Üst Komşu gürültü

Çok teşekkürler

çok Haklısınız ki sadece çocuk değil bizde durum. Ailecek öyleler. Tabi çocuk daha fazla ve öyle laftan anlamayacak kadar küçük bir çocuk da değil. İşte hemeb savunmaları hazir. Cocuk o idare et. Gecenin 3unden bahsediyoruz . Ailecek uykusuz kalıyoruz bencilliklerinden ki babam işe gitti o durumda .

Bunlar da gecenin 3 unde kosturma ve bağlık cağlık haldelerdi. Uyuyamiyoruz. Saygisizliktan baska sey değil

Keşke herkes sizin gibj düşünse .

Çok teşekkür ederim zor günlere bağlamalarına da ayrı ayar oldum.

Aynen bizim alt komşunun da çocuk melek annesi manyak. Çığlık atarak konusuyo nasıl bir enerjiyse. Az önce “saat 1 oldu 1 hadi oturma artık” diye çığlık attı. Söylesen de der ki çocuk güzel söyleyince anlamıyor. Iı şey acaba SİZ ÇOCUK ÜSTÜNDE OTORİTE KURAMADIĞINIZ İÇİN OLABİLİR Mİ?

Iste her cocuklu aile bizim ses yapmak hakkimiz demiyor . Takdir ve teşekkür ederim. Ki bunlar ailecek ses halindeler. Çocuk daha fazla ama. Herkes sorumluluğunu ve saygıyi bilse sıkıntı yok zaten . Ben alt komsuma ses gitmesin diye her konuda önlem alırken bu cok sinir bozucu bir durum.

Kesinlikle gidip mağarada yaşasalar keşke

Harika anlatmışsınız teşekkür ederim . Sanki bu dönemde olunca normal karşılamalıymışım gibi görüyorlar tuhaf .

Bu dönemde çocuğu olanı hoş görmek lazım.Gunah o çocuklar eve tikildi.siz çocuk olmadiniz mi?
Gecenin 3ünde 4ünde çocuğun ayakta ne işi var? Bizde çocuk olduk gece uyanik olsak bile o saatte parmaklarimizin üstünde yürürdük apartmandakiler rahatsiz olmasin diye.

Çocuklar evde olduğu için tabii ki düzenleri bozuldu.Bizim de üst komşumuz sabaha kadar takir tukur ses yapıyor.simdi kalkıp da yaşlı insanlari sopayla durtecek değilim.Ha sesler gündüz de geliyor ,ama bu dönemde insanlar bağışlayıcı olmalı.

Sadece çocuğu olanlar değil herkes zor günler geçiriyor. Herşeyin bir vakti saati var, dışarı çıkamayan çocuğa uygun vakitlerde evde koşturmasına anlayış gösterilir tabi ama bunun da bir sınırı olmalı değil mi?Dışarı çıkamıyor olmak insanlara evde sınırsız hareket etme hakkı vermez.
Ben konu sahibine hak veriyorum, inşallah laftan anlayan insanlardır, dikkat ederler. Allah sabırlar versin.

Zor bir donem ama tüm gun evdeyiz, bu durum gecenin bir yarisi sesleri normal yapmaz herkes gunduz yapsin işini. Kaldi ki, ben 3 yıldır rahatsizim zaten yeni olan bir olay degil. Sadece eşimi düşünüyorum zor sartlarda çalışıyor birde üstüne evde uykusuz kaliyor.

Sürekli olan bir durumsa zaten ayıp,ama dedigim gibi yaşımız kaç olursa olsun gecemiz gunduzumuze karıştı.bunu alışkanlık haline getirdiyse kabul edilemez,ama nice huysuz insanlar var çıt sesi olsa huylanan,sikayetlenen ...o da hoş değil.

Keske gece sadece çıt sesi olsa, apartmanın gürültüleri yüzünden evi satip gidecegiz bizimki normal boyutlarda değil

Kelin ilacı olsa başına sürer. Benim üsttekide aynı şeyleri yapıyor. Defalarca uyardım nafile. En son çıktım epey bi kızdım hatta, pişkin pişkin nerde koşsun çocuk gibi bişeyler söyledi. Cehalet ve düşüncesizlik ve maalesef çözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…