden kurtarsın inşallahKesinlikle konuşun ertelemeyin, fayda etmezse bir kezde siz yüzyüze sinirlenmeden anlatın rahatsızlığınızı. Insallah halledebilirsiniz ben 3 yildir cozum bulamadim, 2 ay sonra tayin isteyip sehir değişikliği yapicaktik ama oda zor görünüyor bu sartlarda. Kendi evimiz olunca evide degistiremedik. 3 yildir Allahin hergünü yandan ve üstten sesler geliyor gece uyarinca daha kötü ses yapıyorlar
Yoo vardi ama artik aşırı diyebileceğimiz durumdaBu dönemde önce hiç gürültü yapmıyorlar mıydı? Yeni mi başladı?
Saygısız bizi ilan ettilerSizi çok iyi anlıyorum , yasamayanlarin tevazusunu da anlıyorum ama 6 yıldır yapmadığı pislik kalmadı üst kattakinin . Konuştuk olmadi, yöneticiye ilettik olmadı. Artık bıraktım takilmamaya çalışıyorum dün gece saat 2de yine başladı tak tak çivi çakıyor sanki kalktım yataktan artık uyumak ne mümkün. Telefonum çaldı arayan 2.kat ben 4.kat ses yapan 5.kat . Yorumu vurmayın ayıptır diyen arkadaşlara bırakıyorum. . .
Amin insallah, idareten kulaklariniza pamuk yapabilirsiniz simdilikYok asla ertelemiycem. Çok sinirliyim ve uykusuzum sayelerinde. Allah size de bize de sabır versin ve şöylelerinden kurtarsın inşallah
Kulaklik taktim muzik dinleyim diye ama sesleri bastirdiAmin insallah, idareten kulaklariniza pamuk yapabilirsiniz simdilik
Ben cocuklari severim de düşünürüm de ama konu bu değil. Ailecek su saaate kadar aşırı ses yapiyorlar . Günduz olsa tolere ediyorum evet ama saat gece 3 e geliyor ve biz hala uyuyamadık. . Babam 4 saat sonra uyanmak zorunda. Ben aşırı uykusuzum. Biz mi anlayış göstermeliyiz ?
Sizi çok iyi anlıyorum , yasamayanlarin tevazusunu da anlıyorum ama 6 yıldır yapmadığı pislik kalmadı üst kattakinin . Konuştuk olmadi, yöneticiye ilettik olmadı. Artık bıraktım takilmamaya çalışıyorum dün gece saat 2de yine başladı tak tak çivi çakıyor sanki kalktım yataktan artık uyumak ne mümkün. Telefonum çaldı arayan 2.kat ben 4.kat ses yapan 5.kat . Yorumu vurmayın ayıptır diyen arkadaşlara bırakıyorum. . .
Bu yaptığı ayıp işte. Apartman sonuçta illa ki belli bir yere kadar birbirimize müsamaha göstermeliyiz ama bu dediğim gibi bizim eski Dairedeki bebekli aile için normal olabilir bu anca. Ona tahammül edebilir insan ama bu yapılan saygısızlık. Anne babasını çocuklara gece geç saatte gürültü yapılmaması gerektiğini söyleyip susturabilir ama koşacak tabi benim çocuğum kafasında biri olduğu çok belli vurmaya karşılık geri vurmasından. Ben olsam utanırdım ertesi gün de kusura bakmayın derdim. Nasıl tipler peki belali kavgacı insanlar mi?Şükur anlayan birileri daha cıktı :) bu arada cok şansliymissiniz maşallah :) gerçekten saygısızlık bu an itibari ile sesleri bitmedi hala. Patir patir koşuyor digerleri takir tukur digeri de baglik cağlık
İyi diyorsunuz haklısınız da ama sizin durumumuz konu sahibiyle aynı değil ki. Önceden de vardı diyor ama belli ki şimdiye kadar uyarmadıkları için iyice tepelerine binmişler. En azından bu saatten sonra vurmak yerine konuşabilirdi diyoruz biz de. Çünkü benim anladığım konu sahibi ilk kez uyarıyor.
Kimse kimseyi saygısız ilan etmiyor ayrıca. Vurmak bana saygısızca geliyorsa, gürültü yapmak 100 kat saygısızlık zaten.
Ben nerede bizi saygısız ilan ettiniz yazdım pardon.İyi diyorsunuz haklısınız da ama sizin durumumuz konu sahibiyle aynı değil ki. Önceden de vardı diyor ama belli ki şimdiye kadar uyarmadıkları için iyice tepelerine binmişler. En azından bu saatten sonra vurmak yerine konuşabilirdi diyoruz biz de. Çünkü benim anladığım konu sahibi ilk kez uyarıyor.
Kimse kimseyi saygısız ilan etmiyor ayrıca. Vurmak bana saygısızca geliyorsa, gürültü yapmak 100 kat saygısızlık zaten.
Ben kimseye saygısız ilan ettiniz demedim
Ben nerede bizi saygısız ilan ettiniz yazdım pardon.
Ben de mesajıma tekrar tekrar bakarken iki kere cevap vermişimOnu konu sahibine söylemiştim zaten, o yüzden yeni bir paragrafta yazdım. :)
Ben de mesajıma tekrar tekrar bakarken iki kere cevap vermişimama yaşamayan bilmez diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?