Üst Komşu gürültü

Siz olun biz olmuyoruz .

Daha başlığı okurken gelen yorumların ''çocuktur, biraz anlayış'' minvalinde olacağını tahmin ettim ama önyargılı yorum yapmamak adına biraz okudum yorumları. Aynen öyle, çocuktur ya bırakın evinizi başınıza yıksın. Kendi evinizde huzur diye bir şey bırakmasın size. Ama sakın ses çıkarmayalım ne de olsa çocuktur. Çocukların ki can ama bizim ki can değil. Yahu çocuktur tamam anlayış ama bizdeki de kafa. Sabah çalışmak için dinç kafa gerekiyor, yeterli uykuyu alabilmek, yeterli sessiz ortamda uyuyabilmek de gerekli. Belli saatlerde belli zamanlarda anlayış gösterilir ama birazda büyüklere de anlayış gösterilsin, çocuğu olmayana da anlayış gösterilsin. Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Üst kattakiler de -çocuktur yapar kafasındaysa- bir şey anlamayabilirler.

Sizin cocugunuz yok mu? Mevcur durumda herkes patlayacak yer ariyor. Cocuklarda doldu inanin anneside rahatsizdir ama yapacak birsey yok
Mesajı nasil okuyorsunuz anlayamıyorum. Direkt çocuğu hedef bile almadım. Ailecek ses halindeler hem de aşırı . Ki gecenin 3unden bahsediyoruz. Annesi rahatsiz olsa bir önlem alirdi kendi de devam etmezdi buna. Bu sureci kapsayan bir durum degil hep var ve artarak devam ediyor. Gecenin 3unde uyuyamayıp sabah 7 de uyanip ise gidiliyor. Ve biz anlayissisiz oyle mi ? Cocugum konusuna gelince yok. 4 yasinda yegenim var o da bir cocuk ve azicik kossa komsular rahatsiz olur bu yanlis diyebilecek durumda coj şükür. Geceleri uyumadiginda da oyalayalacak biseyler bulup idare ediyoruz. Insani direkt cocuk dusmani olarak lanse edip bu yapilan saygısızlığı normal karsilamamizi beklemeyin.

Olayi sadece çocuk konusuna cevirdiler sorma bir de. Ki dediklerinize katılıyorum.

Yok ya beyinleri tek taraflı çalışıyor. Takmışlar çocuk yapar. Çocuk yetiskin herkes saygi duymak zorunda toplu ortamda birbirine bu kadar basit. Amin bu arada.

Benim usteki yaratikta surekli butun copunu balkonuma dokuyor.defalarca uyarmama ragmen surekli sofra ve hali sirkeliyor bunu her gun istisnasiz yapiyor.defalarca kapisina gittim olmadi yerimde baskasi olsa coktan doverdi bu kadini.allah kimseyi kotu komsuyla karsilastirmasin

Sizce cit sesi mi ? Bizim evdeler gibi diye belirttim. Heralde oturup ses mi var diye dinlemiyorum. Ev basimiza yıkılıyor. Ki ben gece olan bebek sesi haric hic bir keyfi sesi saygisizligi anlayisla karsilayamam. Insanlar onlar yuzunden uykusuz ise gidiyorlar.

Bizim komşuda böyle yapardı.Bir gün bana denk geldi balkonu süpürüyordum.Bezini silkeliyordu 6.kattan.Süpürgenin ucuna dolayıp aşşağı attım Birdaha yapamadı

Aa siz cocuk olmadiniz mi cılara göre uyumuycaz çünkü onlar çocuk. Ki benim durumda sesi tek cocuk yapmiyor ailecek oyleler.

Valla hic muhattap olasim yok aksam yoneticiyle görüşüp ilk hamleyi atıcam hayırlısı

Öff hep aynı şeyler. Kardeş bizim çocuğumuz böyle arsız olmayacak biz çocuk sevmiyoz ya elini ağzını bantlayıp odaya kitleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…